- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
Maşalah size canım maşalahhhh :) bize de dua etSağol canım allah razı olsun..darısı hayırlısıyla senin basına inşallah
Ewet cinsiyet doğana kadar muallak gibi oldu.oğlumuz oldu..kilolu iri bi bebek dediydi doktor son 2 hafta hep önden gidiyodu.iri oldu tahmin edilen gibi
Hayırlı olsun canım Allah yavruna uzun sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı ömür nasip eylesin kaç kilo doğdu tosun yazmışsın merak ettim :) şimdiden maşallah diyeyimBenim ikinci Bebegim ikisinde de kesik attılar
Ayy çok heyecanlı bir süreçteyiz ya :) hala mi doğmadı canım seninkinin yeri bayagi bayagi rahat galiba :) neden suni sancı istemiyorsun maşallah vallahi çok sabırlısın canım ya :)Olabilir canım sancıya benziyor anlattıkların bende doğuramicam galiba nişanı gelip açıklıkla bu kadar uzun süre bekleyen anne adayı olarak tarihe geçecem :)
Hehe cnmbeyaz_gelincik01 da aynı durumda :):)
Benim doktorum sancın olup gelirsen suyun gelip gelirsen lekelenmen olup gelirsen zaten alttan bakıcam o zaman çatıya da bakarım. Şimdiden baksam seni rahatsız etmekten başka bi işe yaramaz. Hem belki sancı vb olmuycak ve bir sonraki kontrolde bebek büyük gelecek 4 e yakın o zaman da zaten normal yapmasak mı diycez, çatıya şu an gerek yok dedi ...
Ben hazırdım korkmuyordum aslında ama kısmet..
Canım senin zor ölçtüyse başını kanala girmiştir. Benim bebe kanala girmemiş.
Slm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Sonra sancılar 10 dk da bi geldi ve 10 sn sürüyodu..domates işini bıraktım :).. sonra gece 1 e kadar hep 10 dk da bir ve 10 sn süren kasılmalar devam.ama dayanılmıycak gibi değil.hafif geçiyo.1 den sonra 3 e kadar gene belden girip karnın alt kısmına yayılan sancılar ama bu defa 5 dk da bir.üçbuçukda gittik hastaneye.acıklığa bakti ilk 6 cm.sonra nst ye bagladı 90 larda sancılar.5 ve 7.30 arası üç dk bir süren ve 50 sn olan belden girip karnının altına yayılan sancılar.en zor kısmı bu kısımdı.sonra tam 7.50 de tosunum geldi.biraz dikişim fazla.Rabbime sükürler olsun Kavuştuk yawrumuza
alttan dikiş olayı nasıl bi şeyben ondan da çok korkuyorum.
Doğumu bebeğin başlatması bebeğin özellikle bağışıklık sistemi için çok önemli bizim istediğimiz zamandan ziyade kendisi hazır olduğunda zaten doğumu başlatacaktır canım. Bebeğin ya da annenin hayatı tehlikede değilse niye suni sancı istesin ki :)Ayy çok heyecanlı bir süreçteyiz ya :) hala mi doğmadı canım seninkinin yeri bayagi bayagi rahat galiba :) neden suni sancı istemiyorsun maşallah vallahi çok sabırlısın canım ya :)
Aynen normalde o sancımın açılmamın olduğu gün suni sancı palanları vardı ama istemedim hala istemiyorum ama 40 geçerse suni sancı diyor doktorumDoğumu bebeğin başlatması bebeğin özellikle bağışıklık sistemi için çok önemli bizim istediğimiz zamandan ziyade kendisi hazır olduğunda zaten doğumu başlatacaktır canım. Bebeğin ya da annenin hayatı tehlikede değilse niye suni sancı istesin ki :)esmaasya bence en doğrusunu yapıyorsun canım
Kuzum suni sancıyla çevremde çok madur olanlar olduAyy çok heyecanlı bir süreçteyiz ya :) hala mi doğmadı canım seninkinin yeri bayagi bayagi rahat galiba :) neden suni sancı istemiyorsun maşallah vallahi çok sabırlısın canım ya :)
Bebeğin için en doğrusunu yapıyorsun gerçekten iyi ki izin vermedin ki 37. Haftadaydın şimdi ne de güzel gelişmeye devam ediyor meleğin hem akciğer gelişimi hem beyin gelişimi harika bir annesin inşallah bebeğin 40 hafta dolmadan kendiliğinden gelir de buradan müjdeyi verirsin bize.Aynen normalde o sancımın açılmamın olduğu gün suni sancı palanları vardı ama istemedim hala istemiyorum ama 40 geçerse suni sancı diyor doktorum
Haklısın canım suni sancı kolay gibi geliyor ama değil en iyisi doğal yollarla gelmesiDoğumu bebeğin başlatması bebeğin özellikle bağışıklık sistemi için çok önemli bizim istediğimiz zamandan ziyade kendisi hazır olduğunda zaten doğumu başlatacaktır canım. Bebeğin ya da annenin hayatı tehlikede değilse niye suni sancı istesin ki :)esmaasya bence en doğrusunu yapıyorsun canım
