- 22 Temmuz 2015
- 864
- 755
- 103
- 45
niğde de buraya tayinim cıktı. geleli 1 sene oluyor.Insallah hayırlısıyla guzel sonuclarla gel
sen nerede oturuyorsun
Anladım canım canını sıkmayasın bız cok arıyoruz masallah aradıkcada buluyoruzniğde de buraya tayinim cıktı. geleli 1 sene oluyor.ankaradaydım daha once
su kedı kopek et cıger dedıgım seylerı unut ben toksoplazma testıyle karıstırdım rubelleayıniğde de buraya tayinim cıktı. geleli 1 sene oluyor.ankaradaydım daha once
Canm Rabbm sabır versn üzüldm senn adına ama alan Rabbim en kısa zamanda yine verir.. Ne gibi belirtilern oldu bu süreçte ve beta değerlerin nasıl ilerdi canm.. Kese göründüğüne göre değerin yüksek olmalı doktrun ne planlıyor?
Canım çok geçmiş olsunağrın oluyor muydu yani Allah korusun benimde sol tarafımda bi kaç gündür sürekli ağrıyor doktora gitmedim 3 kimyasal 1 boş gebelik geçirdim daha önce şimdi de dış gebelik olmasından korkuyorum seninle aynıydı tarihlerimiz 5+3 bugün korktum kanama felan yok ama hep aynı yere ağrı giriyor sen belirtilerini anlatır mısın :/
canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.
14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400
her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.
Cok gecmis olsun Rabbim insallah tez zmanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.
14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400
her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.
S stilettocc canim cok uzuldum,rabbim inşallah bir daha hayirlisi ile gebe kalmani sağlar,sağlıkla kucağına alirsn.
Seni merak ettiğim için girmiştim.. Çok üzüldüm canım... Korunurken mi hamile kaldın ki sen neden dış gebelik oluşmuş... Off inşallah kalırsın canım.. Çok üzüldüm inan ki
S stilettocc cnm çok geç miş olsun çok zor allah yardimcin olsun bak burda arkadaşlar var temmuz Muş kısmet olmamış ekim annesi olcaklar inşallah sen bu olmadi ocak annesi olursun inşallah üzüldüm sende çok Üzgünsundir ama hayırlısı inşallah Rabbim bidaha Yaşatmasin kendine dikkat et düşük kürtaj sonrası daha kolay hamile kalınır
Canımm cok gecmıs olsunn
kac mm suanda buyumeeye devam eıdyormu banada suphelendıklerınde epey arastırmıstım . amelıyatmı olacaksın ıgnemı yapacaklar?
Valla hıc yok ama ben kesın dıs gebelık oldum dıye acıbademe gıttım cumartesı cunku benım betalarım cok guzel katlamıyordu senınkılere baktım senınkıler hep 2 den fazla katlamısCanım ölçüm yapmadı gerek duymadı bebek var burda dedi. Laproskopi dedi hocam. Girmişken herşeyine bakarız. İğneyi ben tavsiye etmiyorum dedi. Sizce güvenli olanı hangisi. Perşembe karar vericez. Tecrübeleriniz varsa çevrenizden de olsa paylaşırmısınız.
üzülmeyesin canım sakınCanım tşkler. Korunmuyordum. Benim ikinci evliliğim. 9 yıl çocuğum olmadı. olmayacak die relax takıldım. Prof.Dr'um. Ağır hastalık geçirdinmi dedi. Evet hocam ocak ilk haftalarında ağır grip eneksiyonu geçirdim dedim. Sanırım buna bağladı gibi geldi bana. Bebeği tüp kanalında gördük zaten. Orda büyümeye çalışıyor. Hayırlısı
canım Allah sabır versin inşallah başka doktora sordun mu peki ama inan ki sorun olmaz arkadaşımınki ni ilaçla erittiler biraz sürdü tedavisi hatta ama 6 ay bekleme süresinden sonra bir kızı oldu 1 ay önce
Canım amin inşallah. Umarım rabbim banada nasip eder tekrar. Dualarım sizinle.
üzülmeyesin canım sakın
benım de 2. evliliğim. aama cocuk imtihanı hep bizlerle ilk eşimden tüp bebek yonetmıyle cocuk sahıbı olmustum
Allahın ısı ıste.dıs gebelıkten sonra gereklı taramaları yaptırın bende bunları kendım ıcın arastırırken ogrendım mesela sperm yavassa tupte kalabılıyormus ılerleyebılıyormus , veya tupte yapışıklık olabılırmıs rahım fılmı cekılmelısın dıs gebelıkten sonrma sanırım 2-3 ay ara verıyorlar
korkma canım rabbim sana da nasip eder tekrar bende 4 ay önce kürtaj olmak zorunda kalmıştım çok dua ettim rabbim nasip etti sana da eder
Amin canım. Rabbim sağsalim kucağına aldırsın.
Cnm cok gecmis olsun rabbim bi daha gostermesin bende kasim 11 de kurtaj oldum 13 subatta hamile oldugumu ogrendim insallah sende kisa zamanda tekrar mutlu haberler alirsinAmin canım. Rabbim sağsalim kucağına aldırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?