- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Canım doğumu normalde bebek başlatıyor ama doğum başlamadı diye de 41 42 beklemek riskli.. Kakasını yapıo bebekler ya da plesantadan dolayı sıkıntı olabiliyo, bebeğin kalp atışları yavaşlayabiliyo falan filan.. O yüzden ben aslnda normal doğal olmasından yanayım sürecin ama olmuyosa da doktora güvenmek lazım 40. Hafta bittiğinde.. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz sağlıkla kavuşlaım inşallaahBen de doğumdan başka bir şey düşünemiyorum ama zararlıymış baksanaDoğumu bebeğin başlatması konusuna ne diyorsun canım??
kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
Canım Rabbim kolaylık versin bize de dua et, En güzel şekilde kavuşun inşallah ana oğulKızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Aaa gunlerimiz de aynı sayılır :) bakalım kim daha önce doguracakCanım aynen benim bgn yaşadıklarım:) tıpkısının aynısı,
Çatıyı haftaya yaparız dedi
Bebek 3250 dedi
Yürüyüş yap bi sabah bi akşam
Haftaya gel dedi
Nst de de sancı çıkmadı :)
Hayırlısı olsun hakkımızda artık :):):)
ben ilk doğumda haftalarca kendimi yedim bitirdim doktor bile değiştirmeyi düşündüm sancin baslar suyun gelir suni sancı verilir açılma hizlansin diye ama doğum başlamadan suni sancı verilirse ne olur bu doktorlar biliyorlardir sanırım gereksiz almama taraftarıyım çünkü doğum degil o suni sancı insanı zorluyor 20 saatte gerçekleşen doğumu 4 saatte halletmeye çalışıyorlarBu yazıyı okuduktan sonra farkettim ki sabırsızlanarak bebeğimin gelmesine acaba engel mi oluyorum? Bir de madem doğumu bebeğin başlatması bu kadar önemli doktorlar nasıl suni sancıyla ya da kendileri gün belirleyip sezaryen yapabiliyorlar? Kafam çok karıştı
Canim gözün aydın inslh zor olan kısmı atlattiniz tez zamanda bebekte sende kendini toparlarsin inslh kavusursunuzkızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
İnslh sorunsuz kolayca olur doğumun dualarımiz seninle haberdar et bizleri ...Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Saolun kızlar allah razı olsn sizede dua ediyrm ama lütfn bol bol dua edin sancıkar sıklaştı yazmakta zorlanıyrm. Zorlanmasm canlı doğm olck heranı paylaşcmbir yandan heyecanlıym oğlumu kucağıma alcm diye bir yandan korky ve acı
Canım maşallah kızına inş. Doğum kanalinida rahat bulur. Bende cuma günü gideceğim bakalım döndümu dönmedi miKizlar bugun kontrolumuz vardi. Nst de sancimiz cikmadi. 2800g olmusuz. Basi sag kasigimdan sol kasigima dogru gecmis, kanali bulamiyor yavrusum. Bugun itibariyle iznimi aldim. Artik evde beklemedeyiz biz.
Canım çok geçmiş olsun. İnş. Biran önce bebeğin ve sen biran önce iyileşir birbirinize kavuşursunuz.kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
Canım dualarimiz seninle allah yardımcın olsun inş. Güzel haberlerı bekliyoruz.Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Canım maşallah kızına inş. Doğum kanalinida rahat bulur. Bende cuma günü gideceğim bakalım döndümu dönmedi mi
Canım çok geçmiş olsun. İnş. Biran önce bebeğin ve sen biran önce iyileşir birbirinize kavuşursunuz.
Canım dualarimiz seninle allah yardımcın olsun inş. Güzel haberlerı bekliyoruz.
İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canımInsallah sen de guzel haberler alirsin cumaya canim. Artik heyecan dorukta, son 3 haftamiza girdik.
geçmiş olsun cnm hadi bakalım hayırlısıyla al bebişii kcağına, kaç gram bu arada ?
Canim kaç gr dedi bebeğe ve net de sancı çıktı mı acaba?
merhaba kızlar ben 38+2deyim bugün doktor randevum vardı son 2 haftadır nst de yalancı sancılarım çıkıyodu, bugün çatı muayenesi de oldum, açılmam yokmuş (bu arada hiç de korkunç değildi çok acımıyo sakın korkmayın) yalnız doktorum haftaya çarşamba-pazar arası yok istersen suni sancı ile pazartesi doğurtalım dedi, açıkcası ben psikolojik olarak bitmiş durumdayım artık dayanamıyorum. sizce ne yapmalıyım????
kendi sancımı mı bekliyim (ama kendi doktorum yokken gelirse sancım, hastanenin en uyuz doktoru doğurtacak beni) yoksa pazartesi suni sancı ile doğurayım mı? Ne dersiniz kafam çok karışık
suni sancıya dayanamayıp sezaryana girmekten ya da o kadar sancıya rağmen bebeğim gelmezse yine sezaryene girmeten, yani özetle sezaryenden çok korkuyorum.
Canım aynen benim bgn yaşadıklarım:) tıpkısının aynısı,
Çatıyı haftaya yaparız dedi
Bebek 3250 dedi
Yürüyüş yap bi sabah bi akşam
Haftaya gel dedi
Nst de de sancı çıkmadı :)
Hayırlısı olsun hakkımızda artık :):):)
doktorunla konuş bence canım benim doktorum bana en geç tam 37 0 da verebilirm o günden sonra veremem demişti hatta gününü not ettirmişti bana :)İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
37+0 da gitmeniz gerekiyorİnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
İnş canım ya ben çalışamaz raporumu 37+3 te alabilirmiyim acaba, eşim ozaman gelecekte beraber dr a gitmek istiyoruz? Bir fikrin varmı canım
Canım benim çok geçmiş olsun.. hepsi geçecek. Bir an önce bebeğini kucağına alırsın inşallah o zaman bütün çektiğin acıları unutursun..kızlar paazaertesi gunu 14.40 da bebegim meydana geldi ben genel anesterzi oldum ameliythaaneden cok gec cıkmışım ... cok sancılı aagrılıydım bebegımı hiç goremedim ta ki bugune kadar. bebegımın kan sekeri dusuk oldugu için ambulaansla baska bır hastsnryr götürülmüs ben osıra kendımde degıildim daha .bugun taburcu oldum agrılı halde bebegımı görmeye gittim ıkı yemek kasıgı sütümü vrdilerr ilk defa emmeyer calıstı doymayacaaktı ama anne bebek teması önemliydi...o koku burnumda ve bir aan evvel cıkması için dua edıyorum. hala nsarkozu atamadım desem yeri agrılarım fazlaa inş gececek kızlar hersey...
Canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla kurtulun..Kızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Canim benim Allah yardımcın olsun hayırlısı ile bebeğini al kucağına :) darısı bizlere inşallahKızlar kontrol için hastaneye geldim. Doktor baktı 3 cm açıklık varmş bebk kanala girmş. Yatışımı yaptı suyumu patlattı şu an süni verdi bekliyorm çok korkuyrm dua edn. Bebk 3.700 gr kafa biraz iriymş öyle işte. Sancılar artmaya başladı bile lütfn dua edin doğnca yazarm size
Aaaa Bnm doktorum da tıpatıp aynı şeyleri söyledi ...
Çatıyı bu hafta yapmaya gerek yok
Bebek 3250
Sabah akşsm yrm saat yürüyüş
Nst de sancı yokkkk
Ne kadan benzerizcicekkokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?