Onceki gebeligimde de bunda da progestan bende hicbir yan etki yapmadi.Agiz yoluyla aliyorum.Hatta onceki gebeligimde ikiz oldugu icin doguma kadar kullandim.
iyii bayaa erken gormussun ben su 5+5 de gittim kese gordu sadeceKızlar bende bugün ilkdefa gittim doktora.
Kalpatışını duydum
Allah hepimize saglıklı çocuklar nasip etsin
en de şaşırdım canım.iyii bayaa erken gormussun ben su 5+5 de gittim kese gordu sadece
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallahirosss cnm bak guzel haberlerle geldin bi dahaki kontrolunde de guzel haberlerle gelceksin
Amin inşallah durursa çok üzülürüm daha önce de 9haftalık kaybetmiştim tekrar aynı şeyleri Yaşatmasin Allah çok zor
canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.
14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400
her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.
teşekkür ederimYok canım ne yaşlısı. 35e yaşlı dersek çarpışırız alimallahhem ne diyor kenan abimiz; her yaşın bir güzelliği var, en güzel çağındasın
Niye kac sinki ve kacincisin o liste nerde bende bakayım
12. Haftamda rahim ağzına dikiş atılacak canım o saatten sonra silah zoruyla bile goturemezler :) o dikiş güzel olursa Rabbiminde izniyle alırım inşallah kucağımadiyorum ama daha ne bebegimi gördüm ne kalp atışını duydum sadece kese var meydanda inşallah sağlıklı hayırlı gebelik tir hepimizin ki... maşallah canım gerçekten abla olmuşlar tamda sevilme zamanları şimdi tek mi geliyo ekim bebeği :) baya zorluk cekmissin canım ama ne güzel sonu güzel bitmiş erkende gelse ler seninleler büyümüşler çektiğin zorluğun sonu güzel bitmiş Ekim'e kadar yürüyo olurlar kardeşlerine bakıp sana yardimci olurlar :)
tupte gormusler keseyı canım baktım sonrakı mesajlarına@ciciminik canım kesen göründü mü hiç. Benim bildiğim dış gebelikte kese görünmüyor.
Merhaba canım rahim ağzı yetmezliği mi var ?Merhaba, benim de ayni durum.
canım teşekkür ederim. inşallah sorunsuz tüplermi kaybetmeyeceğim bir ameliyat olur. HCG çok ii ilerlerdi. sizlere ve gelecekte araştıracaklara bilgi olsun diye yazayım.
14/02 170
16/02 480
18/02 1245
20/02 2518
22/02 4400
her türlü gebelik belirtisini yaşadım. kahverengi akıntı oldu çok az. bunların dışında bir sıkıntım yoktu. Sata göre 5+3 günlük hamileyken dış gebelik teşhisi kondu.
Hayorli olsun canim Allah devamini getirir iinş. Bende 8 haftaligim Allah korusun bebuslerimizi...gerginlik ilk haftalarda bende de çok vardiAnkaaacanit: 453040herşey gönlünce mber: 412232 .!.:B
en de şaşırdım canım.
Allah devamını getirir inşallah
HAyirli olsun canim umarim herseymerhaba,
kısmetse ben de ekim annesi olacağım.
2013 eylül annesiyim aynı zamanda. 5 ay önce de düşükle sonuçlanan mini hamilelik yaşamıştım.
doktora gitmedim ve haftaya haftasonu falan gitmeyi düşünüyorum.
bu sefer kendimi strese sokmayacağım diyerek.
iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemicem :)
bu arada ilk hamileliğimde de hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım, bunda da yaşamıyorum.
şimdilik tek uykulu olma problemim var.
bir de inanılmaz gerginim, adet zamanı olan sinirlilik halinin biraz daha üst versiyonunu yaşıyorum. bazen kontrolü kaybediyorum hatta.
merhaba,
kısmetse ben de ekim annesi olacağım.
2013 eylül annesiyim aynı zamanda. 5 ay önce de düşükle sonuçlanan mini hamilelik yaşamıştım.
doktora gitmedim ve haftaya haftasonu falan gitmeyi düşünüyorum.
bu sefer kendimi strese sokmayacağım diyerek.
iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemicem :)
bu arada ilk hamileliğimde de hiçbir hamilelik belirtisini yaşamadım, bunda da yaşamıyorum.
şimdilik tek uykulu olma problemim var.
bir de inanılmaz gerginim, adet zamanı olan sinirlilik halinin biraz daha üst versiyonunu yaşıyorum. bazen kontrolü kaybediyorum hatta.
Merhaba cnm detaylı ultrasonda daha hassas ölçüm yapiliyo 3 boyutlu da diyolar sanırım. Benim 10 haftalik olmasi gereken gebeliğin 6. Haftada çıktı. 10 gin sonra tekrar bakilacak. Eger yine bebek gorunmezse bos gebelik diyolar. Benim son sat 17 aralık. Senin son sat ne zamandı acabaHoşgeldin
İrosss öncelikle sevindim bak dıger doktorların goremedıgını gormus doktorun . kalp atıs hızlarından ben pek anlamıyorum plesenta dedıgın sey yolk sac mı suanda plesanta ıcın erken degılmı bılemedım ? 2 hafta boyunca allahtan hayırlısı ıcın ınsallah bol bol dua edelım arkadaslarda soylemısler zaten , Allahın ıznıyle ınsallah buarada kac haftalıksın suanda?
Ne gıbı bılgıye ıhtıyacın var canım progestan la?
Bende 2010 mart annelerindeydım ancak şubatta dogurdum
Günaydın emelcim, cok iyi olur inşallah kötü şeyler yaşamayalım
Benımde oluyor ıgne batması gıbı dr normal dıyor hatta oncekı gebelıklerımdede oldu hep.
Merhaba . bende gec dollenme olmusum benımde kesem var kese yusyuvarlak ıcınde bellı belırsız bısı goruyorum ama dr bısey demedı 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı ıcımı ferah tutuyorum. detaylı usg dedıgın sey nedır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?