2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
E="bursa3394, post: 45227001, member: 704652"]kızlar merhaba,18 ocakta rahim filmi çektirmiştim ve çok şükür bende sizler gibi 5+4 haftalık hamileyim.öncesinde 1 kürtaj 1 kimyasal gebelik geçirdim.
cumartesi günü kan testi yaptırdığımda değerim 636 çıkmıştı salı günü doktora gittim çok şükür keseyi gördük.
bursada oturuyorum doktorum Ziya Çetin kesinlikle öneririm kendisi muhteşem bir doktor allah razı olsun.
doktorum elevit, gyno ferro sanol, oksapar verdi bu ilaçları dün kullanmaya başladım oksapar cok yakıcı bir iğne 5 dk sonra acısı geçiyor rabbim evladımıza sağlık versin bu acılar gelir geçer inşallah. 1 martta tekrar doktoruma gidicem kalp atışlarını duyarız dedi rabbim inşallah hepimize güzel hayırlı haberlerle karşılaşmayı nasip etsin.[/QUOTE]
Burda

Kızlar uyanınca folik asit ve coraspirini attım ama bulantı yüzünden hemen çıkardım tekrar atmalı mıyım ? 1 dk sonra çıkardım sindirilmemiştir daha dimi

Ben öyle kullanıyorum cnm enox 0.4
Benim pihtilasmam var mı yok mu bilmiyorum test yapilmadi önlem amaçlı kullanıyorum. Her gün kullanıyordum kanamam olunca 1 gun arayla dedi doktorum o şekilde kullanıyorum şimdi.
çok sağol canım benimde senin gibi kan pıhtılaşmam var mı yok mu bilmiyoruz senin dediğin gibi önlem amaçlı. içimi rahatlattın :)

benimde çok az acıyor göğüslerim ama lütfen korkma panik yapma rabbine dua et içini ferah tut onu kucağına alacağın gnleri düşün lütfen moralini bozma.

kızlar benim öncesinde 1 kürtajım ve 1 kimyasalım var inanın bu hamileliğimde test sonucumu öğrendiğimde hemşire güler yüzüyle pozitif hamilesiniz dediğinde değerimi sordum 636 diyince düşük diye sevinemedim bile belkide hemşire arkamdan hiç sevinmedi yüzü asıldı demiştir ama gerçekten korkularım var halada var aslında ilkini 6+5 haftalıkken kaybettim ikincisini öğrendiğim gibi gitmesi bir oldu.çok istiyorum rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin diye bu sefer de hep kötü düşüne düşüne bebeğime yansıyacak diye korkuyorum. lütfen pozitif düşünelim bizim hissettiklerimizi onlarda hissediyordur onun karnımzda büyüdüğünü tekmelerini hissettiğimiz günleri düşünelim kucağımıza aldığımız günleri düşünelim buruş buruş kolları ekşimik suratını kokusunu hayal edelim korkulardan uzakta kalıp güzel günlerin bizi beklediğini düşünelim. Doktorumuzu çok iyi seçelim lütfen maddiyata çok önem vermeyelim herşey bebeğimiz için. evlat herşeyden tatlıdır onun için ne iyiyse onu yapmaya çalışalım arkadaşlar :) bundan bir kaç ay sonra renkli ultrason fotoğraflarını atıp bana benziyor babasına benziyor demeyi nasip etsin Rabbim inşallah :))) bugün 5+6 haftalığımz maşallah bize :)

Kızlar merhaba!
Benim reglinin geciktigi (13 ocak ) gün test yaptırdım
Sonra iki gün sonra tekrarladım.

Yalnız doktora erken gitmek istemedim. Bu yuzden 23 ocaga randevu aldim.
Folic asit kullaniyorum bur suredir.
Ama daha once bir dusugum var.
coraspirin icin gec kalmis olabilir miyim?

Yoo sorun sende değil kimsede sorun yok bence herkes durumuna , psikolojisine , doktorun verdiği bilgiye göre hareket ediyor , ben de senin gibi sabırlıyım sanırım 1 defa Beta ölçtürdüm adetten 9 gün sonra 5600 , doktora da haftaya gideceğim , inşallah her şey yolundadır , Rabbim sana güç kuvvet kolaylık versin canım ya zormuş , ama buna da
Şükür elhamdulillah hamile kalabildin önlem alırsın dikkat edersin gerekirse hep yatarsın o bebiş o eve gelir inşallah

ankacım bende 13 şubat cumartesi günü evde önce kendim test yaptım sonra hastanede kan testı yaptırdım.16şubat salı günü doktorumun muayenesine gittim ve çok şükür keseyi gördük doktorum decavit+gyno ferro sanol+oksapar4000 verdi düzenli olarak kullanıyorum şuan 5+6haftalık hamileyim.lütfen içini ferah tut hiçbir şey için geç kalmamışsındr ama en kısa zamanda doktorunda muayene olmanı tavsiye ederim. folik asitinide içmeye devam etmelisin.

Kızlar aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama elevit ilacında domuz jelatini varmış, bizim bilinçli doktorlarımız yazmıyor bu ilacı ama yine de Söylemek istedim

Ben erken gitmek istenedim sonra zaman gecmiyor diye:/
Umarim bi sikinti yasamam :/
Belki bana da ilac verir .

panik yaptım canım mesajları okuyunca ben niye hiç baktırmıyorum yeterince önem vermiyor muyum diye sonra dedim ki Rabbim verecekse ömür gelcek dedim o mesaji da hamilelerin kendini strese sokmaması için yazdım ilk hamileligimde tamam gidip sürekli beta hcg baktirmadim ama düşük yaparım diye ne nar yedim ne ıhlamur içtim hatta poğaça nin içindeki maydanozu bile çıkarıp yedim ama yinede kaybettim şimdi de tabiki korkularım var her tuvalete kan görme korkusuyla gidiyorum aklıma dış gebelik mol gebelik boş gebelik bir sürü şey geliyo ama Allaha siginiyorum Rahim ler dekini yalnız sen bilirsin Allahım eğer benim için hayırlı olacaksa sağlıklı hayırlı evlat ver anne olmamı nasip eyle eğer hayırlı değilse sonucunu gönlüme razi eyle diyip bekliyorum. Bu arada inşallah hepimizin bebeği evimize gelir

Ben erken gitmek istenedim sonra zaman gecmiyor diye:/
Umarim bi sikinti yasamam :/
Belki bana da ilac verir .
evet zaman gerçekten geçmiyor çok sabırsızlanıyorum bir an önce 1 mart gelsin istiyorum.
ama gitmemezlik yapma ben ilk gebeliğimde öğrendiğim gibi gittim sonra doktorum 1 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi ben bir hafta sonra gitmedim cahillik işte biraz daha büyüsün dedim dedim de ne oldu sanki keşke gtseydim diyorum ama herşey Allahtan. git erteleme.

Bende ilk hamileligimde neredeyse her gun doktordaydim.
Ama tabi ihnal etnemek lazim canim gidicem az kaldi :/
Herkes hayirli haberlerle doner insallah!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…