çok sağol canım benimde senin gibi kan pıhtılaşmam var mı yok mu bilmiyoruz senin dediğin gibi önlem amaçlı. içimi rahatlattın :)Ben öyle kullanıyorum cnm enox 0.4
Benim pihtilasmam var mı yok mu bilmiyorum test yapilmadi önlem amaçlı kullanıyorum. Her gün kullanıyordum kanamam olunca 1 gun arayla dedi doktorum o şekilde kullanıyorum şimdi.
benimde çok az acıyor göğüslerim ama lütfen korkma panik yapma rabbine dua et içini ferah tut onu kucağına alacağın gnleri düşün lütfen moralini bozma.Kızlar iyice psikolojim bozuldu.bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.dün gece kötü bir rüya gördüm.bugün de her an birşey olacak diye korkuyorum.göğüslerimin şişkinliği yok gibi,acımıyorda.deli olucam düşünmekten. Adet olacak gibi ağrıyor karnim arasira.sizde belirtiler ne durumda?
Gunaydinnnn
sorun bende mi yahu :) niye çoğunuz beta hcgye baktırıyo sürekli ben bi kere baktır dim 3300 kusurlardaydi keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi doktor o kadar. ki benim hamileliğim zorlu geçecek 13. Haftamda rahim ağzına dikiş yicem yavrum tutunabilirse erken doğum riskiyle tamamlicam hamileligi. bi önceki hamileliğimde 20. Haftada doğum yaptım yaşayamadi yavrum. ama şunu iyi anladım ayaklarını dikip 9 ay yatsanda ömrü yoksa gidiyo eğer ömrü varsa kanamalara ragmen günlük Yaşantına aynen devam etsende kalıyo senle. bolca dua ve sabır
ankacım bende 13 şubat cumartesi günü evde önce kendim test yaptım sonra hastanede kan testı yaptırdım.16şubat salı günü doktorumun muayenesine gittim ve çok şükür keseyi gördük doktorum decavit+gyno ferro sanol+oksapar4000 verdi düzenli olarak kullanıyorum şuan 5+6haftalık hamileyim.lütfen içini ferah tut hiçbir şey için geç kalmamışsındr ama en kısa zamanda doktorunda muayene olmanı tavsiye ederim. folik asitinide içmeye devam etmelisin.Kızlar merhaba!
Benim reglinin geciktigi (13 ocak ) gün test yaptırdım
Sonra iki gün sonra tekrarladım.
Yalnız doktora erken gitmek istemedim. Bu yuzden 23 ocaga randevu aldim.
Folic asit kullaniyorum bur suredir.
Ama daha once bir dusugum var.
coraspirin icin gec kalmis olabilir miyim?
ankacım bende 13 şubat cumartesi günü evde önce kendim test yaptım sonra hastanede kan testı yaptırdım.16şubat salı günü doktorumun muayenesine gittim ve çok şükür keseyi gördük doktorum decavit+gyno ferro sanol+oksapar4000 verdi düzenli olarak kullanıyorum şuan 5+6haftalık hamileyim.lütfen içini ferah tut hiçbir şey için geç kalmamışsındr ama en kısa zamanda doktorunda muayene olmanı tavsiye ederim. folik asitinide içmeye devam etmelisin.
panik yaptım canım mesajları okuyunca ben niye hiç baktırmıyorum yeterince önem vermiyor muyum diye sonra dedim ki Rabbim verecekse ömür gelcek dedim o mesaji da hamilelerin kendini strese sokmaması için yazdım ilk hamileligimde tamam gidip sürekli beta hcg baktirmadim ama düşük yaparım diye ne nar yedim ne ıhlamur içtim hatta poğaça nin içindeki maydanozu bile çıkarıp yedim ama yinede kaybettim şimdi de tabiki korkularım var her tuvalete kan görme korkusuyla gidiyorum aklıma dış gebelik mol gebelik boş gebelik bir sürü şey geliyo ama Allaha siginiyorum Rahim ler dekini yalnız sen bilirsin Allahım eğer benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı evlat ver anne olmamı nasip eyle eğer hayırlı değilse sonucunu gönlüme razi eyle diyip bekliyorum. Bu arada inşallah hepimizin bebeği evimize gelirYoo sorun sende değil kimsede sorun yok bence herkes durumuna , psikolojisine , doktorun verdiği bilgiye göre hareket ediyor , ben de senin gibi sabırlıyım sanırım 1 defa Beta ölçtürdüm adetten 9 gün sonra 5600 , doktora da haftaya gideceğim , inşallah her şey yolundadır , Rabbim sana güç kuvvet kolaylık versin canım ya zormuş , ama buna da
Şükür elhamdulillah hamile kalabildin önlem alırsın dikkat edersin gerekirse hep yatarsın o bebiş o eve gelir inşallah
evet zaman gerçekten geçmiyor çok sabırsızlanıyorum bir an önce 1 mart gelsin istiyorum.Ben erken gitmek istenedim sonra zaman gecmiyor diye:/
Umarim bi sikinti yasamam :/
Belki bana da ilac verir .
evet zaman gerçekten geçmiyor çok sabırsızlanıyorum bir an önce 1 mart gelsin istiyorum.
ama gitmemezlik yapma ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gibi gittim sonra doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ben bir hafta sonra gitmedim cahillik işte biraz daha büyüsün dedim dedim de ne oldu sanki keşke gtseydim diyorum ama herşey Allahtan. git erteleme.
Canım çok sevindim müjdeli haber demene ne dedi doktorun ?Ben mujdeli haberlerle geldim kizlarr
anlat cnm noldu meraklardayimBen mujdeli haberlerle geldim kizlarr
Ben mujdeli haberlerle geldim kizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?