irosss canım ilk doktorun mu doğru bu mu doğru. Bıktım inan bu drların gördğklerini değilde hissettiklerini söylemelerinden. Canm bencr herşey yoluna giricek. Bu dediğini de inan ilk df duydum. Bence artık akışına bırak ve canını sıkma... Drların söyledikelrrini de çok kafana takma. Onlar hem anneler bilmiş diye suçlar hem de bilmemize gerek olmayan şeyleride anlatıp kafamızı karıştırır. Hayırlısı olsun. CuteMom gibi seninde güzel sonuçlar alacağınıza eminim. Ha bu kadar neden rAhat konuşuyorum benim de haberim yok. Ben de ala kalp atışını duymadım ( cuma gidicem
ay cutemum sorma herşeyden ama nerdeyse herşeyden tiksindim bugün. Havadan bile. Mide bulantısı yok ama miden bir garip... Ve inanılmaz uyuyorum iki gündür. Açımıyım tokmuyum onu bile anlamıyorum. Şuan da köfte ve tavuktan tiksinmiş durumdayımtupte gormusler keseyı canım baktım sonrakı mesajlarına
Buarada hosgeldın balım
nasılsın ne var ne yok , evde yatıp dınlenıyormusun ?
işte buranın güzelliği de bu...her derde yorum ve destek var. aynı düşünüyorum bende.teşekkür ederim.arkadaşım dış gebelik geçirdi geçen yıl. dr.ilaç verip bebeğin tutunmasını ve rahme inmesini bekledi.yani almadı hemen. ve bebek tutunmaya devam etti.sonuç: çook geç kalındığı için tüpü ve bir yumurtalığı alındı. çok geç kalma...ha sonrasında tek yumurtayla da hamile kaldı arkadaşım.iyi bir dr görünmeden sakın ilaç kullanma.Ablam gebeliğinin başında gripti. sadece parol kullanmasına izin verdi dr. lütfen bu konuda hassas ol.
Canım inan bu dönem stress yapman gereken en son şey.günde bir bardak hamilliğe zararı olmayan sakinleştiren birşeyler iç mesela. Böyle daha çok yıpranırsın ve sen ilk dr gitmediğini varsay. Onun söylediklerini unut. Omzmn daha rahatlarsın.. Akışıma bırakmaya çalış canım. Eğer bebek sağlıklı değilse zaten er geç sonlanıyor. Yapabileceğin birşey de yok. İnan herşey de bir hayır vardır. İyi düşün iyi olsun...Inşallah duyarsın kalp atıslarını canım ben hiç sevinemedim kalp atışını duyduğuma çünkü şimdide acaba atmaya devam edecek mi duracak mı endişesi var şu iki haftayı anlatmadan rahat yok bana
Canım başka dr gittin mi? Tek dr la kalma. Artık anladım ki her dr dan başka ses çıkıyor...Hayır görünmedi. Anladığım kadarıyla tüp yolunda gibi duruyor. Orda bişiler gördü dr.
İdrar testi için erken canım. Çıkmaya bilir çok nadir kimilerinde çıkıyor. En doğrusu adet dönemini beklemek. Ondan önce ki testler yanıltıcı olabiliyor canım...Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiiiçünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
Bende butun et yıyordum oyle bır ıcım kalktıkı kalktım doktum yemegımıay cutemum sorma herşeyden ama nerdeyse herşeyden tiksindim bugün. Havadan bile. Mide bulantısı yok ama miden bir garip... Ve inanılmaz uyuyorum iki gündür. Açımıyım tokmuyum onu bile anlamıyorum. Şuan da köfte ve tavuktan tiksinmiş durumdayım(( inşallah başlamaz mide bulantısı. Sende durum nedir. Bir sonra ki kontrol ne zmn. Ay ben evdeyim. Çalışırken daha zordur eminim .
