2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Inşallah duyarsın kalp atıslarını canım ben hiç sevinemedim kalp atışını duyduğuma çünkü şimdide acaba atmaya devam edecek mi duracak mı endişesi var şu iki haftayı anlatmadan rahat yok bana

tupte gormusler keseyı canım baktım sonrakı mesajlarına
Buarada hosgeldın balım
nasılsın ne var ne yok , evde yatıp dınlenıyormusun ?
ay cutemum sorma herşeyden ama nerdeyse herşeyden tiksindim bugün. Havadan bile. Mide bulantısı yok ama miden bir garip... Ve inanılmaz uyuyorum iki gündür. Açımıyım tokmuyum onu bile anlamıyorum. Şuan da köfte ve tavuktan tiksinmiş durumdayım(( inşallah başlamaz mide bulantısı. Sende durum nedir. Bir sonra ki kontrol ne zmn. Ay ben evdeyim. Çalışırken daha zordur eminim.

iyi bir dr görünmeden sakın ilaç kullanma.Ablam gebeliğinin başında gripti. sadece parol kullanmasına izin verdi dr. lütfen bu konuda hassas ol.
işte buranın güzelliği de bu...her derde yorum ve destek var. aynı düşünüyorum bende.teşekkür ederim.arkadaşım dış gebelik geçirdi geçen yıl. dr.ilaç verip bebeğin tutunmasını ve rahme inmesini bekledi.yani almadı hemen. ve bebek tutunmaya devam etti.sonuç: çook geç kalındığı için tüpü ve bir yumurtalığı alındı. çok geç kalma...ha sonrasında tek yumurtayla da hamile kaldı arkadaşım.

Canım inan bu dönem stress yapman gereken en son şey.günde bir bardak hamilliğe zararı olmayan sakinleştiren birşeyler iç mesela. Böyle daha çok yıpranırsın ve sen ilk dr gitmediğini varsay. Onun söylediklerini unut. Omzmn daha rahatlarsın.. Akışıma bırakmaya çalış canım. Eğer bebek sağlıklı değilse zaten er geç sonlanıyor. Yapabileceğin birşey de yok. İnan herşey de bir hayır vardır. İyi düşün iyi olsun...

Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiii çünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee
İdrar testi için erken canım. Çıkmaya bilir çok nadir kimilerinde çıkıyor. En doğrusu adet dönemini beklemek. Ondan önce ki testler yanıltıcı olabiliyor canım...

Bende butun et yıyordum oyle bır ıcım kalktıkı kalktım doktum yemegımı
suanda ac bııl ac oturuyorum
benım zaten cok mıde bulantım olmuyor daha oncede pek olmazdı ama bıraz bıraz olsa cok ıyı hıssedecegım kendımı benım kontrolum 29 subatta canım
o doktora devam etmeye karar aldım buarada
uykuya duskunluk bendede var claısırken zor tabı ya ıcım pamuk gıbı oluyor goz kapaklarım dusuyor kafamı dagıtmak zorunda kalıyorum buarada 3 lt su fılan ıcemıyorum ya tıksınıyorum suda. suanad anca 1 lt ıcmısımdır

Canım ben gece çok su içiyorum. Malum burası sıcak. Ayrıca su derken sıvıda olabilir bu. Limonlu su portakal suyu vs. Ama ben tuvaletten çıkamıyorum idrar kesem falan kalmafı sanırım:) ben oğlumda ne tuvalt belirtisi ne göğüs acısı hiç birini yaşamadım. Ama bunda tuvalette yaşıyorum resmen

TE="papatyadiyari, post: 45307015, member: 391967"]İdrar testi için erken canım. Çıkmaya bilir çok nadir kimilerinde çıkıyor. En doğrusu adet dönemini beklemek. Ondan önce ki testler yanıltıcı olabiliyor canım...[/QUOTE]
Teşekkür ettim hamile değiliz diye kimse bizi Sallamiyoduk cvp veren de yook:)

Benım karnıma kramp gırıyor eger tvalete gıttıgım sure uzarsa mesela aksam eve gıderken 1 saat ylum var eve gırmek olum.
evet ya oralar kavruluyodur buarada dr bana dedıkı sıvı derken su ayrı aldıgın sıvılar ayrı onlar senı daha sık tuvalete goturecegı ıcın sıvı kaybına bıle yol acarlar dedı.
aksamları cok rahatsız oluyorum ama ıctıgım sulardan aksama kadar anca 2 lt buluyorum ama cok kotu oluyorum aksamları

TE="papatyadiyari, post: 45307015, member: 391967"]İdrar testi için erken canım. Çıkmaya bilir çok nadir kimilerinde çıkıyor. En doğrusu adet dönemini beklemek. Ondan önce ki testler yanıltıcı olabiliyor canım...[/QUOTE]
Inşallah pozitif sonuç alırım kimse cvp vermiyo çok sagolun

Kizlar adet ime 8 gun var bugün erken gebelik testi yaptim negatifff hamile olsam çıkardı dimiii çünkü bu test ler erken tespit ediyormuş hamileligi öyle duydum sizcee

8 gün çok erken bende o testlerden yaptım adetime 2 gün vardı öyle net pozitif çıktı 8 gün çok ama çok erken , adet gecikmesinden 5 gün öncesine kadar diyor tabi adet olmadan 3 gün öncesi en erken o da kesin olmaz %86 doğruluk yazar genellikle 2 gün 1 güne 99 doğruluk yazar

[QUtyadiyari, post: 45307107, member: 391967"]Canım ben gece çok su içiyorum. Malum burası sıcak. Ayrıca su derken sıvıda olabilir bu. Limonlu su portakal suyu vs. Ama ben tuvaletten çıkamıyorum idrar kesem falan kalmafı sanırım:) ben oğlumda ne tuvalt belirtisi ne göğüs acısı hiç birini yaşamadım. Ama bunda tuvalette yaşıyorum resmen[/QUOTE]
ILk çocuğunuz kaç yaşında

QUOtrve100, post: 45307239, member: 680065"]8 gün çok erken bende o testlerden yaptım adetime 2 gün vardı öyle net pozitif çıktı 8 gün çok ama çok erken , adet gecikmesinden 5 gün öncesine kadar diyor tabi adet olmadan 3 gün öncesi en erken o da kesin olmaz %86 doğruluk yazar genellikle 2 gün 1 güne 99 doğruluk yazar[/QUOTE]
Ayy tesekk
Teşekkür ediyorum yani mutlu ettiniz beni o zaman hala ümit var

Geçtiğimiz salı kese gözükmüştü doktor bugüne kalp atışı için çağırdı 5+6 da duyulur mu ki acaba vajinal usg istemiyorum da
ne güzel beni teeee haftaya çağırdı vajinal olsun nolcak ki? yeter ki duy sesini bence. can atıyorum ben gitmek için ama 7 haftadan önce gelme dedi.

Benim ilk gebelikte 6 gün önce çıkmıştı da ondan iste

Canım ben adetten 3 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti adet günüde hayalet bir ikinci çizgi vsrdı sonuç geç döllenme olmuş hcg düşükmüş çok şükür hamileymişim ama sonuçta çokta ümit vermek istemem negatifte olabilir en doğru sınuç adet günü kan testiyle belli olur

Inşallah canım dediğin gibi olur

Bende ıdrar tahlili var daha kultur yapılmadı yarın devlette yaptırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…