2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bende baska bı dr gıtsemmı dıyorum
benım keseyı koymadım dımı
şimdi ilk resim şu 5+4 gittim değer 1112 idi , doktor dediki keseye benzer bişi var. ama bunu raporunda kist olarak değerlendirmiş ve bana resmen fitili attı dış gebelik şüphelisin diyerekten 1 hafta nasıl geçti bilmiyorum
şimdide 6+4 gittiğim doktor bunu verdi dediki sandıgınız kadar buyuk bı gebelık degıl bu dedı. cok saglıklı gozukuyor dedı ayrıca 5+4 tekı doktorun raporund asoyle yazıyordu

düzensiz sınırlı anekoık gorunumlu beta ve usg takıp.
Bilemiyorum şimdi ne olacak dahada doktora cok var. ayrıca doktor 10 gun sonra kalp atıslarına gel dedı. bu kadarda net . Sızın kese nasıl
buarada kızlar keselerıme amanda ne bıcım keseler demeyın be bunları boyle yapana kadar kac lt su süt içtim kendimi yedim eyvahlar olsun besleneyemiyorum diye :)

Eklentiler

• 20160214222052.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 196
  • 61d2cecd-66e2-4b0a-9102-6a98448e06fd.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 194
OTE MutluBulut_, post: 45339381, member: 417214"]yumurtlama gunune denk gelmısse mumkun olabılır tabı canım[/QUOTE]
Sagol cnm yeni test yapti ve silik cikti sasirdik acikcasi

Canım basbaya kese işte maşallahh benmde miinick bi nokta o doktr öyle net konuştuysa bi bldgi vardr elbette ben cumrtesi başka bi doktra gidicem görüş almak için. Bakalım ne dicek haftayada tekrar kontrol zaten. Biraz zamana ve duaya ihtyacmz var bence herşey güzel olacak iyi düşünelim canm

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 189
Senın tup bebekmıs baktım nasıl kıymetlıdır kıyamam ya
hangı dr gıdıyorsun benım bu gıttıgım dr onerebılırım
senın kesenıde gordum uzaktan resım almıslar belkıde aynı olabılır olculerımız

Buarada o kesenin içinde bişi bi tek ben mi görüyorum
Çünkü bana oradan deniz kişisi el sallıyormuş gibi hayal ediyorum

Eklentiler

• 61d2cecd-66e2-4b0a-9102-6a98448e06fd.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 206
Cimcik naptı acaba bugun amelıyatmı olacaktı Allah yardımcısı olsun ınsallah Bundan sonrası cok guzel olsun ınsallah

Evet tüp bebek ve ikinci denememde anca bu aşamalara gelebldk.. Ben Akdenz üni ye gidyrm. İstanbulda yaşamyrm yani. Evet senn kesede mincikk bi el bende görüyrm :)) hadi hayrlısyla 10 gün sonra pıt pıtları da duyarsn canm.

Insallah canım benım
benım ılk oglumda tup bebek 3. denemede olmustu ne kadar kıymetlı bılırım buda bana kıymetlı ama bı baska turlu bılıyorum yasadım ve anlıyorum ınsallah cok guzel haberlerını verırsın olurmu?
Ne zaman doktora gıdeceksın sımdı aradan bır kac gun gecsın barı kesenın buyudugu gozlemlensın en azından olmaz mı?

Benm kendi doktrm haftasnları burda oluyor oyüzden haftasonuna ayarlmştk zaten. Açıkcası benm için önemli olan onun düşünceleri. Dün beni mutlu eden dış gebelk olmadğnı anlamamz oldu. Çünkü ben olmazsa hiç ara vermeden yeniden denemk istyrm. Sizin kendiliğnden olmuş ne güzel bunları duymakta mutlu ediyor tüpten sonra kendiliğnden :)) hepimz içinde hayrlı olan olsn çok çok ileri aşamalarda kaybetmek daha çok üZer. Şimdide üzülür ağlarm ama ayağa kalkıp yeniden başlayablrm

benım ıcın bu konu rısklı olur canım daha once cok kılolu oldugumdan almamda kolay :) sen doktora gıttın mı kacıncı haftadasın
Bende çok kolay alıp çok çabuk veririm ondan takmıyorum doğumdan sonra vereceğime inanıyorum :) su an geç döllenme falan değilse 6+6 canım Geçen hafta 5+6 da gittim kesen var 2 hafta sonra gel bebeği görelim hemde aç gel tahlil lerini yapalım dedi bebek canlaninca mide bulantısı başlar diyolar ya ne kadar doğru bilemem ama doğruysa benimki 3 gün önce başladı. Allah boş gebelikten korusun hepimizi inşallah sağlıklı gebelik tir. sen kaçınci haftada sin gittin mi doktora

Bende oyle dusunuyodum hatta kesın dıs gebelık ne kadar korunma verecekler acaba dıye arastırdım olmadı yumurt atakıbı yaptırım fılan bı suru sey dusundum bı baktım usg gırdım gozlerımde kapalı dr dedıkı bı dk ya normal bı gebelık bu tabı bız cok korktumuz ıcın baska bı dr gıdelım ıyısıne bı baksın nedır ne degıldır yanlıs teshıs olmasın dedık adamdıda bız oyle yonledırınce o da bı sasırdı.
Hafta sonu banada haber ver olurmu acaba sonumuc ne olacak ama ne olacaksa Allah hakkımızda hayırlısını nasıp etsın
sız kac haftalıksınız buarada daha once bana sormussunuz suanda adete 7+2 ama gec dollenme dıyor doktor

Şoklardayım kalp atımını gördük ben ümidi kesmiştim üç doktora gittim birisi olmaz demişti
iNANKIIIII OYLE SEVINDIM ANLATAMAM SANAA MASALLAHHH NAZAR DEGMESIN
pekı bıze de umut oldun ınankı yazıların ıokumustum ve cevap bıle verememıstım bızımde kese malum yenı goruldu daha . pekı ya sat bat crl bunlar ne alemde ? Ne kadarlık hamılesın gec dollenmemı var
ıyıkı doktora gıtmıssın bugun yarın cuma alınacak demıstın

OTE MutluBulut_, post: 45339381, member: 417214"]yumurtlama gunune denk gelmısse mumkun olabılır tabı canım
Sagol cnm yeni test yapti ve silik cikti sasirdik acikcasi[/QUOTE]
benımde ılk yaptıgım test gecen hafta cuma ve sılık cıkmıstı canım

verebılıyorsan kolay ne guzel canım ben 1 yıl dıyetısyen kontrolunde dıyet yaptım vermek ıcın :) oh masallah canım :)
o zaman bulantıya sevınmek lazım yanı :) Amın canım ınsallah
doktora henuz gıtmedım sadece kanda baktırdım ılk pazar gunu 314 cıktı salı gunu 935 e yukselmıstı. son adet tarıhım 15 ocak ama ben duzensız adet oluyorum o yuzden emın olamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…