Gunaydinlar hanimlar @Nursultani allah anali babali büyütmek nasip etsin.
Ben de gece ilk defa oglusumu gordum ruyamda ayni bana benziyordu6 tane dis ile doğmuştu dogar dogmaz hareket halindeydi.hayirlisi
Ouyy maşallah canım var öyle disle doğan biliyor musun kuzenim çok süt içerdi gebelikte bir disle doğmuştu kızı karikatür gibi gülmekten olurduk :) bende gördüm bu gece oğlumu rüyamda altı yedi aylıktı sanırım oturuyor şu çünkü. Beyaz tenli aynı abisine benziyor du az daha tombul versiyonu inşallah öyle olur
Hanımlar sabaha karşı 4 te suyum geldi. Şuan hastanedeyiz. Beş dk bir sancı var ama dayanılmayacak gibi değil. Odanın içinde volta atıyorum şuan. Açıklık geldiğimde 1 cm di 3 saat oldu bidaha bakmadı daha ebe. Zor tarafı oğlumda yanımda bırakamadım kimseye. Annemlerde öğlen yola çıkıp yarın burda olacaklardı. Bekleyemedi anneanneyi.duan edin kızlar lütfen.
Aaaa çok üzüldüm canım benim peki doktor ne dedi ne olcakKizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..
Kizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..
Simdilik bisey yapamayiz dogumdan sonra tedavi gerektirirsebakcaz dedi ama bnm moralim cok bozukAaaa çok üzüldüm canım benim peki doktor ne dedi ne olcak
Suan icin bisey soyleyemem dogduktan sonra film cekip bakicaz dedi ama benim icim icimi yiyiyo cok canim aciyo suanCanim gecici bir durummuymus sordun mu doktora
Geçmiş olsun canım inşallah geçici birşeydirKizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..
Hadi hayırlı haberler ile gel inşallah, haftan da yazmıyor zamanı mı acabayaaa ne demelisin birde bana sor şu an gözlerimden uyku akıyor ama yapmam gereken işlerde var kuaföre gideceğim dünden beri çok ağrım var pazartesi günkü kontrolü bugune aldık öğleden sonra bakalım ne sonuç çıkacak dua edin kızlar oğlum sağlıkla gelsin.
Daha erken vakitlerde bunları yaşayanlar vardı sonradan bişey çıkmamıştı öyle olur belki inşallah, Rabbim şifa versinSuan icin bisey soyleyemem dogduktan sonra film cekip bakicaz dedi ama benim icim icimi yiyiyo cok canim aciyo suanboyke bisey basina gelen var mi..
Suan icin bisey soyleyemem dogduktan sonra film cekip bakicaz dedi ama benim icim icimi yiyiyo cok canim aciyo suanboyke bisey basina gelen var mi..
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar sabaha karşı 4 te suyum geldi. Şuan hastanedeyiz. Beş dk bir sancı var ama dayanılmayacak gibi değil. Odanın içinde volta atıyorum şuan. Açıklık geldiğimde 1 cm di 3 saat oldu bidaha bakmadı daha ebe. Zor tarafı oğlumda yanımda bırakamadım kimseye. Annemlerde öğlen yola çıkıp yarın burda olacaklardı. Bekleyemedi anneanneyi.duan edin kızlar lütfen.
Hayir o zaman bisey yoktu doktor yeni olmus olabilir ddiCanim insallah gecicidir. Daha once kalp ve bobrekte ayrintili ultrasonda sorun cikanlar olmustu ama gecti sanirim zamanla. Senin ayrintilida boyle birseyden bahsedilmedi mi? Hic moralini bozma bebegin etkilenmesin. Allahin izniyle herseyin caresi bulunur.
Cok stresli bi hamilelik geciriyorum psikolojim bozuldu diyebilirim bunun etkisi olmamistir insalahcanım moralini çok bozmamaya çalış bebekler çok çabuk hissediyor herşeyi sen moralini yüksek tut ki bebişin de etkilenmesin inşallah geçici bir durumdur Allah acil şifalar versin
Cok stresli bi hamilelik geciriyorum psikolojim bozuldu diyebilirim bunun etkisi olmamistir insalah
Canım üzme kendini önemli birsey değildir inşallah hem tedavisi olmayan birsey de değilmiş ki kendi kendine de geçebilir bizim akrabada vardı sanki ama kaybolduydu galiba tam hatırlayamadım anne karnında tam bilemiyorlar çünkü sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Bol bol dua etCok stresli bi hamilelik geciriyorum psikolojim bozuldu diyebilirim bunun etkisi olmamistir insalah
Kizlar Ben de clexane 0,4 luk kullaniyorum, normal dogum bekliyoruz doguma kadar kullan sadece gercek sancilari hissettigin gun yapma, dogum sonrasi da 1 hafta kullandircam dedi, nst kagidinda yavastan gercek sancilar gorulmeye baslamis dedi, sonrasinda pazara gittim Kerata asagilari baya zorluyor bakalim hayirlisi...
