2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim de tahmini doğum tarihim 22.10.2016 görünüyor eklerseniz sevinirim :) pzt ultrasona gircem kese için görünür umarım

Arkadaşlar bulantı arada gel git yapiyor da belim kemiklerim ağrıyor çok yorgunum siz nasılsınız

selam arkadaşlar, benim de telefonum bozuldu evde de değilim, şimdi okuyabildim perşembe gününden sonraki yazılarınızı. yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum, ruza iyi yapmışsın güzelim ben de baharda düşünüyorum hem ailemin yanına giderim hem de dinlenirim, şimdi 2 okulda çalıştığım için kimseyi zorda bırakmak istemiyorum. bu arada dün okuldan bir arkadaşımın eşi 7 aylık hamile, onunla sohbet ettik, evimin karşısındaki havuza yüzmeye gidiyoırmuş başından beri ve sanki sadece karnına bir futbol topu koymuş da oyun oynuyor gibiydi zaten zayıftı aynı fit duruyor, yüzmek iyi yağ yaktırmış maaşallah ben de haftaya doktor kontrolümden sonra başlayacağım inşallah. ders programım da uyuyor buna içim kıpır kıpır. ben dede geçen hafta sanki ödem varmış gibiydi bir kilolu hissettim kendimi tartıda bile agır bastım ama dün tartıldım eski kilomdayım çok ilginç demek ki vücut su tutuyor ya da bir şey yapıyor. sonra görüşmek üzere umarım telefonu bugün alırım. :)

Kızlar ben Öğrenciyim sürekli giremiyorum rica ederim listeye eklemek isteyenler adımı etiketleyip bilgilerini eksiksiz yazsinlar... cidden böyle çok zorlanıyorum tek tek sayfalara bakarak... gerekli bilgiler yaş , şehir, çalışma durumu, beklenen doğum tarihi , ve kaçıncı çocuk olduğu... son bikaç gündür hiç kimse beni etiketlemeden düz oraya yazıyor... kimseyi atlamak istemiyorum isteyen herkesi eklemek istiyorum... Fakat beni etiketlemeden yazarsaniz atladığım zaman tepki göstermeyin :)

Usg nedir arkadaşım benim ilk gebeliğim ve inanın hiç bişi bilmiyorum benimde kesem göründü ama bebek görünmedi erken dedi doktor

bende şimdi öyle kullanıyorum daha iyiyim şükür

Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim

Sende benim gibi gitmemissin canim.
Ben 13unde ogrendim 23 unde gidicem

Gozun aydin canim kalp atisi icin ne zaman gideceksin ? Ben hayla gitmedim doktora 27 si gidicem insallah kalp atisinida duyarim
Cnm bn haftaya cumartesi gidicem ama kalp atisini duyamayiz dedi 10 gun sonra fln duyucakmisz kalp atisini insallah

öncelikle burda kıvrım kıvrım senden haber beklerken müjdeyi bana vermediğin için küstüm. Ayrıca adına çok ama çok . bu sevindim artık stress yapma. senle hemen hemen aynıyız... gözün aydın canım... inşallah kalp atışlarınıda duyarsın... stresi bırak artık olur mu

Bu bulantı öldürecek beni acaba daha artıyor mu şiddeti yoksa zamanla azalıyor mu?

CuteMom tebrikler canim allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin. Darisi basima insallah yalanci degildir benimkiyalanci dr bi daha gitmeyecegim bu arada

MarV-el beni de ekler msiniz?
Yasim 30 ikinci cocugum olacak
Istanbulda yasiyorum
Ogretmenim

Arkadaşlar Merhaba;

Bende izmirde yaşıyorum ve 35 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim ve bu ay ilk tüp bebek denemmemi oldum ve sonuç pozitif. Perşembedeb beri test yapıyoruz ve sonucum katlanarak artıyor. Daha ultasonda görmedik. haftaya cumartesi gidicez doktora. İnş ozamanda sağlıkla görürüm miniğimi. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Hepimize hayırlısı olsun

Zeynepcim dr a gidecektin bugün ne dedi? Yolunda dimi herşey
Teşekkürler cnm hatırladığın için. Çok şükür yolunda her şey. Bir ton kan testi ve idrar testi yapıldı çok şükür bütün değerler iyi cnm. 7+3 ama ultrasonda 6+5 çıktılar doktor +2 -2 gün oynar dedi. Haftaya cumartesi başka bir doktora gıdıcem. İkizlerde uzman olan. İnş ona detaylı sorular sorucam :)

Bugün tekrar doktora gittim cuma gününe kadar beklememi söyledi kalp atımına göre karar verecek (

Aaaa ikiz miiiii :)) ne güzeel hayırlı olsun. Çok sevindim Lekelenmen devam ediyo mu? Bende de birsürü test istedi hepsi pozitif. Hiç kasık ağrısı var mı sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…