2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
gozde_87 canim o ultrason kese şeklini bende okumuş tum fasulye gibiyse erkek daire ye benziyosa kız diyordu benimki yuvarlak gibi hayırlısı cnm

gozde_87 canim o ultrason kese şeklini bende okumuş tum fasulye gibiyse erkek daire ye benziyosa kız diyordu benimki yuvarlak gibi hayırlısı cnm
tamam cok tsk :) benimkide ne tam yuvarlak neda tam fasulye gibi cikaramadim :) ama diger hersey kiz olcakmis gibi duruyo bakalim.. aynen hayirlisi beklicez görcez artik

MarV-el canim benim bdt degisti ultrasonda baktirinca yenisi 05.10.16 degistirirsen cok makbule gecersin :) birde calisma yerine ögrenci yazabilirsin :)

tamam cok tsk :) benimkide ne tam yuvarlak neda tam fasulye gibi cikaramadim :) ama diger hersey kiz olcakmis gibi duruyo bakalim.. aynen hayirlisi beklicez görcez artik
Kk de ultrason kese durumuna göre cinsiyet tahmini sayfasi var ben inceledim varsa vaktin bakabiliiin

kızlarrr bugün bende keseleri gördüm 2 tane biri birazcık minnak diğerinden ama fasulye gibiydiler sanki ya büyük olan azıcık daha yuvarlakımsıydı ama diğeri aynı fasulye gibiydi

Bayanlar bakin kk de böyle bi ayfa buldum bu baslik altinda
kızlarrr bugün bende keseleri gördüm 2 tane biri birazcık minnak diğerinden ama fasulye gibiydiler sanki ya büyük olan azıcık daha yuvarlakımsıydı ama diğeri aynı fasulye gibiydi
Maşallah rabbim tamamina erdirsin inşallah

canımmm öğretmenm bennnn :)

Sanırım en son ben doğurucak gibiyim listeye bakınca :) ben 13 ekimde bebeğimi doğurmuştum 15 ekimde doğum günüm o günde gömmüşlerdi inşallah bu ekim ayı benim için güzel olur Rabbim acısını unutturur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…