Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm kendini çok üzme oku Rabbim yardimcin olurSu an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirim
Masallah canim. Kac haftaliktin. Ben de 7. Haftamda gitmeyi dusunuyorumİyi aksamlar
Bugun doktora gıtcem demistim gittim sukur ıyı geçti bebeğımın kalp atıslarını alttan muayenede duydum çok guzel bir duygu allahım herkese yasatsın ıns
Idrarımdakı mıkrop içinde bi kaç test daha istedi pazartesi test sonuçlarımla gidecem ondada bisey cıkmaz ıns
Tatlım bol bol ya mubdiu çekin esinle , la havle çekin zorlukları kolaylaştırır,yasin fetih ve meryem de okuyun inşallah... iyi gelir elhamdulillah... ben o duaları derleyeyimde inşallah listenin altına ekliyim inşallah :) okuyan arkadaşlara hatırlatıci olur :)
Su an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirim
Canımm cok gecmıs olsunnBana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
Canım bak bana cuma sohbetlerimde benden 4 hafta önde arkadaş bu duaları okuyorum sende oku bişey olmaz inşallah dedi günün herhangi bir saatinde güzel ce abdest al elin karnında sağdan sola doğru sev solda bitsin duan dene dünya dua ile havada derler dualari kes yapıştir yapcam manalarina istersen netten bak ... Allâahumme salli alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âli seyyidinâ Muhammedin, salâten tüncînâ bihâ min cemîil ehvâali vel âfât, ve takdî lenâ bihâ cemî'al hâcât, ve tutahhirunâ bihâ min cemî'isseyyi'âat ve terfe'unâ bihâ indeke a'ledderecâat, ve tübelliğunâ bihâ aksa'l gayât, min cemî'il hayrâti fi'l hayâti ve ba'del memâat, inneke alâ külli şey'in kadîr........ ve ardına Elhamdü lillahillezi afani mim mebtelake bihi ve faddaleni ala kesirin mim men haleka tafdila.besmele ile
Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
dün akşam test yaptım 1.17 çıktı acaba yükselir mi kidilo00 cnm bende hiç belirti yoktu sadece uyuyordum ama gunumden 6.7 gun geçmiş ti öncesi tipik adet belirtisi bazen sancım çok oluyordu bide bir ıslaklik hissi aha adet başladı diyordum
HoşgeldinBende hoşgeldim sanırım.
İrosss öncelikle sevindim bak dıger doktorların goremedıgını gormus doktorun . kalp atıs hızlarından ben pek anlamıyorum plesenta dedıgın sey yolk sac mı suanda plesanta ıcın erken degılmı bılemedım ? 2 hafta boyunca allahtan hayırlısı ıcın ınsallah bol bol dua edelım arkadaslarda soylemısler zaten , Allahın ıznıyle ınsallah buarada kac haftalıksın suanda?Canim diğer doktorun dediği kadar kötü değil durum ama şansım %50 kesem normalmış bebekte var kalp atışı da var dakikada 170atıyomus buraya kadar herşey Güzel ama plesenta çok büyükmüş 2cm doktor eğer büyümez böyle kalırsa şansımız var büyürse maalesef kalbini durdurur bebeğin dedi tek sorun bu baska da sorun yokmuş 2hafta sonra gel dedi ama hazırlıklı ol durabilir dedi
Ne gıbı bılgıye ıhtıyacın var canım progestan la?Ne kusuru. Biraz alıngan hissediyorum kendimi. Hoş buldum. Kızımda buradaki grupla en son dogum hikayelerimizi ve bebeklerimizi konuşuyorduk. İnşallah hepimizin sohbeti tekrar o günleri görsün. Bide progesteron Hakkı'nda bilgisi olan varsa Cidde'n fikre ihtiyacım var.
Bende 2010 mart annelerindeydım ancak şubatta dogurdumHadi benimde küçük oğlum 09 Kasım 2010 doğumlu hayırlı olsun benimki kız kardesim olcak adini elif bahar koycaz diyor gülüyoruz
Tatlım bol bol ya mubdiu çekin esinle , la havle çekin zorlukları kolaylaştırır,yasin fetih ve meryem de okuyun inşallah... iyi gelir elhamdulillah... ben o duaları derleyeyimde inşallah listenin altına ekliyim inşallah :) okuyan arkadaşlara hatırlatıci olur :)
Benımde oluyor ıgne batması gıbı dr normal dıyor hatta oncekı gebelıklerımdede oldu hep.Kızlar vaj...bölgemde ağrı var. Gün boyu ağrıdı. Var mı bu durumda olan?
