2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende acıkınca ellerimin titremesinden başka hiçbir belirti kalmadı bi de bazen kasıklarım Ağrıyor ikinci gebelik diye mi böyle anlamadım , ilk bebeğimi 28 haftalıkken kaybettim inşallah sağlıkla kavuşurum bu sefer inşallah daha güzel olur herşey

Tülin yaman veya rengin karatayliya gitmeyi düşünüyorum sen?

Ben daha önce anıtta Sibel hanıma gidiyordum başka sebeplerden tekrar ona gidesim var ama çok kalabalık... Rengin hanım da çok iyi evime de yakın sayılır çok olmasa da karar veremedim ikisinden birine gideceğim... Nöroloji dâhiliye vs bütün doktorlarım anıtta aslında hepsi bir girsin istiyorum doğuma zaman ne gösterecek bakalım..

Ben de yatmadım hiç canım aynı gun kalktım hatta. 2 sezaryen oldum ikisi de rahattı.. Ben tez canlıyım yatamam zaten.. Boğulurum.. İnşallah bu da rahat olur..

Medicana necati ye gidiyorum sen

Teşekkür ederim canım yukarda yazdım... Karar veremedim daha.

İnşallah sorunsuz geçer hamileliğin moralini yüksek tut canım...

ne güzel canım masallah hiç stres yapma o zaman buda öyle olur inşallah

Beta hcg 1000altındayken kere gören oldumu aranızda ben yarin doktora randevu aldım ama değerim okadar yükselmemiş tir salı günü 207di

hanımlar çalışma durumunu sormamız kesinlikle yanlış anlaşılmasın rapor durumu için ekliyoruz ki çalışan anneler bilgi alışverişinde bulunsun :)

Günaydın arkadaşlar kalp atışlarını duydum bebeklerimin. .. evet ikiz :) rabbime sonsuz şükürler olsun
Tebrikler tatlım

kızlar listeye eklenmek isteyenler beni etiketleyip bilgilerini versinler bugün artık son halini alsın listemiz :) sonradan gelenleri tek tek eklerim artık :)
Eline sağlık tatlım liste çok iyi olmuş

Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle

çok şükür cnm benımde içmi rahatladı allah sağlıklısı ile kucağımıza almayıda nasip eder ınsallah

cok sevindim cnm senin adina kalp atisini da duydun demek. Doktorlar bazen insani cok korkutuyor

Çok sevindim canım benim :) kızlar bu durumlarda direkt bi önceki topiğe bakın orda kızlar benzerlerini yaşadılar :) rabbim hepimizin bebişlerini korusun sagsalim kucağımıza alalım inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…