Canım ben gece çok su içiyorum. Malum burası sıcak. Ayrıca su derken sıvıda olabilir bu. Limonlu su portakal suyu vs. Ama ben tuvaletten çıkamıyorum idrar kesem falan kalmafı sanırım:) ben oğlumda ne tuvalt belirtisi ne göğüs acısı hiç birini yaşamadım. Ama bunda tuvalette yaşıyorum resmenBende butun et yıyordum oyle bır ıcım kalktıkı kalktım doktum yemegımı
suanda ac bııl ac oturuyorum
benım zaten cok mıde bulantım olmuyor daha oncede pek olmazdı ama bıraz bıraz olsa cok ıyı hıssedecegım kendımı benım kontrolum 29 subatta canım
o doktora devam etmeye karar aldım buarada
uykuya duskunluk bendede var claısırken zor tabı ya ıcım pamuk gıbı oluyor goz kapaklarım dusuyor kafamı dagıtmak zorunda kalıyorum buarada 3 lt su fılan ıcemıyorum ya tıksınıyorum suda. suanad anca 1 lt ıcmısımdır
Benım karnıma kramp gırıyor eger tvalete gıttıgım sure uzarsa mesela aksam eve gıderken 1 saat ylum var eve gırmek olum.Canım ben gece çok su içiyorum. Malum burası sıcak. Ayrıca su derken sıvıda olabilir bu. Limonlu su portakal suyu vs. Ama ben tuvaletten çıkamıyorum idrar kesem falan kalmafı sanırım:) ben oğlumda ne tuvalt belirtisi ne göğüs acısı hiç birini yaşamadım. Ama bunda tuvalette yaşıyorum resmen
Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiiiçünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
Teşekkür ediyorum yani mutlu ettiniz beni o zaman hala ümit var8 gün çok erken bende o testlerden yaptım adetime 2 gün vardı öyle net pozitif çıktı 8 gün çok ama çok erken , adet gecikmesinden 5 gün öncesine kadar diyor tabi adet olmadan 3 gün öncesi en erken o da kesin olmaz %86 doğruluk yazar genellikle 2 gün 1 güne 99 doğruluk yazar
ne güzel beni teeee haftaya çağırdıGeçtiğimiz salı kese gözükmüştü doktor bugüne kalp atışı için çağırdı 5+6 da duyulur mu ki acaba vajinal usg istemiyorum da
Benim ilk gebelikte 6 gün önce çıkmıştı da ondan iste8 gün çok erken bende o testlerden yaptım adetime 2 gün vardı öyle net pozitif çıktı 8 gün çok ama çok erken , adet gecikmesinden 5 gün öncesine kadar diyor tabi adet olmadan 3 gün öncesi en erken o da kesin olmaz %86 doğruluk yazar genellikle 2 gün 1 güne 99 doğruluk yazar
Benim ilk gebelikte 6 gün önce çıkmıştı da ondan iste
Canım ben adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti adet günüde hayalet bir ikinci çizgi vsrdı sonuç geç döllenme olmuş hcg düşükmüş çok şükür hamileymişim ama sonuçta çokta ümit vermek istemem negatifte olabilir en doğru sınuç adet günü kan testiyle belli olurKizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiiiçünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
Herkese merhabalar. Benim de yarın randevum var. Kendi doktoruma değil devlete gidicem bu seferlik. Çünkü testleri orda yaptırmak istiyorum. Kalp atışlarını daha duymadım. Nedense bir endişe kapladı içimi. İnşallah sorunsuz atlatırız yarını da
@ciciminik çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda yeniden hamile kalır, sağ salim kucağına alırsın.
irosss diğer doktora kalsa hiç şans yoktu. Ama bak kesen düzgünmüş, bebeğin seninleymiş. İnşallah iki hafta sonra sıfır risk haberiyle gelirsin.
Bende ıdrar tahlili var daha kultur yapılmadı yarın devlette yaptırcambanada kulturde vajınal flora ıle kontemınastyon mevcut cıkmıs . dr bana bısey vermedı sıkıntım olmadıgı ıcın sık ıdrara cıkıyormusun dedı sonra sordugu sorunun garıplıgını oda fark ettı evet cunku gebesın dedı :)
neyse kulturde ureme kısmındamı cıktı bu konus bende bı kultur bıde normal ıdrar testı var hangı degerın yuksek bı soyleyebılırmısın ben bı kendıkımı gozden gecırıcem
Buarada gebelıkte usuyen kımdı unuttum ancak ayaklarım demır gıbı suanda ayaklarımda kı ıstanbul bugun guneslı ugg var :)
ve ayak ısıtıcım var ıs yerımde ancak evde 2 corap ev botları kafı degıl ayaklarım cok usuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?