- 15 Aralık 2015
- 1.823
- 4.607
- 133
Doktorun erken demiş, gelişimi de iyiymiş. Haftaya duyarsn merak etme.Slm arkadaslar bugun doktora gittim kafam karisti @ruzaEsrin mine . MarV-el . Bi akil verin bebisin kesesini gordum kafası falan belliydi ama kalp atisi yoktu doktor daha erken panik yapma haftaya rahat duyariz dedi bebisin burda dedi ama cnm sıkıldı ya 7 +3 gwlisim iyi dedi
Hadi gozun aydin darisi duymayanlarin basinaKizlar merhaba.. ben de iyi haberlerle geldim.. cok sukur bebisi kalbini gorduk duyduk...allahima cok sukur.. darisi bekleyenlerin basina...
Bundan sonrasi icin de hepimize saglik diliyorum ve bebislere de saglik... sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah...
gözün aydın canım çok sevindim, bende bugün 13:10da gidicem inşallah bende duyarım heyecen yaptım çokKizlar merhaba.. ben de iyi haberlerle geldim.. cok sukur bebisi kalbini gorduk duyduk...allahima cok sukur.. darisi bekleyenlerin basina...
Bundan sonrasi icin de hepimize saglik diliyorum ve bebislere de saglik... sag salim kucagimiza almak nasip olsun insallah...
Insallah duyarsin seninle benim aramizda 1 gun fark var sen bu gun duysan bende 27 si duyarim her haldegözün aydın canım çok sevindim, bende bugün 13:10da gidicem inşallah bende duyarım heyecen yaptım çok
evet gittim ama swdece kesecik göründü kalp atışları için ne zaman gitsem acaba 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorumbeyaz_gelincik01 canim doktora gitdinmi bebeyin kalp atislarin duydunmu guzel haberlerini bekliyorum
amiiiiiiinn inşallah :))Hadi gozun aydin darisi duymayanlarin basina
1 hafta sonrada gitsen duyarsinevet gittim ama swdece kesecik göründü kalp atışları için ne zaman gitsem acaba 2 hafta sonra gitmeyi dusunuyorum
öyle yapayım o zaman çok heyecanlıyım inslh bu kez duyarım :) 27 sinde mi gideceksin ?çok merak ediyorum1 hafta sonrada gitsen duyarsin
geçen hafta doktor bana haftaya çok büyük ihtimalle duyarız dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum sonucu yazarım burdanInsallah duyarsin seninle benim aramizda 1 gun fark var sen bu gun duysan bende 27 si duyarim her halde
Tatlım gözün aydın :) çok sevindim :)Kizlar ben cem batukana gittim
oncelille beta hcg bir kriter olamaz dedi 1200 uzerinxeyken ve 6. Haftadayken artis yavaslar dunyada bu sekilxe kabul edilmistir diyor kese goruldu etrafinda y9lk bilmem ne goruldu icinde bebek yok ancak ben 5.4 gunluk gebeciktim zaten iliski yoktu demistim yumurtlama gunlerinde 25 ocakta yumurtladigmi dusunuyor dogal olarak reglim daha yeni gecmis oluyomus adam cok iyi bi dr ona guvemiyorum 29 subatta kalp atisina cagirdi bizim acibadem sigortamiz bar ancak limitli fakat bizden oncekinde muayne fiyati tam 1600 tl cikti bu adama cok uzun sure gidemek ama 3 ay gidicem kesin 365 tl odedi 1300 sigortasi karsilamis bize ne cikacak gittimizde gorcez bakalim kese yusyuvarlak hatirlarsaniz duzensiz kist doye degerlendirmisti dr oyoe degilmis sonracima progesteron hormonu belirleyici degil dedi sizler progestan ilacini ne kadar iciyosunuz gunde kac mg ?
Tabiki tatlım :) ekliyorum :)Merhaba bende sizi takip ediyorum 1 haftadır 5+1 haftalık hamileyim. 15 aylık bir kızım var. Beklenmedik bir anda hamile kaldim. Listeye eklemek mümkün mu acaba. Öğretmenim orduda çalışıyorum 26 yasindayim. Yeterli sanırım ve ilk anne olanlara rahat olursan strese gitmesinler.ve daha önümüzde cok uzun bir yol var şimdiden sabırlı günler hepinize saglicakli kavussun herkes yavrusuna
Bide tahmini doğum tarihin nedir tatlim:)Merhaba bende sizi takip ediyorum 1 haftadır 5+1 haftalık hamileyim. 15 aylık bir kızım var. Beklenmedik bir anda hamile kaldim. Listeye eklemek mümkün mu acaba. Öğretmenim orduda çalışıyorum 26 yasindayim. Yeterli sanırım ve ilk anne olanlara rahat olursan strese gitmesinler.ve daha önümüzde cok uzun bir yol var şimdiden sabırlı günler hepinize saglicakli kavussun herkes yavrusuna
21.10.2016Bide tahmini doğum tarihin nedir tatlim:)
ekledim tatlım seni :)21.10.2016
21.10.2016
Ara da gelgit yapıyor bu bulantı ama koku ben bulantı yı mide boş olmazsa az oluyor yada olmuyor ama bugün çok belim ağrıyor agliycam ağrisindan perşembe dr gitcem bakim ne diycek her şeyi konuşup anlat cam yatdm etsin özel hastane muayenesi 85 tl di enson 135 olmuş soylentisi var ama sgk ile anlaşma lıGunaydin kizlar nasilsiniz bebisler nasil kalp atisini duyanlar gozunuz aydin darisi benim gibi duymayi bekleyenlerin basina benim iki gundu mide bulantim yok neden acaba yoksa bir sorunmu var insallah bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?