2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canm bnm de 9 günüm kalmasina ragmee hala inmedi bebis aşağı, bn de hala geceleri renie ile uyuyorum uyandıkça içiyorum bebis indiğinde mideye baskı azalıyormuş o zmn rahatliyormussun ama o zaman da asagiya baskı oluyormus

Ayy cnm bn de doguramayanlardanm hala hic bi belirtim yok

Sagol canim benim deneyim insaallah

Canim arkadasimın da üç gün kaldı 40 hafta dolmasına daha tık yok her sabah rapor veriyor bana bide kız bebişler beklemez çok derler ama dediğin gibi keyfi yerinde heralde, o da çok hareketli hem de fellik fellik gezdi ama demek olmayınca olmuyor, bu gidişle ben onu geçcem

hahaha aynen cnm rekora koşuyoruz bakalım :) bana da hep kız bebekler erken gelir 38e gelir seninki dediler ama 38 çarşamba bitiyor 39 a gireceğim. merakla bekliyorum doğum günü ne zaman olacak :) terazi burcunu garantiledik orası kesin :)

Ayy evet ya geçen baktım eşim diyo terazi olacak oğlumuz diye ben şokk eyy dedim terazi ler dengesiz olurmuş, bildiğimden değil öyle duydum yani, neyse şimdi özelliklerine baktım kötü anlaştığı burçlardan biri koç o ben oluyorum ne iyi ne kötü olduğu balık burcu var o da babası amaaann inanmam öyle şeylere, biz çok iyi anlaşcaz inşallah oğlumla

Cnm teraziler saf iyi yurekli neseli guzellik abidesi oluyorlar dengesiz olduklarina sahit olmustum AMA Ben kovayim etrafimda Annem ve en yakin arkadasim gibi cok Fazla terazi var hic kotu bi Anim yok hicbiriyle, kararsiz oluyorlar cok, sanata cok duskun oluyorlar Benim terazi sevgililerim olmustu bi tanesiyle muzeleri gezerdik hep, elit aristokrat havalari vardir naziklerdir Fakat hep bi yerlere gec kalirlar gecmise takili kalabiliyorlar Ben de misal gelecek insaniyim AMA erkeklerin kararsiz dengesiz havasi bana hitap etmemiski yine kendim gibi kova burcu biriyle Evlendim, AMA Arkadaş olarak teraziler cok keyifli dostlardir, kararsizligini kizlar dusunsun artik nabayim kimse dort dortluk degil sonucta..

Maşallah canım bebek gelişmiştir o zaman zaten bu haftalarda gelişimini tamamlıyor erken gelsin nolcak :)

Sezeryan olursan başka yerde mi olmak istiyorsun yani

Maşallah canım astrolog gibi anlatmışsın

arkadaslar ıyı aksamlar sızde bılıyorsunuzdur bu ınstagramda cok guzel el orgusu bebekler yapılıyor ancak kargo parası derken cok kulfetlı oluyor sızın bıldıgınız bır sıte varmı onları satan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…