2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar kontrolünde Bebek iyice aşağı inmiş olan var mi ya da onceki hamileliklerinde, Doktorum beni her an her şey olabilir diye yolladi ve 10 gün sonra cati muayenesine çağırdı, 35+4 oldum bugün umarım biraz daha bekler yawrusum belirsizlik insani tuhaf yapıyor aşağılarda da baya hareketlerini hissediyorum bebeğimin ve tabiki kasik ağrılarım var ağrım var deyince anneciğim de paniklerde, ben onu sakinlestiriyorum resmen..

benim çok indi bende aşağılarda hissediyorum. Bel sırt ağrılarım başladı ama kasık ağrım yok. Benimkinin keyfini beklersek 41 e kadar bekleriz gibime geliyor

Canım benim yaramaz kızım da 34 artılardayken kanala inmişti bu haftaya kadar geldik bakalım doktorum erken doğum demişti ama bak beni nasıl bekletiyor böyel 40 ları görecem sanırım :))

Erkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Canim eğer bi sağlık sorunu falan olmazsa ben de ilk günlerde yaptırmayı düşünüyordum zaten, şimdi de daha yeni arkadaşın çocuğu mikrop kapmış çok şişmiş, morarmış falan doktor u iyileşir iyileşmez sünnet edecekmiş, hem bebekken göbekten bile çabuk iyileşiyormuş baya araştırdım

Canım benim kaderimi paylaşıyorsun 2 haftadır bekliyorum nişanım geldi açıklık var ama kızım gelmiyor :)

Ya aynen gelmiyor ağrı sızı pek yok ne bileyim milletin nişanı gelir gelmez ağrısı başlıyor bizimkiler içerde keyif catiyor benim arada tuvalete gidince halen bile geliyor kanama ama akıntının içinde iplik gibi az az ped koymuyorum yani yok denecek kadar seninde geliyormu öyle

Erkek anneleri sünnet düşünen var mı aranızda?
Ben de düşünüyorum CNm ama bu konuyu hiç araştırmadım henüz enine boyuna, Doğumdan sonra hemen uygunsa halledelim gitsin ama minicik şeyi yanlış kesmezler Di mi ya?? Yoksa bi kaç ay beklemek mi gerekir bilemiyorum ..

ben düşünüyorm

Kızlar ben yenidoğana cesaret edemiyorum da bir aylıkken yaptırsam mı diyorum

kzlar doktordan geldik ağrılar normal dedi ben seni gece gelirsin diye bekledim ama muhteşemsin senden beklemediğim performans herşeyi yolunda ufak tefek olduğun için ve yaşadıklarından şimdiye kadar doğurur yada doğum yakın olur diye bekliyordum çatın gayet müsait sen 3800 yine doğurursun pazartesi ve çarşamba yine çağırdı sanırım acaba yanıllıyormuyum diye düşündü herhalde bir sorun olmadıkça normal görünüyor , bu arada 37+4 'deyiz dr. inş. haftaya gelir 40'ı beklemez dedi bende aminnn dedim :)))) bizden bu kadar

Kizlar moralim cok bozuk bebegimin sol bobreginde kist göründü cok kotuyum..

Canım çok geçmiş olsun kendini mümkün olduğunca üzme ki bebeğin etkilenmesin inş. yanlış görmüştür dr. ya da geçicidir. hem ne kadar erken öğrenilirse o kadar iyi bak doğar doğmaz tedavisine başlarsınız daha sonra öğrenmek daha mı iyiydi.

maşallah size de abimize de Allah analı babalı büyütsün.

T tugbavebebik ve esmaasya birimizde nişan birimizde açıklık birimizde sancı bu bebişlerimiz şimdiden parmağında oynatıyorlar bizi doğduklarında çoookkk işimiz var bunlarla

Aynen canım Hemde çok sendede sancimi var nasıl hissediyorsun tarif edebilirmisin

Bende de karnımda sancı var bebek değil dir heralde bi tarafa doğru yükseliyor ve benide rahatsız ediyor siklasti iki gündür.salı kontrol var yine bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…