Tülin yaman veya rengin karatayliya gitmeyi düşünüyorum sen?
maşallah canım Allah bağışlasın bazı tanıdıklarım ameliyat sonrası uzun sürüyor sızı falan diyor ama bünyeyle alakalı galiba kuzenimde keyfi sezaryen oldu ben korkarım dedi sancıdan falan:) maşallahı var hemen ayaklandı sütü cok bol kilo falan kalmadı
Medicana necati ye gidiyorum sen
Bende acıkınca ellerimin titremesinden başka hiçbir belirti kalmadıbi de bazen kasıklarım Ağrıyor ikinci gebelik diye mi böyle anlamadım , ilk bebeğimi 28 haftalıkken kaybettim inşallah sağlıkla kavuşurum bu sefer inşallah daha güzel olur herşey
İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin moralini yüksek tut canım...
ne güzel canım masallah hiç stres yapma o zaman buda öyle olur inşallahBen daha önce anıtta Sibel hanıma gidiyordum başka sebeplerden tekrar ona gidesim var ama çok kalabalık... Rengin hanım da çok iyi evime de yakın sayılır çok olmasa da karar veremedim ikisinden birine gideceğim... Nöroloji dâhiliye vs bütün doktorlarım anıtta aslında hepsi bir girsin istiyorum doğumazaman ne gösterecek bakalım..
Ben de yatmadım hiç canım aynı gun kalktım hatta. 2 sezaryen oldum ikisi de rahattı.. Ben tez canlıyım yatamam zaten.. Boğulurum.. İnşallah bu da rahat olur..
Teşekkür ederim canım yukarda yazdım... Karar veremedim daha.
tatlım sakıncası yoksa yaşın ve kaçıncı çocuk acaba :)MarV-el cnm beni de ekler misin emel İzmir öğretmen 2 ekim2016
A ayselllllllllll KONYA. BDT 01 EKİM 1. BEBEK YAŞ 26 MEMUR:)tatlım sakıncası yoksa yaş ve çalışma durumunu da söyler misin :)
22 psikiyatri hemşiresi çalışıyorum.cok güzel bi liste olmuş canm ellerine sağlık:)tatlım sakıncası yoksa yaş ve çalışma durumunu da söyler misin :)
Sağol canim benim :) rabbimin izniyle bi de cinsiyetleri belli olsun çok sekerlesecek listelerimiz :)22 psikiyatri hemşiresi çalışıyorum.cok güzel bi liste olmuş canm ellerine sağlık:)
Tebrikler tatlımGünaydın arkadaşlar kalp atışlarını duydum bebeklerimin. .. evet ikiz :) rabbime sonsuz şükürler olsun
Eline sağlık tatlım liste çok iyi olmuşkızlar listeye eklenmek isteyenler beni etiketleyip bilgilerini versinler bugün artık son halini alsın listemiz :) sonradan gelenleri tek tek eklerim artık :)
Sağolun tatlım hersey bebişlerimiz için :)Tebrikler tatlım
Eline sağlık tatlım liste çok iyi olmuş
çok şükür cnm benımde içmi rahatladı allah sağlıklısı ile kucağımıza almayıda nasip eder ınsallahSelam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle
cok sevindim cnm senin adina kalp atisini da duydun demek. Doktorlar bazen insani cok korkutuyorSelam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle
Çok sevindim canım benim :) kızlar bu durumlarda direkt bi önceki topiğe bakın orda kızlar benzerlerini yaşadılar :) rabbim hepimizin bebişlerini korusun sagsalim kucağımıza alalım inşallah :)Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?