2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bu sabah aç karna gel demişti doktor ben yine akşam ğzeri gittim doktorda iyi ki beklemişiz dedi yedi haftalık bir gebelik dedi bir hafta fark önemli değil dedi inşallah sizinde böyle bir durumdur muhtemelen geç döllenme sat 3 ocak

Kizlar ben saniyodumki hamile olunca herseyden yicem butun sevdgm seyleri aldrcam esime diyodum. Ama suan sevdgm seyler sagliksiz oluyo genelde saglikli seylerinde tadi kötü

Ay nasıl mutlu oldum
sen bılerek aksama bıraktın dımı almasınlar dıye allahın ısı ya masallah allah kucagınıza almayıda nasıp etsın
kanamalar ne alemde?
Kalp atısları fılan ben bıldıgımden degıl arkadaslar yazıyor kımısı dusuk dıyor kımısı yuksek dıyor hersey yolunda dımı ?

Benm sat 7 Ocak ama transfer 27 Ocak 6+5 oluyor sanırım bugün ama geriden geliyor sanırım. Haftasonu gidince haber verirm birbirmZe umut olup mucizelerimze kavuşalım inşallahh

Benm sat 7 Ocak ama transfer 27 Ocak 6+5 oluyor sanırım bugün ama geriden geliyor sanırım. Haftasonu gidince haber verirm birbirmZe umut olup mucizelerimze kavuşalım inşallahh
Insallah yaa bol bol su ıc tamam mı ben ona ock ınaıyorum hos bana antep fıstıgı muz bı suru sey dedıler bılmıyorum ama yedım hepsını bıde ananas suyu tutunması ıcın belkı tup bebekte duymussunuz benımde sat 5 ocak cok yakınmısız allahım ınsallah esma arkadasım gıbı oluruz

kızlar uzun süredir çok kötüyüm ondan pek giremiyorum... bişey sorucam size mideniz aşınıyormuş gibi oluyor mu... çok kötü açlık gibi ama değil,tam olara mide yanması da değil,midem aşınıyor yediklerim beni tuketiyor sanki...

CuteMom cnm ben kesene farkli gozle bakip denizin kiz olacak fie tahminde bulundum bana demislerdi tam yuvarlak olunca kiz die seninki ole allahim tamamina erdirsin
Kesin diyosun kız ınankı ıster kız ıster erkek olsun yeterkı saglıkla olsun ama ınsallah doldurur da tahmının tutar hadı bakalım

Miden agrıyor olabılır mı ?

evet agrı da var... zaten iştahım iyicene kaçtı... 3 kilo vermişim... bebek için endişeleniyorum yeteri kadar beslenmiyor diye üzülüyorum.. yoksa yuksek kilo ile hamile kalanlardanım...
Peki sey olabilir mi safra kesenle ilgili bi sıkıntı olabilir mi cunku mıde agrısı baska hanı yanıyor demıyorsun dokunuyor yedıklerın benımde vardı boyle bıseyım bu yaz ortaya cıktı cunku her dr mıde agrısı ıste kızartma yeme cıg yeme derdı safra kesemde tas varmıs megersem.
doktoruna sordun mu

Kizlar ben saniyodumki hamile olunca herseyden yicem butun sevdgm seyleri aldrcam esime diyodum. Ama suan sevdgm seyler sagliksiz oluyo genelde saglikli seylerinde tadi kötü

malesef en lezzetlıler saglıksız olanlar. Ama aslında saglıklı seylerde cok lezzetlı ben daha oncede boyle beslendıgım ıcın cok zor gelmıyor beslenme konusu bır tek cevız ıle ılgılı sorunum vardı ama ogrendıgımden berı onuda her sabah 2 tane yıyorum kımden ne duyduysam zamanında yemeye -yememeye calısıyorum saglıklı olsa bıle ınsan herseyı yıyemez tabı sonunda obez bır hamıle olmakta var bulantın falan var mı bu arada ?
. İnşallah canım doktorda sevindi ben şok oldum yarın sabah gel der diye düşünerek gitmiştim kaç gündür depresyonlardaydım
ınan sen yazdıgından berı ıcımdekı sıkıntı bıraz hafıfledı umut doldu ıcıme
ne demıslerdı sana bos gebelık falan mı ?

yok sormadım henüz...sorucam ama..

AnotherDream O benim valla bende aynı seylerı dusunuyorum :) mesela cıkolata kadar guzel bısey olabılırmı bı arkadas demıs ya dr yasak dedı dıye buarada benım doktorum onun rahımı destekledıgını soylemıstı tee ılk cocugumda tabı abartmamak kaydıyla bı halleyden bı probusten ne olacxak sımdı

Kızlar bende 8 haftalik hamileyim takvimler nasıl yapılıyor yardımcı olabilecek kim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…