2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de bugün gittim kontrole bebişin kalp sesini duyduk herşey yolundaydı. Benim kilolar dışında 16 günde 3 kg aldım her hamileliğimde böyle oluyor ilk üç ay luzumsuz bi dürü kilo alıyorum.

Ben de bugün gittim kontrole bebişin kalp sesini duyduk herşey yolundaydı. Benim kilolar dışında 16 günde 3 kg aldım her hamileliğimde böyle oluyor ilk üç ay luzumsuz bi dürü kilo alıyorum.
Hayırlı olsun canım yurtdışında bir araştırmada ilk üç ay alınan kilonun Bebek için iyi olduğunu okumuştum Üzülme hiç :))

Hayırlı olsun canım yurtdışında bir araştırmada ilk üç ay alınan kilonun Bebek için iyi olduğunu okumuştum Üzülme hiç :))
Zaten engel olamıyorum ilk kızım 3 ayda 7 kilo ikinci kızımda 8 kilo almıştım ama bukez biraz kilolu başladım hamileliğe hayırlısı bakalım teşekkür ederim yine de teselliniz

Canim gitdinmi doktora duya bildinmi bebeyin kalp atisini.?

Gittim canım moralim okadar bozuk ki anlatamam ruh gibiyim kaç saattir, doktor kese sağlıklı değil embriyo da yok dedi dünya başıma yıkıldı geçen hafta kendi doktorum hersey çok normal uyumlu dediği için kendimi hep iyiye hazırlamıştım bu sefer olur sandım ama yine olmadı

Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Allah inşallah yüzünü güldürür ve herşey yoluna girer.
Ben öğrendigimden beri doktora bile gitmedim korkudan ..
İnşallah iyi haberler alırsın

Yaaa sikma canini haftaya kendi doktoruna git insallah kendi doktorun guzel haberler verir dua edicem insallah sağlikli gebelik geçirirsin ve bebisini kucağina alirsin

Yaaa sikma canini haftaya kendi doktoruna git insallah kendi doktorun guzel haberler verir dua edicem insallah sağlikli gebelik geçirirsin ve bebisini kucağina alirsin

Güzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil

Eklentiler

• 20160220_144248.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 93
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Allah inşallah yüzünü güldürür ve herşey yoluna girer.
Ben öğrendigimden beri doktora bile gitmedim korkudan ..
İnşallah iyi haberler alırsın

Benim için hala umut varmı sence inşallah siz sağlıkla bebeklerinize kavuşupsunuz

Kızlar bulantı için çok erken sizin için , hem şaşırıyor hem üzülüyorum kısa zamanda geçer inşallah ilk hamileliğim de 7. Hafta da başladı benim ama düşük riskim var diyeydi progestan tetikliyordu çok zordu şuan herhangi birşey yok bel Ağrı'm ve kasık Ağrı'm azıcık o kadar bazen korkuyorum da ama kötü düşünüp kendimi üzmek istemiyorum

Canim bende tup bebekle ikizlerime hamileyiminsallah hersey coook guzel olur
Canim illa sekli yuvarlak olmak zorunda degil ki anlamadigim.bende bugun bebiklerimi gormeye gittim ikisi de yuvarlak degildi ve hic bir aksilikte yoktu. Anlamadim bence kendini strese sokma kendi doktoruna git

Doktor okadar kesin konuştu ki zaten bebekte yokmuş hiç umudum kalmadı iğneyi ilacı bırak dedi pazartesi gidicem doktoruma ama umutsuzum

Doktor okadar kesin konuştu ki zaten bebekte yokmuş hiç umudum kalmadı iğneyi ilacı bırak dedi pazartesi gidicem doktoruma ama umutsuzum
Canim rabbimden umit kesilmez oyle dusunme daha cok erken belki yamilmislardir

irosss bencede çokerken. Ben su an 7+2 oldum gecen hafta ggittiğimdesadece bos kese vardi oöyleyuvarlak da ddeğildi. Tam 5 günsonra kesede bbebeği gördükiinşallah sendegüzelhaber alirsin.l

irosss bencede çokerken. Ben su an 7+2 oldum gecen hafta ggittiğimdesadece bos kese vardi oöyleyuvarlak da ddeğildi. Tam 5 günsonra kesede bbebeği gördükiinşallah sendegüzelhaber alirsin.l

Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok

Kızlar bugün yine çok kötü bir gündü, bu sefer ki kanamam çok siddetliydi.toplasaniz bir adet döneminde bu kadar kanama olmuyordu.soluğu yine hastanede aldık çok şükür ki bebeklerin ikisininde kalbi atıyordu. Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum ama ben çok korkuyorum.sanırım sıkıntılı bir hamilelik süreci olacak.acaba kan sulandiricilar mi fazla geliyor diye aklıma takıldı.insallah bir daha aynı şeyleri yasamamam diye dua ediyorum bir de benimle kalsinlar diye.

Benim de sat a gore 7+1 ama bugun ultrasonda 6+1 gorundu kalp atisini hem gorduk hem duyduk ama kalp atisinin 100 un cok uzerinde olmasi gerekiyormus benimki ortalama 101 mis haftaya tekrar bakmamiz lazim dusebilir dedi cok korktum. Gec dollenmeden olabilir mi adetlerim hep cok duzensizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…