- 24 Ocak 2016
- 673
- 956
- 23
- 38
İnşallah geçer dayanılmaz oluyor bazen serumluk olmak istemiyorum inşallah olmam yemeyince insan tamamen güçsüz kalıyor ama işte yiyemiyorum yesemde kusuyorum sabır artikCanim bazı hamilelikler zor geçiyor haklısın zor bi durum senin için inşallah bir an önce azalır bulantıların bende bazen çok hafif oluyor
O reklam benim de kabusumKızlar Nasıl besleniyorsunuz?ben her sabah doğal süt içine badem tozu ve bal,doğal tereyağı,ceviz yumurta ve yüne doğal peynir tüketiyorum..zorla gözlerim yaşara yaşara midem kalka kalka yiyorum.balık yiyemeyecdğümden korkuyorum çünkü geçen reklamlarda pirinç pilavı üstüne ton balığı koydular ve psikolojim bozuldu:)
Ayy o reklamda ben de nefret ediyorum ...O reklam benim de kabusum
Hamilelerin ruh halini hiç düşünmüyorlar.bir de bir diş macunu reklamı var kadın resmen lavaboya tükürüyor.midem alt üst oluyor.neyse daha fazla iğrençleşmeyeyimAyy o reklamda ben de nefret ediyorum ...
Yarın doktora gidiyorum cnmGunaydin canim bebeyinin kalp atisini duydunmu senin takvimde bu gun duyula bileceğini yaziyor
Cok takilmayin iyi düşünün ben küçük oğlumda 20.22.haftaya kadar bulantim vardi arada serum takiyorlardi ağzım da aftlar çıktı dişler tek tek curudu 20.li 30 luk diş ler cikti kirildi arka boslukta ciktilar cenemi oynattikca yanagimi kesiyor du kan kokusu ayri dertti kulak iltihabı oldu 2ay tikanik ti dr risk tir dedi dokunmadi alttada mantar enfeksiyonu aahh ahh senden o beslenir siz kendinizi düşünün 64 le hamile kalmistim 49 a düştüm 68 le doğum 3.550 dogdu oglum 53 56.cm gibide boyu vardi ve kordona dolanmasa son gece hersey iyiydiÖğlen yüne iyi fakat akşam sadece çorba yiyebiliyorum.bide olduğunca yoğurt.yani doğru fakat eksik besleniyorum ama yapabileceğimin en iyisi de bu yani
_Winner_ cm hayırlı si benim degerim 4169 du adetten 2 .3gun sonra
çok mu geç kaldım canım ama beni de ekler misin listeye:) BALIKESİR de yaşıyorum, öğretmenim, 31 yaşındayım, ilk çocuk, 12 Ekim muhtemel doğum tarihi
Baktırıcam canım biraz sabırsızım sanırım haber veririm tabiki.bebişlerimizide gördügümüzde birbirimize haber veririz inşallahCanım alttan muayene ile belki kalp atışını da duyarsın bekleyecek misin yoksa alttan baktırır mısın ? Bende haftaya gitmek istiyodum o zaman yaklaşık 5+3 felan oluyor ama alttan kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum . Sen baktırırsan sonucu buraya yazar mısın :)
Cnm kan degeri nasil onemli merak ettim de :) 1000den sonra kese kesin gozukur diye bir sey vardi sanki, kalp atisi icin de var mi :)Bana haftaya duyarız dedi canım muhtemelen sende duyarsın ama kan degerinde önemli
Kizlaaaar benim 5+6 falan simdi .. gitmedm hic doktora ama artik meraktan olmek uzereyim.. sali carsamba falan gideyim diyorum artik karindan gormesem duymasam.bile alttan baktirayim diyorum.. 6+1 fln olunca yani.. hayirlisi hakkimizda insallah Allahim nasip eder gonlumuze gore olurCanım alttan muayene ile belki kalp atışını da duyarsın bekleyecek misin yoksa alttan baktırır mısın ? Bende haftaya gitmek istiyodum o zaman yaklaşık 5+3 felan oluyor ama alttan kalp atışını duyar mıyım bilmiyorum . Sen baktırırsan sonucu buraya yazar mısın :)
Inşallah canım kaç haftalık senin minnak
Cnm hayirlisiyla alirsin.kucagina insallahBen doktora gidemediğimden henüz adımı yazdırmıyordum sabah uyandığımda çok acıkmış oluyorum başka da belirti yok bende ilk gebeliğim de 7. Haftamdan sonra yatalak olmuştum 5 ay öyle devam etti sonra düzeldim ama bebeğime bir ay sonra veda ettim , herşeyine razıyım yeterki sağlıkla kucağıma alayım inşallah , o acının tarifini size anlatamam ..
Cnm kan degeri nasil onemli merak ettim de :) 1000den sonra kese kesin gozukur diye bir sey vardi sanki, kalp atisi icin de var mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?