kızlar benimki 6+1 bugün 3 te doktor randevum uz var sizce kalp atışını duyma ihtimalim var mı? ikinci bebisim ilkinin kalbi durmus tu bunda şimdi biraz tedirginim inslh kalp atışlarıni duyarım :)
bence bi sıkıntı yok.Az önce doktor randevum vardı salı günü 7300 olan bhcg bugün 14600lerde çıktı. Doktor salı günü test 4te yapıldığı v bugün de sabah 9da yapıldığı için istediğiniz sonuç olmayabilir bakalım bekleyeceğiz dedi. Usgde normal göründüğünü satımla uyumlu gittiğimizi söyledi 5+1im bugün itibariyle ve 9.10 mm kese boyutu.offf bilmiyorum kafam allak bullak oldu. Haftaya cuma gününe kadar beklemem lazım
Kızlar doktorunuz şu kan ısrar tahlili yaptı mi yada ne zaman takiliyo bende önce kansızlık vardı ama kese için gittiğimde hiç kan tahlili felan istemedi benden
Ben daha birkaç arkadaşım dışında kimseyle paylaşmadım, fazla mı pimpirikliyim acaba?Yarın doktora gideceğiz pozitif haberinden sonra ilk kez, heyecanlıyım, bu hafta keseyi görürüz umarım.
Sizler paylaştınız mı hemen?
kızlar protestan kullanan var mı aranızda
yan etki olarak ishal oldunuz mu
Can'ım benim de doktor keseyi gördü tahlil istemedi 15 gün sonra gel hem tahlil yapıcaz detaylı hemde kalp atışını görmemiz lazım Dedi belki seninde keseyi gördüğü için istememiştir
Olabilir cnm bakalım 2 hafta sonra belli olur cnm
Ben ilk bebeğimi paylaşmıştım sonu çok acı oldu şimdi küçük kardeşim ( 10 yaşında ) yeğenin öldü demedik ona yemek yememiş küçülmüş o yüzden büyümemiş demiştim şimdi büyüyor sanırım ama aramızda sır dedim söylememiş kimseye şaşırdım eşim biliyor bir de kötüleşmedikçe yani belli etmeden demeyi düşünmüyorum
Ben kullandığım da kabız oluyordum ve aşırı kusuyordum ishal olmadım hiç kullandığım da ama bu hamileliğim de kullanmıyorum ishalim
ben de işteyim ayaklarımı çöp kovasına uzatıyorum :) şimdi çok azıcık gelmiş yine. moralimi bozmamaya çalışıyorum. akşam hiç kalkmıyorum zaten hep yatıyorum. inşallah sorun yoktur :)Canım yinede dinlen sen. Ben gündüz işte yoruluyorum ama gece hep yatıyorum. Eve gelince yemek sonra yatış. Uzanıyorum hep. Benimde yarın kontrolüm. İyidir bebeklerim ins. Rabbim hepimizin bebişlerini korusun inşallah
ben de kulllanıyorum geçen hafta ağız yoluyla kullandım inanılmaz bulantı ve ishal oldum. yan etkilerinde ishal var mı bilmiyorum. hep yoğurt ekmek beslendiğim için olduğunu sanmıştım. vajinal kullandım sadece sersemlik uyku hali yapıyo tabi bulantı da yapıyo ama ağız yoluyla kullandığım gibi şiddetli bir bulantı değil.kızlar protestan kullanan var mı aranızda
yan etki olarak ishal oldunuz mu
inşallah hiç birimiz yaşamayalımDilerim her şey çok güzel gider, hiçbir sorun yaşamazsınız
Normal yollarla canım folik asit 2 aydır kullanıyorum zaten 3 ay daha devam inş hayırlısıyla kucağımıza alırızMaşallah güzel hayırlı olsun folik asit i unutma 6.7 haftada git dr a bebisi seyiyi kalbi gör kafanı bulandirma hersey yolunda ve normal yollar la olduysa
Aynen oyle cnm bnm zaten gidince soyluyvem bende kansizlik felan var diye cnmgrpaysgl hakkımızda hayırlısı canım bende istemeyince şaşırdım keseyi gördüm o yüzden diyince rahatlamıştım
Ben de 10 ay içinde iki kez düşük yaptim. Sonradan gen testi yapıldı ve bende kan pihtilasmasi olduğunu öğrendik. Şu an clexane 0.4 ve Bebe aspirini kullanıyorum. Size dediği bebe aspirini olabilir çünkü coraspirin ile aynıymis. Tamamen kan sulandirici olarak kullanılıyor. Ben her seferinde 6. Hafta da düşük yaptim şu an 7. haftamdayim ve cok sukur bir sorun yok
Canım ben hastanede biokimya mikrobiyoloji lab. çalışıyordum. Evlilik tazminatımla ayrıldım. Fakat bir çok arkadaşım burda son ayına kadar çalıştı ve hepsinin sağlıklı bebekleri oldu. genelde cihazlarla işimiz. sizin farklı sanırım ve dr.u bu konuda dikkate alın derim Allah korusun sonradan birşey olursa kendinizi suçlamayın en azından yinede araştırıp sorun derim.merhabalar bende laboratuarda calısıyorum ama cok agır kımyasallarla sulfurık asıt fln. doktorum kesinlikle bu dönemde yasak dedı. rapor verdi calısamaz dıye. calıstıgım yere vermeye korktum acıkcası. sen nasıl dıkkat edıyorsun.
evet bana da öyle söyledi.canım genelde önce kese görülüyor, 1-2 hafta sonra kalp..
Canım benim bir düşüğüm var normalde bir düşüğe baktırmıyor herhalde kadın doğumcular az diye ben kendim direk genetiğe gidip kendim baktırdım ve sonuçta kan pıhtılaşması çıktı doktorları beklesek 3 düşükten önce gereksiz buluyorlargenetik test niye yapılıyor. herkese mı yapılması lazım. benım doktorum yapmadı hıc bırsey
Canım benim üst üste kayıp yok ama üst üste kaybetmemek için baktırdım istenirse bakıyolar yaniHerkese yapılmıyor canım üst üstte kayıp yaşayanlara yapılıyor
Bende de kan pıhtılaşması çıktı oksapar 0.4 ve ecopirin 100mg kullanıyorum inşallah bu sefer alırız kucagımıza..Ben de 10 ay içinde iki kez düşük yaptim. Sonradan gen testi yapıldı ve bende kan pihtilasmasi olduğunu öğrendik. Şu an clexane 0.4 ve Bebe aspirini kullanıyorum. Size dediği bebe aspirini olabilir çünkü coraspirin ile aynıymis. Tamamen kan sulandirici olarak kullanılıyor. Ben her seferinde 6. Hafta da düşük yaptim şu an 7. haftamdayim ve cok sukur bir sorun yok
Cnm günlerimiz seninle aynı bende salı günü gittim 4+5 günlük hamileydim bugün tam 5+0 benimde sali günü kese 8 mm. Cnn 2 hafta sonra kalbi duymaya gidicem... 1 hafta gerideyim yani cnmben yine duramadım bugun de gıttım doktora. hcg değerim 18665 olmuş. bı suru tahlıl ıstedıler onları verdım. aksam gosterıcem sonuçları. ultrasonda da 13mm yazıyo, salı gunu 8 mm di. cok mu hızlı buyuyor anlamadım. ıns ters bı durum yoktur. bıde ultrasona göre 4 hafta 4 gunluk yazıyo. boyle bi durum nasıl oluyor. normalde 6+0 dayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?