2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Doktorun erken demiş, gelişimi de iyiymiş. Haftaya duyarsn merak etme. Bir problem olsaydı başta gelişimi yolunda olmazdı. Ben de daha gitmedim mesela. 8. Hafta dolsun sonra gitcem

Kizlar merhaba.. ben de iyi haberlerle geldim.. cok sukur bebisi kalbini gorduk duyduk... allahima cok sukur.. darisi bekleyenlerin basina...
Bundan sonrasi icin de hepimize saglik diliyorum ve bebislere de saglik... sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah...

Hadi gozun aydin darisi duymayanlarin basina

gözün aydın canım çok sevindim, bende bugün 13:10da gidicem inşallah bende duyarım heyecen yaptım çok

Insallah duyarsin seninle benim aramizda 1 gun fark var sen bu gun duysan bende 27 si duyarim her halde
geçen hafta doktor bana haftaya çok büyük ihtimalle duyarız dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum sonucu yazarım burdan

Tatlım gözün aydın :) çok sevindim :)

Merhaba bende sizi takip ediyorum 1 haftadır 5+1 haftalık hamileyim. 15 aylık bir kızım var. Beklenmedik bir anda hamile kaldim. Listeye eklemek mümkün mu acaba. Öğretmenim orduda çalışıyorum 26 yasindayim. Yeterli sanırım ve ilk anne olanlara rahat olursan strese gitmesinler.ve daha önümüzde cok uzun bir yol var şimdiden sabırlı günler hepinize saglicakli kavussun herkes yavrusuna

Tabiki tatlım :) ekliyorum :)

Bide tahmini doğum tarihin nedir tatlim:)

Teşekkürben test iiçinbir hafta ssabrederimo zaman iinşallahbende hhapishaberini sizle ppaylaşırız bu arada ikinci bbebeğim ilk oğlum 2 buçuk yasinda 27 yaşındabursa da yim

Gunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil kalp atisini duyanlar gozunuz aydin darisi benim gibi duymayi bekleyenlerin basina benim iki gundu mide bulantim yok neden acaba yoksa bir sorunmu var insallah bir sorun olmaz
Ara da gelgit yapıyor bu bulantı ama koku ben bulantı yı mide boş olmazsa az oluyor yada olmuyor ama bugün çok belim ağrıyor agliycam ağrisindan perşembe dr gitcem bakim ne diycek her şeyi konuşup anlat cam yatdm etsin özel hastane muayenesi 85 tl di enson 135 olmuş soylentisi var ama sgk ile anlaşma lı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…