2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Cnm cok gecmis olsun rabbim bi daha gostermesin bende kasim 11 de kurtaj oldum 13 subatta hamile oldugumu ogrendim insallah sende kisa zamanda tekrar mutlu haberler alirsin

Tşk ederim canım benim. İnşallah rabbim tekrar gösterir bu mutluluğu. Sağsalim kucağına al inşallah Sağlıklı gebelikler canım.

kızlar merhaba,
bugün çok şükür rabbimin izniyle 6+2 olduk.dün sağ kasığımda çok ağrı hissettim bugünse öyle bir ağrm yok şuan.ama hamile olduğumu öğrendiğimden bu yana hep şeffaf akıntım geliyor sebebini anlayamadım.sizin de akıntılarınız var mı?

Insallah canım zaten olumsuz dusunmuyorum suanda
Allahtan hayırlısı hakkımızda ınsallah

canım şimdiye kadar hep telaş yaptın hep olumlu çıktı bu seferde olumlu çıkacak hetşey inşallah sağlıkla doğacak

Canım başka bir hastanede tekrarlasanmı acaba belki hata vardır
canım biraz daha beklersen daha net olabilir

Durmayacak canım olumlu düşün

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bulantılardan ne zamsndır ilgilenwmedim forumla

İstanbulda hava çok güzel güneş ısıtıyor vurunca..Persembe pıt pıt diye kalp atislarini duyacagimiz bebgimi de ısıtıyor) Allahın izniyle bi sorun olmadan hepimiz atlatırız bu süreci insallah..Böyle hava guzel olunca daha pozitif oluyor insan sabahın 6 sında kalksa bile )

S stilettocc canım çok geçmiş olsun. Çok zor söylemesi ama inan ki vardır bir hayır muhakkak. Ben de 10. haftada bebeğimi kaybettim. 12. haftada gidince öğrendim ama.. çok zor.. inşallah başarılı bir operasyon olur. Dualarım seninle.. rabbim bundan sonra sağlıklı hamilelikler nasip etsin inş cnm.

irosss lütfen olumlu düşün hiç birşey olmayacak onlar küçük ama çok güçlü dualarımız seninle inslh
hergün 1 tane yasin oku bebegin için çok önemli

Tşk ederim canım benim. İnşallah rabbim tekrar gösterir bu mutluluğu. Sağsalim kucağına al inşallah Sağlıklı gebelikler canım.
ne söylenir bilmiyorum ama Allah sabri ni da veriyor benimde bir kaybm var ve 9 ay sonra yeni hamile kaldım inslh meleğim hemen gelir yüzünü güldürdü hayırlısiyla...çok geçmiş olsun

benimde adet olaçakmis gibi kasik ağrım oluyor hemen dinleniyorm kendini çok yorma akinti bende de oluyor o bebek için faydalı birşey normal yani ama bol bol dinlen

Canm çok üzüldm gerçekten evet kan değerlernde gayet normal ilerlemiş ama şükür ki sana zarar vermeden farkedilmiş inşallahh en kısa sürede değerlern düşüp kendini toparlarsn ve yeniden bebiş gelir..

Dış gebelikmiydi ? inşallah canım. benim dualarımda sizlerle.

Yarın 6+0 olucam inşallah yani yedinci haftanın içine girmiş olucam plasenta bebekle birlikte oluşmaya başlıyor canım döllenmeden sonra yarısı bebek yarısı plasenta oluyor ama benimki riskli gebelik şuan doktor o şekilde not düştü umarım bi sorun yaşamam ama doktor yüzde elli şans verdi dualarınız da benide unutmayın hepimiz sorunsuz atlatalımm inşallah

bı yerde bı yanlıslık oldugunu dusunuyorum ıross arastırıcam ama benım bıldıgın 3 ayda plesanta devır olur ve yavas yavas buyumeye baslar yanı bahsı gecen sey yolk sac olmalı bakıcam ınternetten

ıdararını yaparken yanma varmı, yada sancı. sık ıdrara gıdıp de az az yapıyormusun. bak bunlar yoksa bol bol su iç su ile at. doktorlar hemen antibiyotik veriyorlar.
Merhaba
Hayır bende soylediklerınızın hic biri yok.
Doktorda olmayabilir bol su iç ama test sonuçlarına göre karar vereceğiz dedi sizinde mi basınıza geldi

@EmelARVAS merhaba benide ekler misin listeye

28 yaş - istanbul - smmm - 2. çocuk inşallah :) - 12/10/2016

Arkadaşlar merhaba bende ikinci çocuğuma hamileyim.2010 nisan doğumlu bir oğlum var.

5 haftalıkken doktora gitmiştim . sadece kese görünmüştü. doktor 29 da tekrar çağırdı kalp atışları için ama yeni doktor arayışındayım. Emsey hastaneside giden ya da bilgisi olan var mı ? hem evime hemde işime yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…