- 14 Ekim 2011
- 279
- 228
- 303
Şuanda kac haftadasın bılmıyorum ama kotu bıseyın yoksa bence kanaman fılan 6+0 ve sonrasında gıdebılırsın derım
erken dollenme olmus.kac gun arayla bu testler ikiz olabilr mi acaba :) yalancı sensın deseydın ehehe
İyi akşamlar canım sen en son ne zaman baktırdın beta HCG ye seninle günümüz aynı salı günü 178 çıktı perşembe 400küsür çıktı cumartesi yeniden bakalım dedi acaba değerler mi düşük neden arka arkaya tekrarlıyor olabilirHCG düzeyiİkiye katlanma
süresi
< 1200 48-72 saat
1200 -6000 arası 72-96 saat
> 6000> 96 saat
Arkadaşlar bu tam olarak ne demek cidden artık düşünmekten yoruldum.
hcg değeri 6000'den yüksek olanların 48 saatten daha fazla sürede ikiye katlayabilir demek mi oluyor ?
Cnm sen yumurtlama tarihinden eminmisin peki ? Belki sen bat'i yanlis hesaplamistin ?Olipss benıde bu doktorlar bozdu gıttı valla
ısımız maaf
bebek dustu dusecek dıyorum oyle bı sacma haldeyımkı
bu arada sıze artıslarımı yazayaım
adetin geçiktiği 2. gün 62
adetin geçiktiği 6. gün 94 (65 saat) %51 artış
adetin geçiktiği 8.gün 220 (55 saat) %100 artış
adetin geçiktiği 13.gün 1112 (100 saat ) % 100 artış
adetin geçiktiği 15.gün 1731 (55 saat) % 56 artış
adetin geçiktiği 17.gün 2667 (48 saat ) %54 artış
Bende durum bu 1112 oldugu gün 3 mm keseye benzer bişi ama kese oldugundan emin bile olamadı docent. Yarın prof. gidiyorum bakalım ne dicek. bende gec döllenme oldugunu dusunuyorum o yuzden ocak takvımıde aldım yanıma ılıskı olan gunlerı boyadım adam gorsun dıye)
İyi akşamlar canım sen en son ne zaman baktırdın beta HCG ye seninle günümüz aynı salı günü 178 çıktı perşembe 400küsür çıktı cumartesi yeniden bakalım dedi acaba değerler mi düşük neden arka arkaya tekrarlıyor olabilir
Cnm sen yumurtlama tarihinden eminmisin peki ? Belki sen bat'i yanlis hesaplamistin ?
Oohh bana yakin deger doktor iyi diyor mu hcg ne canım benimki pek yorum yapmiyor daBenim sat 15 ocak bat ise 10 şubattı
adet olmayınca kan testi yaptırdım 2627 çıktı 13 şubatta
16 sında 7300 çıktı bugünse 14642 çıktı
O konu biraz karışık20 ocak ama ocak ayinda gecikmisti 3 4 gun onunla mi ilgili bilmiyorum.
Oohh bana yakin deger doktor iyi diyor mu hcg ne canım benimki pek yorum yapmiyor da
Benim tek belirti bulantı kusma başka bir sıkıntım yokKızlar iyice psikolojim bozuldu.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.dün gece kötü bir rüya gördüm.bugün de her an birşey olacak diye korkuyorum.göğüslerimin şişkinliği yok gibi,acımıyorda.deli olucam düşünmekten. Adet olacak gibi ağrıyor karnim arasira.sizde belirtiler ne durumda?
kızlar lütfen yardım edin. az önce aldım sonuçları.
rubella lg g 65.5 referans 0-10. bunda sıkıntı yokj dedi doktor.
lgm 1.26 cıkmıs. referansları 0-1.60. sınır değer dedı doktor.
ileri tahliller istedi. sizden rica etsem kendi doktorlarınıza sorarmısınız. istediği testin sonuçları 10 gun sonra cıkcakmıs. ben nasıl beklıyım.
birde özelde yaptırdım. rubella lg M 2.5 cıktı. referansları 0-19 . oradaki doktor da birsey yok dedı.
Canim doktorum takilmasa ben hiic takmam..oglumda evde idrar testi yaptm pozitif cikti alttan bakmasinlar diye 1 hafta sonra gittim direk karinda gordm.ama bu sefer ki doktorum sag olsnKizlar bu kadar bu kadar cok betaya takilmayin ben onceki hamileligimde cok guzel artiyodu ama bos gebelik cikti bu sefer bi kere gecen hafta verdim 212 cikti dr bakti rahim kalinlasman iyi beta takibine gerek yok dedi bende yaptirmadim yarin gidicem insallah keseyi gormeye yani bu kadar takip edince biseylerin onune gecemiyoruz maalesef sadece biraz rahat olmamiz bebegimiz icin iyi
Tatlım doktor iyi dedi ye telaş yapma karindan gormemistir belki kalp atışını.. doktorunu dinle için rahat etsin ... Allaha emanet bebeklerimiz..Slm arkadaslar bugun doktora gittim kafam karistiruza @Mavimavisular. MarV-el . Bi akil verin bebisin kesesini gordum kafası falan belliydi ama kalp atisi yoktu doktor daha erken panik yapma haftaya rahat duyariz dedi bebisin burda dedi ama cnm sıkıldı ya 7 +3 gwlisim iyi dedi
valla cok kotuyum ya esimi bekliyorum kadim dogum hastanesine gidicem yoksa haftaya kadar duramicam sanırımTatlım doktor iyi dedi ye telaş yapma karindan gormemistir belki kalp atışını.. doktorunu dinle için rahat etsin ... Allaha emanet bebeklerimiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?