- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Ben kimseye soylemedim soyleme taraftari da degilim herkesin gozu goz degil malesefBen daha birkaç arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım, fazla mı pimpirikliyim acaba?Yarın doktora gideceğiz pozitif haberinden sonra ilk kez, heyecanlıyım, bu hafta keseyi görürüz umarım.
Sizler paylaştınız mı hemen?
Ben kimseye soylemedim soyleme taraftari da degilim herkesin gozu goz degil malesef
Bu arada az once kan verdm,oyle paranoyak dr a dusmusum ki dis gebelik dedi,deger artti bugun alttan muayene etti keseyi gordu yalanci kese olabilir ama diyo..kan sonucum ciksn rahatlayayim 2 gunde bir gel bakalim dio..docent 10 gun sonra gel demişti rahat rahat bu paranoya cikti
aynen canım cok doğru söylüyrsun herkesin gözü göz değil bende daha henüz kimseye söylemedim rabbim hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duyurmayı nasip etsin anneme bile o zaman söylücem. çünkü 1 tane düşük 1 tane kimyasal gebeliğim var onlarda hep heyecanlanıp söyledik sonu hüsran ama rabbimin bildiği vardır elbette. buna çok şükür rabbim acı yaşattırmasın kimseye hele ki evlatla. ;(Ben kimseye soylemedim soyleme taraftari da degilim herkesin gozu goz degil malesef
Bu arada az once kan verdm,oyle paranoyak dr a dusmusum ki dis gebelik dedi,deger artti bugun alttan muayene etti keseyi gordu yalanci kese olabilir ama diyo..kan sonucum ciksn rahatlayayim 2 gunde bir gel bakalim dio..docent 10 gun sonra gel demişti rahat rahat bu paranoya cikti
Az önce doktor randevum vardı salı günü 7300 olan bhcg bugün 14600lerde çıktı. Doktor salı günü test 4te yapıldığı v bugün de sabah 9da yapıldığı için istediğiniz sonuç olmayabilir bakalım bekleyeceğiz dedi. Usgde normal göründüğünü satımla uyumlu gittiğimizi söyledi 5+1im bugün itibariyle ve 9.10 mm kese boyutu.offf bilmiyorum kafam allak bullak oldu. Haftaya cuma gününe kadar beklemem lazım
Zannetmiyorum kötü bişey olduğunu canım inşallah her şey yolunda giderSenin maşallah çok iyi çıkmış değerlerin. Bende senle aynı sayılırım. sat 15 ocak benim dün 1250 hcg. Bende bi gariplikmi var acaba cnm. Kese bile göremedik
Bence doktorun sakinleştireni çok çok önemli zaten buluttan nem kapıyoruz, tamam olacağı varsa olacak da, bizim psikolojimiz de önemli.lo
İçine sinmiyorsa mutlaka doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim.
Amin canim allah saglikla almayi nasip etsn..oglumda yasadigim dogum sancisinda sonra korkuyordum ama su an karninda ya saglikli dogsun her aciyi çekerim diyorum☺aynen canım cok doğru söylüyrsun herkesin gözü göz değil bende daha henüz kimseye söylemedim rabbim hayırlısıyla bebeğimin kalp atışlarını duyurmayı nasip etsin anneme bile o zaman söylücem. çünkü 1 tane düşük 1 tane kimyasal gebeliğim var onlarda hep heyecanlanıp söyledik sonu hüsran ama rabbimin bildiği vardır elbette. buna çok şükür rabbim acı yaşattırmasın kimseye hele ki evlatla. ;(
arkadaşlar bana doktorum oksapar 4000 iğne verdi bu iğneyi bir gün vurulup bir gün vurulmayacaksın 1er gün arayla yaptırıcaksın dedi siz kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız benim gibi birer gün arayla kullanan var mı? aklıma çok takıldı.
