2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben yirmi günlükken falan düşünüyorum inşallah diğer oğlum 4 aylıktı galiba dönmeye başlamıştı bunda daha erken istiyorum

Sordunuz mu doktora? Doğumdan önce aramaya çalılacağım ben ama çok yoğunmuş sünnet doktoru, şimdiden randevu alın diyorlar, bilemedim

hayalperest9 gözün aydın canim Allah analı babalı büyütsün minik yavrunu...
Gamzecikkk inşallah geçici bir durumdur canım üzülme Allahın izniyle her şey yoluna girer...
Sünneti bebekler dönmeye başlamadan yaptırmanızı tavsiye ederim arkadaşlar. 1-3 ay arası ideal. Biz 5 aylık yaptırdık dönmesin diye epey uğraşmıştık.

benim çok indi bende aşağılarda hissediyorum. Bel sırt ağrılarım başladı ama kasık ağrım yok. Benimkinin keyfini beklersek 41 e kadar bekleriz gibime geliyor
Nst de sancılar çıktı mi peki cnm, benim çıkmaya başlamış da heralde 2 hafta gelmez ufaklık ..

Masallah canim, Allah anali babali buyutsun. Digerinden de tez vakitte kurtul insallah:)

Canım benim hala geliyor nişanım anlamadım gitti bu işi ama kanlı değil

Şimdiden nazlılar çok uğraştıracaklar :))

Sordunuz mu doktora? Doğumdan önce aramaya çalılacağım ben ama çok yoğunmuş sünnet doktoru, şimdiden randevu alın diyorlar, bilemedim
Bizim burada bebeği muayene etmeden kan almadan randevu vermiyorlAr devlet hastanesine uroloji booli

Kızlar mideniz nasıl.. Benim karnım hala aşağı inmedi diye midir nedir midem hiç iyi değil.. Gittikçe kötüleşiyo sanki sürekli yanma böyle geyirme geliyo ne zaman hafiflicek tecrübeli anneler bebek aşağı inince mide rahatlıyor mu

Aynen canım Hemde çok sendede sancimi var nasıl hissediyorsun tarif edebilirmisin
evet canım bende de sancı var belime şiddetli bir ağrı giriyor nasıl tarif etsem ki normal bel ağrısından farklı ve aynı anda karnımda kasılmalarla birlikte ağrı oluyor gelen ağrıyı sanki biri üflüyor geldiğinde sanki bebek vuruyor ama bebek değil aslında farklı bir ağrı ilk gebeliğim ilk olduğunda bu ağrı çok farklı demiştim sancı çıkmıştı bir gece yatmıştım sonra ara ara yine oldu geçen az daha yine yatıyordum ki açılmam yok diye doktoru ikna ettim şimdi alıştığım için o ağrı şiddetlenince doktora gideceğim çünkü ara ara geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…