2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim bazı hamilelikler zor geçiyor haklısın zor bi durum senin için inşallah bir an önce azalır bulantıların bende bazen çok hafif oluyor
İnşallah geçer dayanılmaz oluyor bazen serumluk olmak istemiyorum inşallah olmam yemeyince insan tamamen güçsüz kalıyor ama işte yiyemiyorum yesemde kusuyorum sabır artik

O reklam benim de kabusum

Ayy o reklamda ben de nefret ediyorum ...
Hamilelerin ruh halini hiç düşünmüyorlar.bir de bir diş macunu reklamı var kadın resmen lavaboya tükürüyor.midem alt üst oluyor.neyse daha fazla iğrençleşmeyeyim

Selam kızlar. Sevgililer gününüz kutlu mutlu olsun
Biz gezdik bugün oğlumla gelin görmeye gittik. Yeni geldik eve uyuyacağız. Üç beş gündür lodos var Bursa da mahvetti beni ya. Baş ağrısıyla uyanıyorum. geçsin artık..
Bizim kontrol de bu çarşamba inşallah her şey yolundadır. Ben de diyetisyene gitmek pilates yapmak koşmak Allah ne verdiyse yapıp zayıflamak ya da kilo almamak istiyorum. çarşamba konuşacağım doktorla bakalım ne diyecek.

Öğlen yüne iyi fakat akşam sadece çorba yiyebiliyorum.bide olduğunca yoğurt.yani doğru fakat eksik besleniyorum ama yapabileceğimin en iyisi de bu yani
Cok takilmayin iyi düşünün ben küçük oğlumda 20.22.haftaya kadar bulantim vardi arada serum takiyorlardi ağzım da aftlar çıktı dişler tek tek curudu 20.li 30 luk diş ler cikti kirildi arka boslukta ciktilar cenemi oynattikca yanagimi kesiyor du kan kokusu ayri dertti kulak iltihabı oldu 2ay tikanik ti dr risk tir dedi dokunmadi alttada mantar enfeksiyonu aahh ahh senden o beslenir siz kendinizi düşünün 64 le hamile kalmistim 49 a düştüm 68 le doğum 3.550 dogdu oglum 53 56.cm gibide boyu vardi ve kordona dolanmasa son gece hersey iyiydi

_Winner_ cm hayırlı si benim degerim 4169 du adetten 2 .3gun sonra

Canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,
kalp atışlarını duymadan ben hiçbir şey diyemiyorum önceki gebelğimde çok heyecanlandım çok sevindim yüreğim ağzımdaydı ama kalp atışını duyamadan veda ettim bebeğime.
Şimdi kimselere söylemedik zaten sadece eşim ben ve sizler biliyorsunuz.Nolur dualarınızı eksik etmeyin,Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısıyla.

Baktırıcam canım biraz sabırsızım sanırım haber veririm tabiki.bebişlerimizide gördügümüzde birbirimize haber veririz inşallah

Ben doktora gidemediğimden henüz adımı yazdırmıyordum sabah uyandığımda çok acıkmış oluyorum başka da belirti yok bende ilk gebeliğim de 7. Haftamdan sonra yatalak olmuştum 5 ay öyle devam etti sonra düzeldim ama bebeğime bir ay sonra veda ettim , herşeyine razıyım yeterki sağlıkla kucağıma alayım inşallah , o acının tarifini size anlatamam ..

Kizlaaaar benim 5+6 falan simdi .. gitmedm hic doktora ama artik meraktan olmek uzereyim.. sali carsamba falan gideyim diyorum artik karindan gormesem duymasam.bile alttan baktirayim diyorum.. 6+1 fln olunca yani.. hayirlisi hakkimizda insallah Allahim nasip eder gonlumuze gore olur

Cnm hayirlisiyla alirsin.kucagina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…