Ne demek ıstemıs yeterınce yukselmemıs mı dıyor? bana saatlerı ver ben sana hesaplıyayım yarın prof. gıdıcem butun betaların yuzde kac yukseldıgını yazdım sonuc kagıtları uzeırneAz önce doktor randevum vardı salı günü 7300 olan bhcg bugün 14600lerde çıktı. Doktor salı günü test 4te yapıldığı v bugün de sabah 9da yapıldığı için istediğiniz sonuç olmayabilir bakalım bekleyeceğiz dedi. Usgde normal göründüğünü satımla uyumlu gittiğimizi söyledi 5+1im bugün itibariyle ve 9.10 mm kese boyutu.offf bilmiyorum kafam allak bullak oldu. Haftaya cuma gününe kadar beklemem lazım
Olipss benıde bu doktorlar bozdu gıttı vallaBen kimseye soylemedim soyleme taraftari da degilim herkesin gozu goz degil malesef
Ben öyle kullanıyorum cnm enox 0.4arkadaşlar bana doktorum oksapar 4000 iğne verdi bu iğneyi bir gün vurulup bir gün vurulmayacaksın 1er gün arayla yaptırıcaksın dedi siz kan sulandırıcı iğne kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız benim gibi birer gün arayla kullanan var mı? aklıma çok takıldı.
orda muhtemelen bısı gormustur yanı bızım anlamadıgımız yuregını ferah tut lutfenbi ok koydu salak dr. birde sanırım burda gelişcek dedi. Burda diyemedi bile. Ne bilim insan duvar kalınlaşmış falan bişiler der motive eder. Bilen varsa bi yorum yapsın Allah rızası için.
orda muhtemelen bısı gormustur yanı bızım anlamadıgımız yuregını ferah tut lutfen
beta hcg dduzenlı artıyorsa korkma ayrıca daha kucuksun 4. haftalardasın daha
Maşallah canım 2'den fazla katlamıs zaten henuz cok erken bence dısını sık 6. haftaya kadar doktora gitme cunku gormek ıcın cıdden erken Bazısının adet olmadıgı tarıhte beta hcg 1000 oluyor daha erken goruyorlar ama normalde 6+ ? kese ve kalp atısının gorulmesıHcg şöyle;
14/02 169,36
16/02 480
18/02 1245
Maşallah canım 2'den fazla katlamıs zaten henuz cok erken bence dısını sık 6. haftaya kadar doktora gitme cunku gormek ıcın cıdden erken Bazısının adet olmadıgı tarıhte beta hcg 1000 oluyor daha erken goruyorlar ama normalde 6+ ? kese ve kalp atısının gorulmesı
Olipss benıde bu doktorlar bozdu gıttı valla
ısımız maaf
bebek dustu dusecek dıyorum oyle bı sacma haldeyımkı
bu arada sıze artıslarımı yazayaım
adetin geçiktiği 2. gün 62
adetin geçiktiği 6. gün 94 (65 saat) %51 artış
adetin geçiktiği 8.gün 220 (55 saat) %100 artış
adetin geçiktiği 13.gün 1112 (100 saat ) % 100 artış
adetin geçiktiği 15.gün 1731 (55 saat) % 56 artış
adetin geçiktiği 17.gün 2667 (48 saat ) %54 artış
Bende durum bu 1112 oldugu gün 3 mm keseye benzer bişi ama kese oldugundan emin bile olamadı docent. Yarın prof. gidiyorum bakalım ne dicek. bende gec döllenme oldugunu dusunuyorum o yuzden ocak takvımıde aldım yanıma ılıskı olan gunlerı boyadım adam gorsun dıye)
Şuanda kac haftadasın bılmıyorum ama kotu bıseyın yoksa bence kanaman fılan 6+0 ve sonrasında gıdebılırsın derımYani haftaya cumamı gitmeliyim. Diğer cumamı? ben çok bekledim bu bebeği. Kendiliğinden geldi süpriz oldu bana. Tedirginliğim bundan olsa gerek.
kac gun arayla bu testler ikiz olabilr mi acaba :) yalancı sensın deseydın eheheBenim de cok artiyo adet gunum bugun benim adete 4 gun kala 314
2 gun kala 1090
Bugun 2998 cikmis sonuc az once aldim.
Keseyi de gordu 5mm ama yalanci olabilir dio hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?