Çok geçmş olsn cnm yaa inşllh hiç bir sıkıntı çıkmadan bebişini alırsn kucağına inşllh sezeryanında tehlikesi yokturSezeryan olacak kalbimdeki damarlardan biri kas içine gömülü normal doğum çok riskli ıkınmak hatta şiddetli öksürük bile yasak bana
Cok gecmis olsun canım. Benimde az kaldı doguma simdilik normal görünüyorda ne olur bilemem. Benim arkadasım sezeryan oldu on dakika sürdü diyor. Biraz sıkıntı cekmis sonra ama simdi iyiki sezeryan olmus diyor. Ben normal dogumu savunuyorum. Ama seninki özel bir durum sükür böyle imkanlar var. Yani sezeryandan memnun kalanlarda var. Bence böyle düşünme daha var dogumuna bebegini etkiliyorsun.
Sezeryan kalbim için risk değil çok şükür bu ıkınmayla zorlamayla kalp kası çok kasılır ve damarı sıkıştırırsa kalbin belli bölümleri oksijensiz kalabilir yada pıhtı atabilme riski var bu yüzden normal doğum yasak. Hatta 2015 şubat'a bir kere pıhtı attı beyne gitti ve sağ tarafıma kısmı felç indi 2 ayda topladı şükür ama hasar kalıyor illa eskisi gibi güçlü değil sağ tarafım. Gebelikte kalbi zorluyor biliyorsunuz daha fazla kan pompalamaya çalışıyor işte bunlar hep beni korkutuyor hele sezeryan ameliyat olma fikri ne bileyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin inşallahÇok geçmş olsn cnm yaa inşllh hiç bir sıkıntı çıkmadan bebişini alırsn kucağına inşllh sezeryanında tehlikesi yoktur
olsunRabbim saglikla s8hhatle kavustursun insallahh okurken acayip heycanlaniyorum kendi dogumumda nasil olcam kimbilir.kacinci haftanizdasiniz acaba
Kızlar sağolun keşke aşsam şu korkumu ama yok aşamıyorum gün geçtikçe daha da artıyor kasılmalarım olunca başlıyorum ağlamaya iki gündür salak bi insan oldum çıktım ki normalde hiçte öyle canı tatlı biri değilim ama bu doğum beni mahvediyor
Allah yardımcıniz olsun inş.38+5 bugun. Planli olarak gidicem. Allah hepimizin yardimcisi
olsun
Ağzın bal yesin hislerine tercüman olmussun canım. Tamda anlattığın gibi hersey rabbim tez zamanda hayırlı doğum nasip etsin hepimize inşallahDoğum sancısı olmayan ana yine de uyuyamayanlar olarak online bulunuyorum.Hamilelerin %88 i beklenen doğum tarihinden 15 gün öncesi doğum yaparmış zaten çoğunluğa girsek şaşardım Herkes bunlar iyi günlerin bi doğsun keşke içerde kalsaydı diceksin diyor. En azından yanımızda olur cefasını çekeriz ama sefasını da süreriz öperiz koklarız. Şimdi anca penguen gibi yürüyelim, bel ağrısı, kasık ağrısı, her kasılmada aaa yoksa doğum mu başladı heyecanı, başlamayınca hayalkırıklığı, her tuvalette yoksa nişanım geldi mi heyecanı, dışarıya çıkacakken acaba suyum dışarda gelir mi korkusu, kabızlıktan kaynaklanan hemeroid, mide yanmaları, nefes almada zorluklar, acaba normal mi yoksa sezaryen mi doğum yapacağım, hatta ya aksilik olursa korkusu ve bunların hepsi bir yana bebeğimi ne zaman kucağıma alacağım sabırsızlığı. Çoğunuzun bu şekilde hissettiğine eminim. Allah hepimize kolay ve hem bizim hem de bebişimizin sağlıklı olduğu doğumlar nasip etsin.
Öksürmek son zamanlarda zorlandığı için riskli olabilir belki. Sürekli ılık su içmeni tavsiye ederim bende de alerji var hemen ılık su içiyorum bastırıyorum öksürüğümüGunaydin kizlar.öksürmekten dogurulur mu acaba?yada suyum filan gelir mi?karnimin ici aciyo resmen
Amin canim, ayynenn ne bi eksik ne bi fazla, tam anlamiyla bunlari yasiorum bendeDoğum sancısı olmayan ana yine de uyuyamayanlar olarak online bulunuyorum.Hamilelerin %88 i beklenen doğum tarihinden 15 gün öncesi doğum yaparmış zaten çoğunluğa girsek şaşardım Herkes bunlar iyi günlerin bi doğsun keşke içerde kalsaydı diceksin diyor. En azından yanımızda olur cefasını çekeriz ama sefasını da süreriz öperiz koklarız. Şimdi anca penguen gibi yürüyelim, bel ağrısı, kasık ağrısı, her kasılmada aaa yoksa doğum mu başladı heyecanı, başlamayınca hayalkırıklığı, her tuvalette yoksa nişanım geldi mi heyecanı, dışarıya çıkacakken acaba suyum dışarda gelir mi korkusu, kabızlıktan kaynaklanan hemeroid, mide yanmaları, nefes almada zorluklar, acaba normal mi yoksa sezaryen mi doğum yapacağım, hatta ya aksilik olursa korkusu ve bunların hepsi bir yana bebeğimi ne zaman kucağıma alacağım sabırsızlığı. Çoğunuzun bu şekilde hissettiğine eminim. Allah hepimize kolay ve hem bizim hem de bebişimizin sağlıklı olduğu doğumlar nasip etsin.
Slm cnm benim arkadaş 40.haftada 2800 gr doğurdu suan 4 yaşında gayet sağlıklı senin bebiş te sağlıklı inşallahDün kontrolumuz vardı kızlar,38. haftada olmamıza ragmen bebek hala 2700 gr görünüyor.1haftada hic kilo almamış.bebek biraz ufak olacak dedi doktorumuz.umarım bu bi sorun olusturmaz,zaten nerdeyse 1aydır suyu az oğlumun.heralde ondan kilo alamıyor.sonuna kadar beklemeye gerek yok insallah haftaya sanciyla gelirsin dedi doktor. Doktor olumsuz konuşmadı ama annelik iste herseyden nem kapiyoruz.insallah hepimiz turp gibi sağlıklı bebişler dogururuz.
Çok geçmiş olsun canım inşllh birdaha böyle birşey yaşamazsn.Sezeryan kalbim için risk değil çok şükür bu ıkınmayla zorlamayla kalp kası çok kasılır ve damarı sıkıştırırsa kalbin belli bölümleri oksijensiz kalabilir yada pıhtı atabilme riski var bu yüzden normal doğum yasak. Hatta 2015 şubat'a bir kere pıhtı attı beyne gitti ve sağ tarafıma kısmı felç indi 2 ayda topladı şükür ama hasar kalıyor illa eskisi gibi güçlü değil sağ tarafım. Gebelikte kalbi zorluyor biliyorsunuz daha fazla kan pompalamaya çalışıyor işte bunlar hep beni korkutuyor hele sezeryan ameliyat olma fikri ne bileyim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun güç kuvvet versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?