2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar benimki 6+1 bugün 3 te doktor randevum uz var sizce kalp atışını duyma ihtimalim var mı? ikinci bebisim ilkinin kalbi durmus tu bunda şimdi biraz tedirginim inslh kalp atışlarıni duyarım :)

Alttan bakarsa duyabilir diğer turlu biraz zor benimde dün der kontrolüm vardı 6+0 dış duyamadı

bence bi sıkıntı yok.
benim de bir gün öğlen, iki gün sonra sabah erkenden verdiğimde 2 ye katlamamıştı, ama sonuçta yine de baya bi artıştı.
seninki de öyle. kaldı ki kese de görünmüş.
içini ferah tut bence..

Bende kimseye solemedim gurbetteyim zaten sadece buradaki arkadaslarim biliyo ailemden kimse bilmiyo ilkinde hemen solemistim sonu husran olunca herkesle birlikte uzuldum o yuzden sakliyorum bu sefer

Kızlar doktorunuz şu kan ısrar tahlili yaptı mi yada ne zaman takiliyo bende önce kansızlık vardı ama kese için gittiğimde hiç kan tahlili felan istemedi benden

Can'ım benim de doktor keseyi gördü tahlil istemedi 15 gün sonra gel hem tahlil yapıcaz detaylı hemde kalp atışını görmemiz lazım Dedi belki seninde keseyi gördüğü için istememiştir

Ben ilk bebeğimi paylaşmıştım sonu çok acı oldu şimdi küçük kardeşim ( 10 yaşında ) yeğenin öldü demedik ona yemek yememiş küçülmüş o yüzden büyümemiş demiştim şimdi büyüyor sanırım ama aramızda sır dedim söylememiş kimseye şaşırdım eşim biliyor bir de kötüleşmedikçe yani belli etmeden demeyi düşünmüyorum

kızlar protestan kullanan var mı aranızda
yan etki olarak ishal oldunuz mu

Ben kullandığım da kabız oluyordum ve aşırı kusuyordum ishal olmadım hiç kullandığım da ama bu hamileliğim de kullanmıyorum ishalim

ben de işteyim ayaklarımı çöp kovasına uzatıyorum :) şimdi çok azıcık gelmiş yine. moralimi bozmamaya çalışıyorum. akşam hiç kalkmıyorum zaten hep yatıyorum. inşallah sorun yoktur :)

kızlar protestan kullanan var mı aranızda
yan etki olarak ishal oldunuz mu
ben de kulllanıyorum geçen hafta ağız yoluyla kullandım inanılmaz bulantı ve ishal oldum. yan etkilerinde ishal var mı bilmiyorum. hep yoğurt ekmek beslendiğim için olduğunu sanmıştım. vajinal kullandım sadece sersemlik uyku hali yapıyo tabi bulantı da yapıyo ama ağız yoluyla kullandığım gibi şiddetli bir bulantı değil.

Maşallah güzel hayırlı olsun folik asit i unutma 6.7 haftada git dr a bebisi seyiyi kalbi gör kafanı bulandirma hersey yolunda ve normal yollar la olduysa
Normal yollarla canım folik asit 2 aydır kullanıyorum zaten 3 ay daha devam inş hayırlısıyla kucağımıza alırız

ben yine duramadım bugun de gıttım doktora. hcg değerim 18665 olmuş. bı suru tahlıl ıstedıler onları verdım. aksam gosterıcem sonuçları. ultrasonda da 13mm yazıyo, salı gunu 8 mm di. cok mu hızlı buyuyor anlamadım. ıns ters bı durum yoktur. bıde ultrasona göre 4 hafta 4 gunluk yazıyo. boyle bi durum nasıl oluyor. normalde 6+0 dayım.

Hımm. Ablamda 6 aylık gebe. Onun dr bi sordurtayım. Kafam karıştı

Canım ben hastanede biokimya mikrobiyoloji lab. çalışıyordum. Evlilik tazminatımla ayrıldım. Fakat bir çok arkadaşım burda son ayına kadar çalıştı ve hepsinin sağlıklı bebekleri oldu. genelde cihazlarla işimiz. sizin farklı sanırım ve dr.u bu konuda dikkate alın derim Allah korusun sonradan birşey olursa kendinizi suçlamayın en azından yinede araştırıp sorun derim.

genetik test niye yapılıyor. herkese mı yapılması lazım. benım doktorum yapmadı hıc bırsey
Canım benim bir düşüğüm var normalde bir düşüğe baktırmıyor herhalde kadın doğumcular az diye ben kendim direk genetiğe gidip kendim baktırdım ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı doktorları beklesek 3 düşükten önce gereksiz buluyorlar

Bende de kan pıhtılaşması çıktı oksapar 0.4 ve ecopirin 100mg kullanıyorum inşallah bu sefer alırız kucagımıza..

Cnm günlerimiz seninle aynı bende salı günü gittim 4+5 günlük hamileydim bugün tam 5+0 benimde sali günü kese 8 mm. Cnn 2 hafta sonra kalbi duymaya gidicem... 1 hafta gerideyim yani cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…