benim çok indi bende aşağılarda hissediyorum. Bel sırt ağrılarım başladı ama kasık ağrım yok. Benimkinin keyfini beklersek 41 e kadar bekleriz gibime geliyorKizlar kontrolünde Bebek iyice aşağı inmiş olan var mi ya da onceki hamileliklerinde, Doktorum beni her an her şey olabilir diye yolladi ve 10 gün sonra cati muayenesine çağırdı, 35+4 oldum bugün umarım biraz daha bekler yawrusum belirsizlik insani tuhaf yapıyor aşağılarda da baya hareketlerini hissediyorum bebeğimin ve tabiki kasik ağrılarım varağrım var deyince anneciğim de paniklerde, ben onu sakinlestiriyorum resmen..
Öyle valla canım bi doğsun benden çekeceği var :)))Bu tatlı kız annesiyle oyun oynuyor resmen :) yok yok sagliklica doğunca totosundan al bi ısırık az beklemedi seni aynı zaman da bizide:)) ha doğdu doğacak diye bekliyoruz :)
Canım benim yaramaz kızım da 34 artılardayken kanala inmişti bu haftaya kadar geldik bakalım doktorum erken doğum demişti ama bak beni nasıl bekletiyor böyel 40 ları görecem sanırım :))Kizlar kontrolünde Bebek iyice aşağı inmiş olan var mi ya da onceki hamileliklerinde, Doktorum beni her an her şey olabilir diye yolladi ve 10 gün sonra cati muayenesine çağırdı, 35+4 oldum bugün umarım biraz daha bekler yawrusum belirsizlik insani tuhaf yapıyor aşağılarda da baya hareketlerini hissediyorum bebeğimin ve tabiki kasik ağrılarım varağrım var deyince anneciğim de paniklerde, ben onu sakinlestiriyorum resmen..
Ankarali arkadasim merh. Sen nerde dogum yapacaktin.
ben düşünüyormErkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Canim eğer bi sağlık sorunu falan olmazsa ben de ilk günlerde yaptırmayı düşünüyordum zaten, şimdi de daha yeni arkadaşın çocuğu mikrop kapmış çok şişmiş, morarmış falan doktor u iyileşir iyileşmez sünnet edecekmiş, hem bebekken göbekten bile çabuk iyileşiyormuş baya araştırdımErkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Canım benim kaderimi paylaşıyorsun 2 haftadır bekliyorum nişanım geldi açıklık var ama kızım gelmiyor :)
Ben de düşünüyorum CNm ama bu konuyu hiç araştırmadım henüz enine boyuna, Doğumdan sonra hemen uygunsa halledelim gitsin ama minicik şeyi yanlış kesmezler Di mi ya?? Yoksa bi kaç ay beklemek mi gerekir bilemiyorum ..Erkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Ben de düşünüyorum CNm ama bu konuyu hiç araştırmadım henüz enine boyuna, Doğumdan sonra hemen uygunsa halledelim gitsin ama minicik şeyi yanlış kesmezler Di mi ya?? Yoksa bi kaç ay beklemek mi gerekir bilemiyorum ..
Canim eğer bi sağlık sorunu falan olmazsa ben de ilk günlerde yaptırmayı düşünüyordum zaten, şimdi de daha yeni arkadaşın çocuğu mikrop kapmış çok şişmiş, morarmış falan doktor u iyileşir iyileşmez sünnet edecekmiş, hem bebekken göbekten bile çabuk iyileşiyormuş baya araştırdım
ben düşünüyorm
çocuk doktoru okeylerse ben doğduğunda yaptrmak istiyorum. Hareketlenmeden olsn. Yeğenim 5 aylıkken olmuştu çığlıkları kulağımdaKızlar ben yenidoğana cesaret edemiyorum da bir aylıkken yaptırsam mı diyorum
Ben yirmi günlükken falan düşünüyorum inşallah diğer oğlum 4 aylıktı galiba dönmeye başlamıştı bunda daha erken istiyorumErkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Kizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..
Dualarınız için allah razı olsun kızlar.
9.40 ta kızımızı kucağımıza aldık. 3500gr doğdu bebişim. Saat 4 te suyum geldi biz ilçede oturuyoruz diğer ilçenin hastanesi var. Yol olduğu için duşla falan vakit kaybetmeden direk çantalarımı alıp yola düştük. 5 te nst ye bağlandım. Açıklık 1 cm di ama sancılar çok sıktı.sonra odama geçtim bol bol gezindim sürekli dua ettim. Sizleride dualarımda unutmadım tabi ki. Saat 8 de tekrar nst ye bağlandım sancılar 2dk bir geliyordu artık. Açıklığa baktı 6 cm olmuş çok hızlı ilerliyor dedi ebe. Sonrası sancılar daha da şiddetlendi bende Zaman kavramı bitti zaten. Bebeğim çıkar çıkmaz ellerimdeydi. Okadar güzeldi ki. Biraz yırtığım olmuş. Bir iki dikiş attı sadece. Kızımla birlikte girdik odamıza emzirdim kokladım pamuğumu. Şuan tatlı tatlı uyuyor. Rabbim hepinize bu güzel sonu nasip etsin inşallah. Oğlumda uyuyakalmış ben kardeşini emzirirken uyandı. Allah yardım ediyor çok şükür.şuan kardeşinin başından ayrılmıyor
Aynen canım Hemde çok sendede sancimi var nasıl hissediyorsun tarif edebilirmisinCanım çok geçmiş olsun kendini mümkün olduğunca üzme ki bebeğin etkilenmesin inş. yanlış görmüştür dr. ya da geçicidir. hem ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi bak doğar doğmaz tedavisine başlarsınız daha sonra öğrenmek daha mı iyiydi.
maşallah size de abimize de Allah analı babalı büyütsün.
T tugbavebebik veesmaasya birimizde nişan birimizde açıklık birimizde sancı bu bebişlerimiz şimdiden parmağında oynatıyorlar bizi doğduklarında çoookkk işimiz var bunlarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?