Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bnm de ara ara geliyor cnm bu Sefer belden kasiktan birlikte vuruyor ama iste insan Emin olamiyorki..Kızlar öğledn beri sancılarm var ama hiç doğm sancısına benzemiyorne zamn doğacaklarını keşke bilsek ya:)
yaa söylediğin çok iyi oldu canm bilmiyordum dikkat ederim bundan sonraCanım peygamberimizin sünneti tek sayı ile yemek çift sayı yediğinde vücuda zarar oluyormuş
Tam sancılarım şiddetlendi 5 dakikaya indi dedim tamm doğmdur işte, hoop kesildi bir saattir ne gelen var ne giden:)) artk sinirleniyimi seviniyimi şaşırdm ya:)Bnm de ara ara geliyor cnm bu Sefer belden kasiktan birlikte vuruyor ama iste insan Emin olamiyorki..
Sancıların mı varki cnmBence ben bu gece dogurcam![]()
canım benim kesin sezeryan olcak ama yarın kontrol diye gidip damdan duser gibi inş yarına saat vermeszler .. ben mecbur üniversite olucam canım zatenSezeryan olursan başka yerde mi olmak istiyorsun yani![]()
yazdırdınız derken canım ben daha etiket işini yapmadımmagnet yaptıranlar ne yazdırdınız ?
BENDE almadım yengemden alıcam kargolucak hala bende glemeden ya dogum olursa diye korkuyorumKızlar süt sağma makinem hala yok. Tutumlu annee den 2 kişi ile görüşüyorum. Ya alamadan dogurursam dıye cok korkuyorum. bebek emmese bile çok işe yarıyomus herkes mutlaka al dedi. Siz naptınıZ
yazı neler yazıdrdınız diye merak etmiştim canım ,ben de son anda karar verdimm zatenyazdırdınız derken canım ben daha etiket işini yapmadım
Sancim yok aama hareketler bi degisik kasigimda kipirdamalar.belkide tamamen his benimkisi.yarin sabah buyuk ihtimal ben dogurmadim yazcamSancıların mı varki cnm
Ben hosgeldin isim 2016 yazdim sadece.yazı neler yazıdrdınız diye merak etmiştim canım ,ben de son anda karar verdimm zaten
aynı sey bendede var suan yarında doktora gidicem bakalım ne olurSancim yok aama hareketler bi degisik kasigimda kipirdamalar.belkide tamamen his benimkisi.yarin sabah buyuk ihtimal ben dogurmadim yazcam
Hadi hayırlısı olsun canım 39 dasin Sezeryan için ideal bir hafta, sizler dogurunda sıra bizlere gelsin artikaynı sey bendede var suan yarında doktora gidicem bakalım ne olur
kkbu hafta 39 da birtmiş olcak zaten canım bakalım bu haftasonu kızmla evimizde olabilirmmiyiz acabaHadi hayırlısı olsun canım 39 dasin Sezeryan için ideal bir hafta, sizler dogurunda sıra bizlere gelsin artikkk
Banada sancı ara ara gelmeye başladı yine. Ama bende senin gibi ümitszm yarn dığurmadk diycz hayla bnce:)Sancim yok aama hareketler bi degisik kasigimda kipirdamalar.belkide tamamen his benimkisi.yarin sabah buyuk ihtimal ben dogurmadim yazcam
Banada sancı ara ara gelmeye başladı yine. Ama bende senin gibi ümitszm yarn dığurmadk diycz hayla bnce:)