2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insallah saglikla alirsin kucagina minislerini canim Allah yardimcin olsun

AvukatAnne vajinal mi bakti ben de perşembe gittim . gittiğim gün ile uyumlu cikti ekrandan kalp atimini gösterdi ama dinletmedi. Karindan bazen hayali olabiliyor istersen USG de daha iyi bir yere git yarin için rahatlar. Tek doktorla kalma derim.

Karindan bakti sadece vajinal daha dogru sonuc verir mi diyorsun? Ayy oyleyse cok sevinirim

İyi geceler herkese
Foruma yetişemiyorum bu aralar kendimden haberim yok gibi çok telaşlıyım... Herkes iyidir umarım.. Bizde bi sorun yok çok şükür.. Bu hafta tahlillerim var haftaya pazartesi günü de doktor kontrolüm var... İnş herşey yolunda gider...

kese illa yuvarlak olmaz.hatta bu konuda bi yazi vardi yuvarlaksa kiz fasulye elips gibi sekillerde erkek diye Allah bilir artik' bende daha bebis ve kalp atisini gormedim.6. haftadaydim gittigimde 10 gun sonra gel dedi insallah ayin 29 unda gidicem o zaman 8.haftada olucam stres yapma canim @irosss

Bayadır konuyu takip edemiyorum kızlar hepiniz iyisinizdir umarımmsanırım benimle aynı durumda olan arkadaşlarımda var ayın 10 unda dr ye gittim keseyi göremedi lekelenmelerimde olduğu için progestan başladı istirahat verdi bende anneme geldim oğlumla ilgilenemediğim için burada kalıyorum burada başla bir dr ye gittik dün sat a göre 7+3 çıkıyor ama ultrasonda 5 haftalık bir kese gördü dr kalp atışı geç kalmış hayırlısı ile oluşur inşallah dedi çıktık geldik Rabbim ne verirse kabulüm yıpratıca bir süreçmiş yalnız çabucak unutmuşum ultrason resmini de atayım sizlere şimdi geriye doğru okumaya başlayacağım dualrınzda bana da yer verin inşallah Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMG-20160220-WA0004.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 81
Doktor okadar kesin konuştu ki zaten bebekte yokmuş hiç umudum kalmadı iğneyi ilacı bırak dedi pazartesi gidicem doktoruma ama umutsuzum
Merhaba canım yaşadığın stres çok üzücü ben de çok üzüldüm. Benim henüz çocuğum yok o yüzden kendi deneyimlerimden bahsedemeyeceğim ama çok yakın bir arkadaşımın yaşadığı duruma çok benziyor senin durumun. Ona da doktor kesen çok bozuk bu keseden hiç bir şey olmaz 8 haftada bile kalp atışı yok yarın gel bebeği alalım demişti ama arkadaşım inatla dinlemedi ve aldırmadı bebeğini. 11. haftada kalp atışları duyuldu ve gelecek ay 1 yaşını kutlamak için hazırlık yapıyorlar. Bazı doktorlar insanın ruh halini düşünmeden konuşuyorlar ama sen tek doktora zaten kalma hatta kendi doktorun bile dese başka bir doktora daha git hiç belli olmaz allahtan da ümit kesilmez. Benim de iki düşüğüm oldu şimdi hamileyim. Sat a göre 10 hafta olmasi gerekirken USG de 6 ile 7 arası gorunuyo ben yine de canımı sıkıyor hiç. Iyi dusun her şey iyi olsun

Can sıkmamamız lazım ama işte olmuyor kafaya takılıyor allah hepimizin yardımcısı olsun hakkımızda hayirlisini versin

Allah yardımcın olsun canım... Bol bol dinlen inşallah sağ salim alırsın kucağına ikisini birden...
Yalnız mısın annen falan var mı yardım edecek?

Canım ben biröçok yerde okudum böyle durumlar sa kan sulandırıcıyı azalttıklarını asprini kestiklerini. Bence dr telrar hatırlat canım. Mutlaka bu konuda bilgi vericektir

irosss kendi sr undan umarım iyi şeyler duyarsın canım. sende olumlu olacak gibi bir his var bende.
A alesta2016 geçmiş olsun bebekler biraz inatçı yaşama içgüdüleri kuvvetli gibigeldi bana. her şeyin üstesinden gelecekler gibi.

güzel haberlerinizi alırız umarım hep birlikte burdan.

kızlar bi şey soracam size. benim son adet tarihim 1 ocak aşılama 18 ocakta yapıldı geç yumurtladım yani. o yüzden 11 şubatta gittiğimde dr sat ı 4 ocak diye alalım çünkü geç yaptık aşılamayı dedi. 5+3 dedi ona göre beklenen doğum tarihi 10.10. sonraki kontrol 17 şubattaydı 6+4 günlük dedi. hesaplayıcıya baktığımda 6+4 olması için sat 2 ocak ve beklenen doğum tarihi 08.10. en son söylediği zamana göre mi takip etmeliyim sizce? eşim kafaya şimdi de bunu mu taktın diyor da hani gün gün hafta hafta gebelikle ilgili bilgiler var yaonları takip etmekte işe yarıyor ama. kafanızı şişirdim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…