- 8 Ekim 2012
- 17.076
- 9.184
- 448
esma senı hıc tanımasamda cok sevındımm :) hepımıze bır umut gıbı ınsallah darısı bızlere olsun :)Şoklardayım kalp atımını gördük ben ümidi kesmiştim üç doktora gittim birisi olmaz demişti
Bu sabah aç karna gel demişti doktor ben yine akşam ğzeri gittim doktorda iyi ki beklemişiz dedi yedi haftalık bir gebelik dedi bir hafta fark önemli değil dedi inşallah sizinde böyle bir durumdur muhtemelen geç döllenme sat 3 ocakiNANKIIIII OYLE SEVINDIM ANLATAMAM SANAA MASALLAHHH NAZAR DEGMESIN
pekı bıze de umut oldun ınankı yazıların ıokumustum ve cevap bıle verememıstım bızımde kese malum yenı goruldu daha . pekı ya sat bat crl bunlar ne alemde ? Ne kadarlık hamılesın gec dollenmemı var
ıyıkı doktora gıtmıssın bugun yarın cuma alınacak demıstın
. İnşallah canım doktorda sevindi ben şok oldum yarın sabah gel der diye düşünerek gitmiştim kaç gündür depresyonlardaydımesma senı hıc tanımasamda cok sevındımm :) hepımıze bır umut gıbı ınsallah darısı bızlere olsun :)
Ay nasıl mutlu oldumBu sabah aç karna gel demişti doktor ben yine akşam ğzeri gittim doktorda iyi ki beklemişiz dedi yedi haftalık bir gebelik dedi bir hafta fark önemli değil dedi inşallah sizinde böyle bir durumdur muhtemelen geç döllenme sat 3 ocak
Benm sat 7 Ocak ama transfer 27 Ocak 6+5 oluyor sanırım bugün ama geriden geliyor sanırım. Haftasonu gidince haber verirm birbirmZe umut olup mucizelerimze kavuşalım inşallahhBende oyle dusunuyodum hatta kesın dıs gebelık ne kadar korunma verecekler acaba dıye arastırdım olmadı yumurt atakıbı yaptırım fılan bı suru sey dusundum bı baktım usg gırdım gozlerımde kapalı dr dedıkı bı dk ya normal bı gebelık bu tabı bız cok korktumuz ıcın baska bı dr gıdelım ıyısıne bı baksın nedır ne degıldır yanlıs teshıs olmasın dedık adamdıda bız oyle yonledırınce o da bı sasırdı.
Hafta sonu banada haber ver olurmu acaba sonumuc ne olacak ama ne olacaksa Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın
sız kac haftalıksınız buarada daha once bana sormussunuz suanda adete 7+2 ama gec dollenme dıyor doktor
Insallah yaa bol bol su ıc tamam mı ben ona ock ınaıyorum hos bana antep fıstıgı muz bı suru sey dedıler bılmıyorum ama yedım hepsını bıde ananas suyu tutunması ıcın belkı tup bebekte duymussunuz benımde sat 5 ocak cok yakınmısız allahım ınsallah esma arkadasım gıbı oluruzBenm sat 7 Ocak ama transfer 27 Ocak 6+5 oluyor sanırım bugün ama geriden geliyor sanırım. Haftasonu gidince haber verirm birbirmZe umut olup mucizelerimze kavuşalım inşallahh
Kesin diyosun kız ınankı ıster kız ıster erkek olsun yeterkı saglıkla olsun ama ınsallah doldurur da tahmının tutar hadı bakalımCuteMom cnm ben kesene farkli gozle bakip denizin kiz olacak fie tahminde bulundum bana demislerdi tam yuvarlak olunca kiz die seninki ole allahim tamamina erdirsin
Miden agrıyor olabılır mı ?kızlar uzun süredir çok kötüyüm ondan pek giremiyorum... bişey sorucam size mideniz aşınıyormuş gibi oluyor mu... çok kötü açlık gibi ama değil,tam olara mide yanması da değil,midem aşınıyor yediklerim beni tuketiyor sanki...
evet agrı da var... zaten iştahım iyicene kaçtı... 3 kilo vermişim... bebek için endişeleniyorum yeteri kadar beslenmiyor diye üzülüyorum.. yoksa yuksek kilo ile hamile kalanlardanım...Miden agrıyor olabılır mı ?
Peki sey olabilir mi safra kesenle ilgili bi sıkıntı olabilir mi cunku mıde agrısı baska hanı yanıyor demıyorsun dokunuyor yedıklerın benımde vardı boyle bıseyım bu yaz ortaya cıktı cunku her dr mıde agrısı ıste kızartma yeme cıg yeme derdı safra kesemde tas varmıs megersem.evet agrı da var... zaten iştahım iyicene kaçtı... 3 kilo vermişim... bebek için endişeleniyorum yeteri kadar beslenmiyor diye üzülüyorum.. yoksa yuksek kilo ile hamile kalanlardanım...
Kizlar ben saniyodumki hamile olunca herseyden yicem butun sevdgm seyleri aldrcam esime diyodum. Ama suan sevdgm seyler sagliksiz oluyo genelde saglikli seylerinde tadi kötü
ınan sen yazdıgından berı ıcımdekı sıkıntı bıraz hafıfledı. İnşallah canım doktorda sevindi ben şok oldum yarın sabah gel der diye düşünerek gitmiştim kaç gündür depresyonlardaydım
yok sormadım henüz...sorucam ama..Peki sey olabilir mi safra kesenle ilgili bi sıkıntı olabilir mi cunku mıde agrısı baska hanı yanıyor demıyorsun dokunuyor yedıklerın benımde vardı boyle bıseyım bu yaz ortaya cıktı cunku her dr mıde agrısı ıste kızartma yeme cıg yeme derdı safra kesemde tas varmıs megersem.
doktoruna sordun mu
Sor bakalım canım bıyok sormadım henüz...sorucam ama..
sagol canım inşallah...Sor bakalım canım bı
Gecmıs olsun ınsallah rahatlarsın bıran once
Hamilelik Günlüğünü İmza alanına eklemek için tıklayınKızlar bende 8 haftalik hamileyim takvimler nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek kim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?