Hayırlı olsun canım yurtdışında bir araştırmada ilk üç ay alınan kilonun Bebek için iyi olduğunu okumuştum Üzülme hiç :))Ben de bugün gittim kontrole bebişin kalp sesini duyduk herşey yolundaydı. Benim kilolar dışında 16 günde 3 kg aldım her hamileliğimde böyle oluyor ilk üç ay luzumsuz bi dürü kilo alıyorum.
Zaten engel olamıyorum ilk kızım 3 ayda 7 kilo ikinci kızımda 8 kilo almıştım ama bukez biraz kilolu başladım hamileliğe hayırlısı bakalım teşekkür ederim yine de tesellinizHayırlı olsun canım yurtdışında bir araştırmada ilk üç ay alınan kilonun Bebek için iyi olduğunu okumuştum Üzülme hiç :))
Canim gitdinmi doktora duya bildinmi bebeyin kalp atisini.?geçen hafta doktor bana haftaya çok büyük ihtimalle duyarız dedi bakalım bende heyecanla bekliyorum sonucu yazarım burdan
Canim gitdinmi doktora duya bildinmi bebeyin kalp atisini.?
Gittim canım moralim okadar bozuk ki anlatamam ruh gibiyim kaç saattir, doktor kese sağlıklı değil embriyo da yok dedi dünya başıma yıkıldı geçen hafta kendi doktorum hersey çok normal uyumlu dediği için kendimi hep iyiye hazırlamıştım bu sefer olur sandım ama yine olmadı
Yaaa sikma canini haftaya kendi doktoruna git insallah kendi doktorun guzel haberler verir dua edicem insallah sağlikli gebelik geçirirsin ve bebisini kucağina alirsinGittim canım moralim okadar bozuk ki anlatamam ruh gibiyim kaç saattir, doktor kese sağlıklı değil embriyo da yok dedi dünya başıma yıkıldı geçen hafta kendi doktorum hersey çok normal uyumlu dediği için kendimi hep iyiye hazırlamıştım bu sefer olur sandım ama yine olmadı
Yaaa sikma canini haftaya kendi doktoruna git insallah kendi doktorun guzel haberler verir dua edicem insallah sağlikli gebelik geçirirsin ve bebisini kucağina alirsin
Canım o kadar iyi anlıyorum ki seni.
Allah inşallah yüzünü güldürür ve herşey yoluna girer.
Ben öğrendigimden beri doktora bile gitmedim korkudan ..
İnşallah iyi haberler alırsın
Canim bende tup bebekle ikizlerime hamileyiminsallah hersey coook guzel olurArkadaşlar Merhaba;
Bende izmirde yaşıyorum ve 35 yaşındayım. 1,5 yıllık evliyim ve bu ay ilk tüp bebek denemmemi oldum ve sonuç pozitif. Perşembedeb beri test yapıyoruz ve sonucum katlanarak artıyor. Daha ultasonda görmedik. haftaya cumartesi gidicez doktora. İnş ozamanda sağlıkla görürüm miniğimi. Benide aranıza alırsanız çok sevinirim.
Hepimize hayırlısı olsun
Canim illa sekli yuvarlak olmak zorunda degil ki anlamadigim.bende bugun bebiklerimi gormeye gittim ikisi de yuvarlak degildi ve hic bir aksilikte yoktu. Anlamadim bence kendini strese sokma kendi doktoruna gitGüzel dileklerin için teşekkürederim canım ama kendi doktorum da ayni şeyleri söyleyecek çok yıprandım gittim kan testi verdim sonuç 18303 çıktı En son geçen hafta cuma 1064du değerim iyi çıktı ama kese bozulmuş ultrason resmini gönderiyorum baksana şekli yuvarlak değil
Canim bende tup bebekle ikizlerime hamileyiminsallah hersey coook guzel olur
Canim illa sekli yuvarlak olmak zorunda degil ki anlamadigim.bende bugun bebiklerimi gormeye gittim ikisi de yuvarlak degildi ve hic bir aksilikte yoktu. Anlamadim bence kendini strese sokma kendi doktoruna git
Canim rabbimden umit kesilmez oyle dusunme daha cok erken belki yamilmislardirDoktor okadar kesin konuştu ki zaten bebekte yokmuş hiç umudum kalmadı iğneyi ilacı bırak dedi pazartesi gidicem doktoruma ama umutsuzum
Canim rabbimden umit kesilmez oyle dusunme daha cok erken belki yamilmislardir
irosss bencede çokerken. Ben su an 7+2 oldum gecen hafta ggittiğimdesadece bos kese vardi oöyleyuvarlak da ddeğildi. Tam 5 günsonra kesede bbebeği gördükiinşallah sendegüzelhaber alirsin.l
Keşke dediğin gibi olsa ultrason resmimi gördün mü atmıştım kese hem düzensiz hemde içinde gölge gibi bişey var o ne olabilir acaba doktor sağlıksız kese düzelmez içinde embriyo yok dedi geçen hafta güzeldi kese dedim bozulmuş olabiliyor böyle şeyler dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?