Ha bir de Ben kan gelse bile cok onemsemem diyordum kendi kendime , doktorum da uyardi kan ya da suyun gelirse Acil gel diye, sancilari bi sure evde cekmeyi tavsiye etti ki bnm de planim o, Yuzunu goremeyiz artik baya asagida dedi .. artik surpriz yumurtami dogunca gorcem kime benziyor cok merak ediyorum
Kan degerleri konusunda bnm degerlerim yukselmis ve cok iyi bi noktadaymis su an , haftada 3 gun 1,5 kasik keciboynuzu ozune sicak su koyup ictim hemoglobini dusuk olanlari tavsiye ederim arkadaslar bence o yaradi bana,, sekersiz bu arada, minigim 2,5 kilo yaklasik,,, Ben de sadece 5 kilo Aldim bakalim ins yawrusum biraz daha sabreder bekler de gramaji yukselir :)
Normal dogummu olucak ne guzel canim.pihtilasma hastalarinda genelde sezeryan duyuyorum hep.drumda 2 kaybim oldugu icin riske atamam diyor.suyumuz az bebek ters duruyo birde.bende bunlari dusunerek sezeryana alistiriyorum kendimi. Sancilari hissedince birakicaksin birde igneyi gercekten her doktorun tarzi kendine has demekki.benimki 35te biraktircakti risk alicam 1 haftabdaha kullan dedi.en fazla erken doggm olursa kanaman fazla olur oda benim isim dedi.bugunku kontrolde kesti.bende kuru uzum yiyorum gunluk kan degerlerim icin.sadece 5 kilomu masallah sana gercekten ben senin kac katini aldigimi hic soylemiyim:)
CNm Benim gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün, hikayeni heyecanla bekliyorum musait olunca yaz mutlaka bizi unutma.. operasyonu da kolaylıkla atlatırsın inşKızlar merhaba, dün sabah 7.33 da oğlum normal doğumla Dünya'ya geldi , bu sabah taburcu olduk, şükür iyiyiz, benim hemoroid problemim var maalesef o Yüzden küçük bi operasyon geçireceğim Salı günü..hepinizi öpüyoruz , dualarınızı bekliyoruz teyzeleri
Ay ben kaç gündür kolaycana Doğum yapıyorum rüyamda inş gerçekte de kolay olur, akça pakcaydi suratını gördüm bu gece, eşim Tatar da Bnm, doktorlar minik Tatar diye seviyorlardıGunaydinlar hanimlar @Nursultani allah anali babali büyütmek nasip etsin.
Ben de gece ilk defa oglusumu gordum ruyamda ayni bana benziyordu6 tane dis ile doğmuştu dogar dogmaz hareket halindeydi.hayirlisi
Ayyy CNm Allah kolayliklar sabırlar versin sana inş rahat rahat Doğum yaparsin, suyun gelince apar topar hastaneye mi gittiniz yoksa sıcak bi dus mu almak gerekir, yürüdükçe azalıyor mu sancıların nasıl oldun, haberdar et bizi deHanımlar sabaha karşı 4 te suyum geldi. Şuan hastanedeyiz. Beş dk bir sancı var ama dayanılmayacak gibi değil. Odanın içinde volta atıyorum şuan. Açıklık geldiğimde 1 cm di 3 saat oldu bidaha bakmadı daha ebe. Zor tarafı oğlumda yanımda bırakamadım kimseye. Annemlerde öğlen yola çıkıp yarın burda olacaklardı. Bekleyemedi anneanneyi.duan edin kızlar lütfen.
İnş sağlıkla gelir CNm Bnm, Allah kolayliklar versinyaaa ne demelisin birde bana sor şu an gözlerimden uyku akıyor ama yapmam gereken işlerde var kuaföre gideceğim dünden beri çok ağrım var pazartesi günkü kontrolü bugune aldık öğleden sonra bakalım ne sonuç çıkacak dua edin kızlar oğlum sağlıkla gelsin.
CNm Doğum sonrası çözülecek bir şeyse hiç üzülme belki gerek bile kalmayacak tedaviye, Bnm kardeşime de ciğerleriyle ilgili problem var demişlerdi , Doğumdan sonra bakicaz dediler , 38 haftada sezeryanle oldu zaten dogunca da takip yapıldı ama hicbisey çıkmadı sonra.. sen içini ferah tut, sakince yawrunu kucağına almayı bekle, Rabbim şifasını versin inşKizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..
bana da kist var beyninde dediler zamanla kist kayboldu boşuna kendimi harap etmiştim yemeden içmeden kesilmiştim... Üzülme ne olur dua et her şey Rabbimden ki bebeğinin bi şeyi yok bence tamamen geçici bi durumSuan icin bisey soyleyemem dogduktan sonra film cekip bakicaz dedi ama benim icim icimi yiyiyo cok canim aciyo suanboyke bisey basina gelen var mi..
Ay çok geçmiş olan cmm inşllh önemli birşey değildir. Eylül annelerindede yeni doğan bir bebekte kis görnmüştü bebeğin adı selimdi galiba annenin nicki aklımda değil bir yaz istersn cnm. İnşllh geçici bir durumdr ya morelini yüksek tutmaya çalış cnmSuan icin bisey soyleyemem dogduktan sonra film cekip bakicaz dedi ama benim icim icimi yiyiyo cok canim aciyo suanboyke bisey basina gelen var mi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?