Merhaba . bende gec dollenme olmusum benımde kesem var kese yusyuvarlak ıcınde bellı belırsız bısı goruyorum ama dr bısey demedı 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı ıcımı ferah tutuyorum. detaylı usg dedıgın sey nedır?Su an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirim
Canım senın ıcın kendı sonuclarıma baktımkızlar lütfen yardım edin. az önce aldım sonuçları.
rubella lg g 65.5 referans 0-10. bunda sıkıntı yokj dedi doktor.
lgm 1.26 cıkmıs. referansları 0-1.60. sınır değer dedı doktor.
ileri tahliller istedi. sizden rica etsem kendi doktorlarınıza sorarmısınız. istediği testin sonuçları 10 gun sonra cıkcakmıs. ben nasıl beklıyım.
birde özelde yaptırdım. rubella lg M 2.5 cıktı. referansları 0-19 . oradaki doktor da birsey yok dedı.
O nedir genel bir hastalığı n mi var neden gerek duyuldu bana eşin le kan uyuşma zligin varmi dedi yok dedim kan gurubuna baktı haftaya bazı tahliller var git dinler bunlar ac karın la vereceksin dedi devlet hani devlet e güven mek yok ama benim önce özeldeki dr umum burda riskli çıkmış git devlette yap onu getir bakalim derdi
ıdararını yaparken yanma varmı, yada sancı. sık ıdrara gıdıp de az az yapıyormusun. bak bunlar yoksa bol bol su iç su ile at. doktorlar hemen antibiyotik veriyorlar.İyi aksamlar
Bugun doktora gıtcem demistim gittim sukur ıyı geçti bebeğımın kalp atıslarını alttan muayenede duydum çok guzel bir duygu allahım herkese yasatsın ıns
Idrarımdakı mıkrop içinde bi kaç test daha istedi pazartesi test sonuçlarımla gidecem ondada bisey cıkmaz ıns
Canım senın ıcın kendı sonuclarıma baktım
Benımde ıgg 37 bu sanırım daha once gecırmıs oldugumuz anlamına gelıyor 9,9 sonrası pozıtıf sayılıyormus
ıgm gelince 0,55 cıkmıs benım 1,20 den dusukler ve 1,59 sınır degermıs.
Evde kedin köpeğin varmı ya da çiğ sucuk salam pastırma yedınmı acaba yakın zamanlarda ?
Ben gebelık dusundugumden berı bu tarz seyler yemıyorum ıyı pısmıs oldugundan emın oluyorum hatat cogu zaman etlı yemeklerı yakıyorumyok hayvan beslemıyorum. yemıyorum da hıc sucuk fln. anlamadımkı gercekten gecırıyor olabılırmıyım
Ben gebelık dusundugumden berı bu tarz seyler yemıyorum ıyı pısmıs oldugundan emın oluyorum hatat cogu zaman etlı yemeklerı yakıyorum
Buarada kendıne t yemegı yaptınmı 1-2 ay ıcınde cıplak elle ?
Ozeldekı sonucun daha dusuk cıkmıs ona ne dedı dıoktor bı oncekı sonucunla
Insallah hayırlısıyla guzel sonuclarla gelozeldekı doktor bı sıkıntı yok dedi. onun referans aralıkları da genıs baya 0-19 arası. 20'ın ustunde suphelı rıskı olur, 24 ten sonrası pozıtıf olur dedi. kıme guvencegımı sasırdım aslında. burdakıler tek doktora gıdıyo. benım gıbı bu kadar arastıran yok. bız cok mu pınpırıklenıyoruz acaba. hıc bılmıyor olmak bazen daha ıyı gelecekmıs gıbı gelıyo. yarın kontrolum var 1 hafta gecmek bılmedı. ıns hayırlı haberler alırım keseyle ılgılı. kalp atısını da duyarım. ıns hersey yolundadır.
canım kişiye göre değişiyor benm dr karından 6+1 de dinletti eşimle banaAlttan bakarsa duyabilir diğer turlu biraz zor benimde dün der kontrolüm vardı 6+0 dış duyamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?