2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@ciciminik cnm çok geç miş olsun çok zor allah yardimcin olsun bak burda arkadaşlar var temmuz Muş kısmet olmamış ekim annesi olcaklar inşallah sen bu olmadi ocak annesi olursun inşallah üzüldüm sende çok Üzgünsundir ama hayırlısı inşallah Rabbim bidaha Yaşatmasin kendine dikkat et düşük kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınır

Su an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirim
Hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm kendini çok üzme oku Rabbim yardimcin olur

M
Masallah canim. Kac haftaliktin. Ben de 7. Haftamda gitmeyi dusunuyorum

Çok güzel olur bizde faydalanmış oluruz canım

Su an iki ihtimal var zaten 1.si geç dollenme ki inşallah odur. 2.ihtimal de boş gebelik ihtimali. Hepsi yarın belli olacakmış. Hayirlisiyla inşallah güzel haberler alirim

Inşallah geç döllenmedir canım diğerini aklına getirme sakın Allah güzel haberler almayi nasip etsin hepimize inşallah

Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi
Canımm cok gecmıs olsunn
kac mm suanda buyumeeye devam eıdyormu banada suphelendıklerınde epey arastırmıstım . amelıyatmı olacaksın ıgnemı yapacaklar?

Çok saol canım hemen yapmaya başlıyorum Allah razi olsun hepimizin bebeklerini korusun inşallah

Günaydın kızlar

sabah kahvaltısında 1 dılım bal kaymak yedim, kıbrıt kutusu peynır ve 1 yumurta.

Buarada bizim bu dönem ne kadar çok bebeğini kaybeden tekrar hamile kalan anneleriz . Benimde 2.5 sene once 16 haftalık bi kaybım var . 8 haftalarda once damla damla kanamam basladı sonrao kanamalar asla kesılmedı ve tam 8 hafta kanmaya devam ettım her gun adet olmus gıbı arada cok daha sıddetlısı. Edındıgım tecrubeler dogrultusunda bunun enf kaynaklandıgını dusunuyorum cok kotu kokulu akıntım vardı gıttıgım doktor normal dıyordu test yapılıyordu bısı cıkıyordu ancak rahatsız etmez dıyordu takı kanlı akıntılar gelınce tedavıye basladılar . bıraz ıhmal oldugunuda dusunuyorum ayrıca kendıme hıc dıkkat etmemıstım agırda kaldırıyordum gayet normal hem ılıskıye hemde ev ıslerıne devam edıyordum . daha sonra benımde hayatı rıskım vardı ve bebegın suyu azalmıstı sonlandırma kararı aldılar ve sonlandırdılar.

Insallah rabbım acı seyelrden korusun bızı . Ben derım kı baska bı sayfadada gormustum bırbımıze dua edelım madem boyle kaderlerden gectık geldık bırbırımıze her turlu destegı olalım .

Bana dış gebelik teşhisi koyuldu. Sağ tüp yolunda. Hayırlısı olsun benim yolum bu kadarmış kızlar. Tecrübeniz varsa dış gebelikle paylaşırsanız sevinirim. Tekrar hamile kalma şansım olabilirmi

bi arkadaşıma da koyuldu 6 ay bekleme süresinden sonra daha geçen ay bir kız bebek dünya ya getirdi sağlıkla sakın üzülme

Bende hoşgeldim sanırım.
Hoşgeldin
İrosss öncelikle sevindim bak dıger doktorların goremedıgını gormus doktorun . kalp atıs hızlarından ben pek anlamıyorum plesenta dedıgın sey yolk sac mı suanda plesanta ıcın erken degılmı bılemedım ? 2 hafta boyunca allahtan hayırlısı ıcın ınsallah bol bol dua edelım arkadaslarda soylemısler zaten , Allahın ıznıyle ınsallah buarada kac haftalıksın suanda?

Ne gıbı bılgıye ıhtıyacın var canım progestan la?
Hadi benimde küçük oğlum 09 Kasım 2010 doğumlu hayırlı olsun benimki kız kardesim olcak adini elif bahar koycaz diyor gülüyoruz
Bende 2010 mart annelerindeydım ancak şubatta dogurdum

Günaydın emelcim, cok iyi olur inşallah kötü şeyler yaşamayalım

Kızlar vaj...bölgemde ağrı var. Gün boyu ağrıdı. Var mı bu durumda olan?
Benımde oluyor ıgne batması gıbı dr normal dıyor hatta oncekı gebelıklerımdede oldu hep.

Merhaba . bende gec dollenme olmusum benımde kesem var kese yusyuvarlak ıcınde bellı belırsız bısı goruyorum ama dr bısey demedı 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı ıcımı ferah tutuyorum. detaylı usg dedıgın sey nedır?

Canım senın ıcın kendı sonuclarıma baktım
Benımde ıgg 37 bu sanırım daha once gecırmıs oldugumuz anlamına gelıyor 9,9 sonrası pozıtıf sayılıyormus
ıgm gelince 0,55 cıkmıs benım 1,20 den dusukler ve 1,59 sınır degermıs.
Evde kedin köpeğin varmı ya da çiğ sucuk salam pastırma yedınmı acaba yakın zamanlarda ?

ilk kontrole gittiğimde doktor benden bazı kan testleri istedi. cok sukur hıc bır rahatsızlıgım yok. bu testlerde kızamıkcık vs gibi rahatsızlıklara da bakıyolar. gebelikte ılk 3 ay ıcerısınde gecırırsen bebege cıddı zarar veremıyormus. benım kızamıkcık degerım yuksek cıktı. sımdı ankaraya gıttı tahlıl orda yapılıyor. beklıyorum.

ıdararını yaparken yanma varmı, yada sancı. sık ıdrara gıdıp de az az yapıyormusun. bak bunlar yoksa bol bol su iç su ile at. doktorlar hemen antibiyotik veriyorlar.

yok hayvan beslemıyorum. yemıyorum da hıc sucuk fln. anlamadımkı gercekten gecırıyor olabılırmıyım

yok hayvan beslemıyorum. yemıyorum da hıc sucuk fln. anlamadımkı gercekten gecırıyor olabılırmıyım
Ben gebelık dusundugumden berı bu tarz seyler yemıyorum ıyı pısmıs oldugundan emın oluyorum hatat cogu zaman etlı yemeklerı yakıyorum
Buarada kendıne t yemegı yaptınmı 1-2 ay ıcınde cıplak elle ?
Ozeldekı sonucun daha dusuk cıkmıs ona ne dedı dıoktor bı oncekı sonucunla

ozeldekı doktor bı sıkıntı yok dedi. onun referans aralıkları da genıs baya 0-19 arası. 20'ın ustunde suphelı rıskı olur, 24 ten sonrası pozıtıf olur dedi. kıme guvencegımı sasırdım aslında. burdakıler tek doktora gıdıyo. benım gıbı bu kadar arastıran yok. bız cok mu pınpırıklenıyoruz acaba. hıc bılmıyor olmak bazen daha ıyı gelecekmıs gıbı gelıyo. yarın kontrolum var 1 hafta gecmek bılmedı. ıns hayırlı haberler alırım keseyle ılgılı. kalp atısını da duyarım. ıns hersey yolundadır.

Insallah hayırlısıyla guzel sonuclarla gel
sen nerede oturuyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…