- 27 Ocak 2016
- 215
- 327
- 53
Insallah saglikla alirsin kucagina minislerini canim Allah yardimcin olsunKızlar bugün yine çok kötü bir gündü, bu sefer ki kanamam çok siddetliydi.toplasaniz bir adet döneminde bu kadar kanama olmuyordu.soluğu yine hastanede aldık çok şükür ki bebeklerin ikisininde kalbi atıyordu. Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum ama ben çok korkuyorum.sanırım sıkıntılı bir hamilelik süreci olacak.acaba kan sulandiricilar mi fazla geliyor diye aklıma takıldı.insallah bir daha aynı şeyleri yasamamam diye dua ediyorum bir de benimle kalsinlar diye.
Çok sağol canım, inşallah. Ömrümden ömür gitti bugün. Ama geçecek inşallah. Allahım ömür verdiyse bizimle olacaklar.
Insallah saglikla alirsin kucagina minislerini canim Allah yardimcin olsun
Karindan bakti sadece vajinal daha dogru sonuc verir mi diyorsun? Ayy oyleyse cok sevinirimAvukatAnne vajinal mi bakti ben de perşembe gittim . gittiğim gün ile uyumlu cikti ekrandan kalp atimini gösterdi ama dinletmedi. Karindan bazen hayali olabiliyor istersen USG de daha iyi bir yere git yarin için rahatlar. Tek doktorla kalma derim.
bence hic kafana takma canim benimde gec dollenme oldu 1 hafta geriden gidiyo doktorum onemli olan kalp atisi dedi kalbi atiyo ya insallah saglikla kucagina alirsin:)Karindan bakti sadece vajinal daha dogru sonuc verir mi diyorsun? Ayy oyleyse cok sevinirim
Sagol canim insallah saglikli aliriz bebislerimizi kucagimizabence hic kafana takma canim benimde gec dollenme oldu 1 hafta geriden gidiyo doktorum onemli olan kalp atisi dedi kalbi atiyo ya insallah saglikla kucagina alirsin:)
insallah allah hepimizin bebegini korusun saglikla gelsin hepsi :)Sagol canim insallah saglikli aliriz bebislerimizi kucagimiza
Merhaba canım yaşadığın stres çok üzücü ben de çok üzüldüm. Benim henüz çocuğum yok o yüzden kendi deneyimlerimden bahsedemeyeceğim ama çok yakın bir arkadaşımın yaşadığı duruma çok benziyor senin durumun. Ona da doktor kesen çok bozuk bu keseden hiç bir şey olmaz 8 haftada bile kalp atışı yok yarın gel bebeği alalım demişti ama arkadaşım inatla dinlemedi ve aldırmadı bebeğini. 11. haftada kalp atışları duyuldu ve gelecek ay 1 yaşını kutlamak için hazırlık yapıyorlar. Bazı doktorlar insanın ruh halini düşünmeden konuşuyorlar ama sen tek doktora zaten kalma hatta kendi doktorun bile dese başka bir doktora daha git hiç belli olmaz allahtan da ümit kesilmez. Benim de iki düşüğüm oldu şimdi hamileyim. Sat a göre 10 hafta olmasi gerekirken USG de 6 ile 7 arası gorunuyo ben yine de canımı sıkıyor hiç. Iyi dusun her şey iyi olsunDoktor okadar kesin konuştu ki zaten bebekte yokmuş hiç umudum kalmadı iğneyi ilacı bırak dedi pazartesi gidicem doktoruma ama umutsuzum
Kızlar bugün yine çok kötü bir gündü, bu sefer ki kanamam çok siddetliydi.toplasaniz bir adet döneminde bu kadar kanama olmuyordu.soluğu yine hastanede aldık çok şükür ki bebeklerin ikisininde kalbi atıyordu. Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum ama ben çok korkuyorum.sanırım sıkıntılı bir hamilelik süreci olacak.acaba kan sulandiricilar mi fazla geliyor diye aklıma takıldı.insallah bir daha aynı şeyleri yasamamam diye dua ediyorum bir de benimle kalsinlar diye.
Canım ben biröçok yerde okudum böyle durumlar sa kan sulandırıcıyı azalttıklarını asprini kestiklerini. Bence dr telrar hatırlat canım. Mutlaka bu konuda bilgi vericektirKızlar bugün yine çok kötü bir gündü, bu sefer ki kanamam çok siddetliydi.toplasaniz bir adet döneminde bu kadar kanama olmuyordu.soluğu yine hastanede aldık çok şükür ki bebeklerin ikisininde kalbi atıyordu. Nasıl dayanıyorlar bilmiyorum ama ben çok korkuyorum.sanırım sıkıntılı bir hamilelik süreci olacak.acaba kan sulandiricilar mi fazla geliyor diye aklıma takıldı.insallah bir daha aynı şeyleri yasamamam diye dua ediyorum bir de benimle kalsinlar diye.
Günaydın canım sanada iyi pazarlarGun aydinAskim cici anne adaylari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?