2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bence de vajinal istememek saçmalıkmıs eğer ben dun istemeseydim simdi aklımda hep soru isaretı olacaktı acaba kalbı atıyo mu diye yurt dısında hep vajinal kontrol varmıs bızler çok onyargılıyız
Karından gözükmezse eğer doktor da uygun görürse reddetmeyeyim en doğrusu zaten işin uzmanı olanlar onlar

Ben duygu değişimi ve kasık ağrrısı dışında pek gebelik belirtisi yaşamadım mide bulantısı baş dönmesi yeni yeni başlıyor her gebelik özeldir canım sadece herkeste ortak okuduğum bişi var kasık ağrısı

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar yazıyorum bu cuma randevum var ultrasonla ilk defa bakılacak bebeğime. Benim karnım çıkmaya başladı bile pantolonlarım kapanmıyor ya da dar geliyor. Mide bulantım ve kusmam geçen hafta başladı ve midemde bişey kalmıyor. Bulantı bilekliği diye birşey varmış kullananınız oldumu hiç?
şu 3 ayı bir geçirsek başka da birşey istemiyorum valla...

Mide bulantısı bende de başladı ekşi elma çok iyi geliyor bana bol su içiyorum çubuk kraker le ayrılmaz ikili olduk zaten

Kimyasal gebelik geçirdim o dönemde vajinal usg ile bakıldı kanama vardı aklımda öyle kalmış şuan aklıma geldikçe kasmaktan korkuyorum kasmıcammmm kasmıcammmm

Bende çok korkuyordum sonra alıştım valla hiç bişey yok onda kasma

6. haftada kalp atışını duymayan var mı? doktor 5 haftalıkken, 7. haftada gel dedi. sizde de oldu mu kızlar?
canım benimde doktorum 5+2 iken gittim keseyi gördük 7+2 iken kalp atışlarını duymaya çağırdı ve daha 1 hafta var zaman geçmiyor çok sabırsızlanıyorum meleğimin kalp atışlarını duymak için. bugün 6+2 yiz :)Rabbim hepimize kalp atışlarını duymayı bebeklerimizin sağlıklı olduğunu duymayı nasip etsin inşallah

yakinmis aramız bende 5+6 da keseyi gördüm 2 hafta sonra gel dedi 7+5 de gitcem haftaya çarşamba oluyo tahlil falan yapilcak sanırım aç gel dedi inşallah duyarız pitpitlari.. Rabbim o pitpitlari duyduktan sonra ayırmasin yavrumuzdan

Kalp atışını duydun mu canım?

Kızlar mide bulantısı yaşamayan var mı aranızda ? 8. Haftaya girmek üzereyim mide bulantım olsada çıkaramıyorum bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…