Canim devam ediyor mu ağrıların ne durundasinn. ..Kizlar Bugün benimde ağrılarım var kızlar belim ağrıyor ve vajina ya sanki bıçak batiriliyor. Hafif hafif bişeyler oluyor. Acaba gelicek mi minigim hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimiz sağlıkla zamanında alırız bebeklerimizi kucağımızaBebeğin için en doğrusunu yapıyorsun gerçekten iyi ki izin vermedin ki 37. Haftadaydın şimdi ne de güzel gelişmeye devam ediyor meleğin hem akciğer gelişimi hem beyin gelişimi harika bir annesin inşallah bebeğin 40 hafta dolmadan kendiliğinden gelir de buradan müjdeyi verirsin bize.Sağlıkla kucağına al inşallah
Ayy Allah korusun canım benim hiç birimiz öyle zor durumlarda kalmayalim inşallah.ben sade suni sancinin normalden daha ağrılı ve zor olduğunu biliyorum.Kuzum suni sancıyla çevremde çok madur olanlar olduo yüzden istemedim hiç. Suni sancı yüzünden neredeyse ablamın bebeğini kaybediyorduk sezeryana alındı son anda benim doktorda 40 ı geçerse suni sancı diyor ama
Ay çok güzel ya biz ne zman yaşayacağız acaba sabirsizlaniyoruz böyle duyunca.maşallah tosuncga...Allah salih evlat eylesin...gözün aydın annesi :)darısı bizlere inslhSlm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
Sonra sancılar 10 dk da bi geldi ve 10 sn sürüyodu..domates işini bıraktım :).. sonra gece 1 e kadar hep 10 dk da bir ve 10 sn süren kasılmalar devam.ama dayanılmıycak gibi değil.hafif geçiyo.1 den sonra 3 e kadar gene belden girip karnın alt kısmına yayılan sancılar ama bu defa 5 dk da bir.üçbuçukda gittik hastaneye.acıklığa bakti ilk 6 cm.sonra nst ye bagladı 90 larda sancılar.5 ve 7.30 arası üç dk bir süren ve 50 sn olan belden girip karnının altına yayılan sancılar.en zor kısmı bu kısımdı.sonra tam 7.50 de tosunum geldi.biraz dikişim fazla.Rabbime sükürler olsun Kavuştuk yawrumuza
Evet var ama o kadar aşırı çok değil canım dakikada değil yani saate ancak geliyor Karnımda taş gibi hayırlısı ama ben korkmaya başladım yaCanim devam ediyor mu ağrıların ne durundasinn. ..
Öyle canımm allah mecbur etmesin.. Suni sancıyı aslında doğru bi şekilde uygulanmadığından oluyor sanırım ablama bi anda fazla vermişler sancıyı bebeğinin kalp atışları düştü. Olacaksada tecrübeli ellere düşürsün allahAyy Allah korusun canım benim hiç birimiz öyle zor durumlarda kalmayalim inşallah.ben sade suni sancinin normalden daha ağrılı ve zor olduğunu biliyorum.
Slm kızlar..kuzumu kucagıma aldım cok sükür bugün sabah 7.50 de..size fikir verebilir diye doğum hikayemi anlatayım.dün aksam pazara gittim 40 kg domates aldım sos menemenlik falan yapayım diye.saat 9 gibi basladım hazırlığa.ama belimde agrımaya basladı.ben pazar yorgunluğudur dedim
cnm benim günlerdir öyle .. bel ağrısı kasık ağrısı ve vajinaya doğru ani şiddetli sancılar.... bana rahmin kendini hazırlaması gibi geliyor ama sen yine dk tut düzenine bak tabiki..Kizlar Bugün benimde ağrılarım var kızlar belim ağrıyor ve vajina ya sanki bıçak batiriliyor. Hafif hafif bişeyler oluyor. Acaba gelicek mi minigim hem çok istiyorum hem çok korkuyorum
Hayırlı olsun gözünüz aydın canım
cnm hayırlı uğurlu olsun gözünüz aydın, benim en merak ettiğim o ağrı sürecini anlatmışsın çok sağol gerçekten.. kesi ve dikişte zaten lokal anestezi yapılmıyor mu? dikişler de kendiliğinden eriyen dikişler diye biliyorum ama ..
cnm benim günlerdir öyle .. bel ağrısı kasık ağrısı ve vajinaya doğru ani şiddetli sancılar.... bana rahmin kendini hazırlaması gibi geliyor ama sen yine dk tut düzenine bak tabiki..
Hayırlı olsun canım Allah yavruna uzun sağlıklı mutlu huzurlu hayırlı ömür nasip eylesin kaç kilo doğdu tosun yazmışsın merak ettim :) şimdiden maşallah diyeyim
Ay çok güzel ya biz ne zman yaşayacağız acaba sabirsizlaniyoruz böyle duyunca.maşallah tosuncga...Allah salih evlat eylesin...gözün aydın annesi :)darısı bizlere inslh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?