2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar ben cem batukana gittim
oncelille beta hcg bir kriter olamaz dedi 1200 uzerinxeyken ve 6. Haftadayken artis yavaslar dunyada bu sekilxe kabul edilmistir diyor kese goruldu etrafinda y9lk bilmem ne goruldu icinde bebek yok ancak ben 5.4 gunluk gebeciktim zaten iliski yoktu demistim yumurtlama gunlerinde 25 ocakta yumurtladigmi dusunuyor dogal olarak reglim daha yeni gecmis oluyomus adam cok iyi bi dr ona guvemiyorum 29 subatta kalp atisina cagirdi bizim acibadem sigortamiz bar ancak limitli fakat bizden oncekinde muayne fiyati tam 1600 tl cikti bu adama cok uzun sure gidemek ama 3 ay gidicem kesin 365 tl odedi 1300 sigortasi karsilamis bize ne cikacak gittimizde gorcez bakalim kese yusyuvarlak hatirlarsaniz duzensiz kist doye degerlendirmisti dr oyoe degilmis sonracima progesteron hormonu belirleyici degil dedi sizler progestan ilacini ne kadar iciyosunuz gunde kac mg ?

canım ben progestanı vajinal alıyorum. dr benden hiç tahlil falan istemedi progestan hrmonum lçülmedi. sadece 1 şubatta beta istedi adet günümdü. 3 şubat ta istedi bi daha onu da istemedi. benexol folbiol progestan vajinal bi de clexane 0.4 kullanıyorum her gün.

merhaba bende aranıza yeni katıldım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. biraz süpriz oldu. 5,5 yaşında oğlum var.ikinci bebeğim olacak inşallah. şuan 5 haftalık hamileyim. bi kaç hafta sonra kalp atışı için gideceğim dr a. hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.

gözün aydın canım benim :) inşallah tek duam sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza almak.

Çok sevindim inan ben de benzer bir sıkıntı yaşadığım için sözlerin yüreğime su serpti.
Muayene ücreti biraz yüksekmiş ama bence gittiğine değmiştir.
Progestanı ben de her gün kullanıyorum dr.önlem olarak verdi hem clexane hem de coraspirin kullandığım için kanama riskine karşın 200mg

Bebeklerimizi gördük sabah azıcık buyumusler :) 7+3 uz ama usg de 6+5 çıktı. . Oysaki pazartesi günü usg de 6+1 çıkmıştı. +2 -2 gün oynar dedi doktor. Bir sürü kan testi ve idrar testi istedi öğleden sonra sonuç göstericem. Her şey yolundadır ins :)

Canim dayanamadim baktim mesajlarina bak guzel haberler sana soylemistim. Artik kanda hic biseye baktirma yolk kesesinin boyutu kesenin sekli duzgunse bi sorun yoktur. senin bebis biraz inatci degisik artislar gostermek istiyor. artik moralini yuksek tut ve stres yapma. bebis seninle. 7 haftayi gecene kadar zaten tam kalp atisi gorulmez. progestanida vajinal oneriyorum en etkili yontem

Özel diye biliyorum eltim hamile benim , burda doktor kalmamış gibi sürekli İzmir'e gider İzmir de Ömer südekana giderdim ben o da ona gidiyormuş hiç demedi geçen hangi doktora gidiceksin burdan dedim burdan doktora gider miyim Dedi Suphi beyi Dedi yine ikinci çocuğunda da ona gitmişti ..

Kızlar aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama elevit ilacında domuz jelatini varmış, bizim bilinçli doktorlarımız yazmıyor bu ilacı ama yine de Söylemek istedim

Elevit ilk hamileliğimde kullandım kokusu beni mahvediyordu sonra yan etkileri ağır geldi bı sefer decavit aldım ben

benim bugün doktorumda randevum vardı kalp atışı için ama telefon geldi doktor toplantıya gidecekmiş iptal oldu bugün ki randevum ben bir hafta beklemek istemediğim için başka bir hastaneden randevu aldım saat 13:10a inşallah duyarım kalp atışlarını

inşallahhh sağlıkla :)

Tebrikler canim insallah sağ salim alirsin kucağina benimde 2 ci çocuk cok heycanliyim zaman durmus geçmiyor sanki

kızlar hepınız normal gebelıkmı yoksa tup bebek tedavısınden hamıle kalanınız varmı yazdıklarınızdan kafam karıstı :)

benım hoca beta degerlerıne super dedı sızınkılerı gorunce bı tuaf oldum :) ben tup bebek tedavısı goruyorum ve

8. gun 39
10. gun 107
12. gun 201
14. gun 429 cıktı

hoca super dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…