Karindan muayne canimCnn üstten mi alttan mi musun ile duydunuz cnm
Canim sen kasim annelerinde olmamlisin tahmini doğum tarihin 6 kasim 2016 hamilemisin ne cabuk oğrenmişsin ?Kizlar ya 31 ocak sat tarihim burda mi olmalıyım yoksa Kasım anneleri mi bilemedim
Inşallah cnm ben her şeyi pozitif düşünmeye çalışıyorum. Ne olursa olsun stres yaşamamak her şeyi yoluna koyar zaten.Bende de kan pıhtılaşması çıktı oksapar 0.4 ve ecopirin 100mg kullanıyorum inşallah bu sefer alırız kucagımıza..
Sordurt bence de için rahatlar. Ayrıca yalnızca kan pihtilasmasi olanlara verilmiyor coraspirin ya da bebe aspirini. Tüp bebek yapanlara ve ya daha önce düşük yaşamış olanlara tedbir amaçlı birkaç ay veriliyor. Bende kan pihtilasmasi kesin olduğu için doğuma 10 gün kalana kadar kullanicam ama senin durumunda muhtemelen birkaç ay kullanırsın.Hımm. Ablamda 6 aylık gebe. Onun dr bi sordurtayım. Kafam karıştı
canım ben varım izmirliyim ama görev yerimiz Manisa. Salihli can hastanesine gidicez. Daha gitmedik görüşmeye. Fiyat olarak ilgi olarak iyi dediler orda doğum yapan yakınlarınız var memnun kalmışlar. Bakalım. Sen nerdesin nereyi düşünüyorsunBu arada izmirden manisa'dan olan var mı hangi doktorlara gidiyrsunuz
Bende izmir menemendeyim burda devlet hastanesi sıfır ilgi özel olarak sada var Allah korusun onünden geçerken dahi tiksiniyorum bebegimi kaybetmem de doktor ilgisizlik çok fazla hadi onu geçtim 5 ay gittim sonra bi defa bile aramadı. ondan manisa da araştırdim grand medical hasan cihan demirel e gidicem inşallah bende rahim ağzı yetmezliği var teşhisi de o koydu inşallah önce Allah sonra doktora emanet bebeğimcanım ben varım izmirliyim ama görev yerimiz Manisa. Salihli can hastanesine gidicez. Daha gitmedik görüşmeye. Fiyat olarak ilgi olarak iyi dediler orda doğum yapan yakınlarınız var memnun kalmışlar. Bakalım. Sen nerdesin nereyi düşünüyorsun
Canım bekle bence de rahat ol, aceleden sabirsizliktan kendimizi yıpratıyoruz.Slm arkadaslar bugun doktora gittim kafam karistiruza @Mavimavisular. MarV-el . Bi akil verin bebisin kesesini gordum kafası falan belliydi ama kalp atisi yoktu doktor daha erken panik yapma haftaya rahat duyariz dedi bebisin burda dedi ama cnm sıkıldı ya 7 +3 gwlisim iyi dedi
Bende izmir menemendeyim burda devlet hastanesi sıfır ilgi özel olarak sada var Allah korusun onünden geçerken dahi tiksiniyorum bebegimi kaybetmem de doktor ilgisizlik çok fazla hadi onu geçtim 5 ay gittim sonra bi defa bile aramadı. ondan manisa da araştırdim grand medical hasan cihan demirel e gidicem inşallah bende rahim ağzı yetmezliği var teşhisi de o koydu inşallah önce Allah sonra doktora emanet bebeğim
özel muayenesi mi var gitmedim hatta duymadım bile ? devlet hastanesinde 4 tane doktor var bahar hanim dışında hepsine gittim yüzüne bile bakmiyo lar konuşurken sada da Şule diye bi doktor vardı düşman başına ben bebegimi kaybettikten 2-3 gün sonra istifasını vermiş şu an izmir özel gözde hastanesinde başka da doktora gitmedim menemendeSanırım menemende Suphi toprak var o doktora iyi diyorlar gittin mi hiç
1 Kişi değil ki canım her baktığımda en az iki üç kişi.beta hcg yazmış oluyo benim ilk hamileligimde 79 çıkmıştı daha çok küçük 2 hafta sonra hastaneye git demişti aile hekimi bende saf dinledim şimdi de bi kere verdim kan 3300 doktor kese var 2 hafta sonra gel dedi yine bekliyorum bende mi tuhaflık bende baktırayim mi diye merak ettim sadece.. inşallah seninde sağlıklı gebelik tir. adet ağrısı her an adetin geliyomus gibi hissetmek te hamilelik belirtilerinden çıkmadık Candan nasıl ümit kesilmiyosa adet gelmeden ümidini kesme nasip ten öte köy yok yazdiysa Rabbim gelecek bebeğin sağ salimNiye bu kadar beta yaptirdimizi soran arkadasin nickini unuttum ama sebeb suki degerlerim benin sahsim adina kucuk cikti ve bi sebebten dis gebelikten supheleniyorlar benden veya olippsten e hayatimizda tejlikeye girmesin diye dr bakilmasini istiyor yoksa kollarim mosmor kesildi 20 gundur maddi boyutuna hiiic girmiyorum bile canin allah sag salim kavusmayi nasip etsin
bana biri sormus ama ben adet tarihlerimden eminim fakat iliski kismi karisik onlarida takvim uzerinde doktora yazdimm yarin hepsini gondericem
bana mesaj atan biri oldu cevap yazmayi unuttum onun sadece bugun veya son yaptirdigi degerde biraz oynama var ama bence sikinti degil sonradan duzelmistir insallah benim sikintim tam 1 hagtadir beta 2 katlamiyor bakalim dr ne diyecek bu duruma ancak bugun adet oldum olucam agrim var bide progesteron hormunum dusuyo bi onlemde almadiladilar habire kanmi geldi diye kontrol ediyorum allahtan hayirlisni diliyorum kizlae
sunu bi turlu ekleyemedim profilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?