Kizlar ben cem batukana gittim
oncelille beta hcg bir kriter olamaz dedi 1200 uzerinxeyken ve 6. Haftadayken artis yavaslar dunyada bu sekilxe kabul edilmistir diyor kese goruldu etrafinda y9lk bilmem ne goruldu icinde bebek yok ancak ben 5.4 gunluk gebeciktim zaten iliski yoktu demistim yumurtlama gunlerinde 25 ocakta yumurtladigmi dusunuyor dogal olarak reglim daha yeni gecmis oluyomus adam cok iyi bi dr ona guvemiyorum 29 subatta kalp atisina cagirdi bizim acibadem sigortamiz bar ancak limitli fakat bizden oncekinde muayne fiyati tam 1600 tl cikti bu adama cok uzun sure gidemek ama 3 ay gidicem kesin 365 tl odedi 1300 sigortasi karsilamis bize ne cikacak gittimizde gorcez bakalim kese yusyuvarlak hatirlarsaniz duzensiz kist doye degerlendirmisti dr oyoe degilmis sonracima progesteron hormonu belirleyici degil dedi sizler progestan ilacini ne kadar iciyosunuz gunde kac mg ?
gözün aydın canım benim :) inşallah tek duam sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza almak.merhaba bende aranıza yeni katıldım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. biraz süpriz oldu. 5,5 yaşında oğlum var.ikinci bebeğim olacak inşallah. şuan 5 haftalık hamileyim. bi kaç hafta sonra kalp atışı için gideceğim dr a. hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.
oncelille beta hcg bir kriter olamaz dedi 1200 uzerinxeyken ve 6. Haftadayken artis yavaslar dunyada bu sekilxe kabul edilmistir diyor kese goruldu etrafinda y9lk bilmem ne goruldu icinde bebek yok ancak ben 5.4 gunluk gebeciktim zaten iliski yoktu demistim yumurtlama gunlerinde 25 ocakta yumurtladigmi dusunuyor dogal olarak reglim daha yeni gecmis oluyomus adam cok iyi bi dr ona guvemiyorum 29 subatta kalp atisina cagirdi bizim acibadem sigortamiz bar ancak limitli fakat bizden oncekinde muayne fiyati tam 1600 tl cikti bu adama cok uzun sure gidemek ama 3 ay gidicem kesin 365 tl odedi 1300 sigortasi karsilamis bize ne cikacak gittimizde gorcez bakalim kese yusyuvarlak hatirlarsaniz duzensiz kist doye degerlendirmisti dr oyoe degilmis sonracima progesteron hormonu belirleyici degil dedi sizler progestan ilacini ne kadar iciyosunuz gunde kac mg ?
çok teşekkür ederim :) inşallah alırız kucağımıza bu defa ilkinden daha çok heyecanlıyım neden bilmiyorum :)gözün aydın canım benim :) inşallah tek duam sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza almak.
canım okadar sevindim ki anlatamam yaa çok şükür rabbime inşallah bundan sonrası sorunsuz geçer canımm neler oldu anlatsanaBen mujdeli haberlerle geldim kizlarr
özel muayenesi mi var gitmedim hatta duymadım bile ? devlet hastanesinde 4 tane doktor var bahar hanim dışında hepsine gittim yüzüne bile bakmiyo lar konuşurken sada da Şule diye bi doktor vardı düşman başına ben bebegimi kaybettikten 2-3 gün sonra istifasını vermiş şu an izmir özel gözde hastanesinde başka da doktora gitmedim menemende
Kızlar aranızda kullanan var mı bilmiyorum ama elevit ilacında domuz jelatini varmış, bizim bilinçli doktorlarımız yazmıyor bu ilacı ama yine de Söylemek istedim
inşallahhh sağlıkla :)benim bugün doktorumda randevum vardı kalp atışı için ama telefon geldi doktor toplantıya gidecekmiş iptal oldu bugün ki randevum ben bir hafta beklemek istemediğim için başka bir hastaneden randevu aldım saat 13:10a inşallah duyarım kalp atışlarını
Cok sevindim canim insallah bu seferde pit pitlari duyub gelirsinBen mujdeli haberlerle geldim kizlarr
Tebrikler canim insallah sağ salim alirsin kucağina benimde 2 ci çocuk cok heycanliyim zaman durmus geçmiyor sankimerhaba bende aranıza yeni katıldım iki gün önce öğrendim hamile olduğumu. biraz süpriz oldu. 5,5 yaşında oğlum var.ikinci bebeğim olacak inşallah. şuan 5 haftalık hamileyim. bi kaç hafta sonra kalp atışı için gideceğim dr a. hepimiz sağlıkla kucagımıza alırız inşallah.
Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarimCuteMom cnm cok sewindim bende beta takilma diyenlerdendim bende bugun gittim keseyi gorduk cok sukur
teşekkür ederim bende bayağı heyecanlıyım uzun bi aradan sonra olduğu için sanırım bılmıyorum :))9Tebrikler canim insallah sağ salim alirsin kucağina benimde 2 ci çocuk cok heycanliyim zaman durmus geçmiyor sanki
Çıkmaz tatlım 1 hafta bekle sonra yaptır benceKizlar adet ime on gün var kan da bak tir sam çıkar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?