- 26 Mayıs 2015
- 184
- 144
- 23
- 35
Daha gitmedim gittiğimde keseye bakacak Folik asit başlatacak gitmişken kalp atışlarını da dinleyeyim diye gitmedim 2 hafta sonra inşallahAynıyız canım seninle bende 5+1 sen gittin mi doktora
Bebeklerimizi gördük sabah azıcık buyumusler :) 7+3 uz ama usg de 6+5 çıktı. . Oysaki pazartesi günü usg de 6+1 çıkmıştı. +2 -2 gün oynar dedi doktor. Bir sürü kan testi ve idrar testi istedi öğleden sonra sonuç göstericem. Her şey yolundadır ins :)
ben de kulllanıyorum geçen hafta ağız yoluyla kullandım inanılmaz bulantı ve ishal oldum. yan etkilerinde ishal var mı bilmiyorum. hep yoğurt ekmek beslendiğim için olduğunu sanmıştım. vajinal kullandım sadece sersemlik uyku hali yapıyo tabi bulantı da yapıyo ama ağız yoluyla kullandığım gibi şiddetli bir bulantı değil.
Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim
Cnm bn haftaya cumartesi gidicem ama kalp atisini duyamayiz dedi 10 gun sonra fln duyucakmisz kalp atisini insallahGozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim
öncelikle burda kıvrım kıvrım senden haber beklerken müjdeyi bana vermediğin için küstüm. Ayrıca adına çok ama çok . bu sevindim artık stress yapma. senle hemen hemen aynıyız... gözün aydın canım... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın... stresi bırak artık olur muKizlar ben cem batukana gittim
oncelille beta hcg bir kriter olamaz dedi 1200 uzerinxeyken ve 6. Haftadayken artis yavaslar dunyada bu sekilxe kabul edilmistir diyor kese goruldu etrafinda y9lk bilmem ne goruldu icinde bebek yok ancak ben 5.4 gunluk gebeciktim zaten iliski yoktu demistim yumurtlama gunlerinde 25 ocakta yumurtladigmi dusunuyor dogal olarak reglim daha yeni gecmis oluyomus adam cok iyi bi dr ona guvemiyorum 29 subatta kalp atisina cagirdi bizim acibadem sigortamiz bar ancak limitli fakat bizden oncekinde muayne fiyati tam 1600 tl cikti bu adama cok uzun sure gidemek ama 3 ay gidicem kesin 365 tl odedi 1300 sigortasi karsilamis bize ne cikacak gittimizde gorcez bakalim kese yusyuvarlak hatirlarsaniz duzensiz kist doye degerlendirmisti dr oyoe degilmis sonracima progesteron hormonu belirleyici degil dedi sizler progestan ilacini ne kadar iciyosunuz gunde kac mg ?
Ultrasonda cnm :)Usg nedir arkadaşım benim ilk gebeliğim ve inanın hiç bişi bilmiyorum benimde kesem göründü ama bebek görünmedi erken dedi doktor
Zeynepcim dr a gidecektin bugün ne dedi? Yolunda dimi herşeyUltrasonda cnm :)
Teşekkürler cnm hatırladığın için. Çok şükür yolunda her şey. Bir ton kan testi ve idrar testi yapıldı çok şükür bütün değerler iyi cnm. 7+3 ama ultrasonda 6+5 çıktılar doktor +2 -2 gün oynar dedi. Haftaya cumartesi başka bir doktora gıdıcem. İkizlerde uzman olan. İnş ona detaylı sorular sorucam :)Zeynepcim dr a gidecektin bugün ne dedi? Yolunda dimi herşey
benimde ayni dun gittim doktora cuma tekrar gel kalp atisini goremedim dedi cnm sıkıldıBugün tekrar doktora gittim cuma gününe kadar beklememi söyledi kalp atımına göre karar verecek(
Aaaa ikiz miiiii :)) ne güzeel hayırlı olsun. Çok sevindim Lekelenmen devam ediyo mu? Bende de birsürü test istedi hepsi pozitif. Hiç kasık ağrısı var mı sendeTeşekkürler cnm hatırladığın için. Çok şükür yolunda her şey. Bir ton kan testi ve idrar testi yapıldı çok şükür bütün değerler iyi cnm. 7+3 ama ultrasonda 6+5 çıktılar doktor +2 -2 gün oynar dedi. Haftaya cumartesi başka bir doktora gıdıcem. İkizlerde uzman olan. İnş ona detaylı sorular sorucam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?