• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..

Canım ne denir ki şu durumda rabbim sabır versin verende o alan da ne verirse hayırlısı versin

Sana da çok geçmiş olsun canım. Tekrar etmesin inşallah. Doktor geçti düşük tehliken dedi mi? Ben tekrar gitmedim haftaya randevum kalp atışı için.
Çok teşekkür ederim cnm bakalım pazartesi doktora gideceğim o Zaman öğreneceğim inşallah herşey yolundadır :110:

Günaydın arkadaşlar
Dün doktora gittim malesef kalbi durmuş bebeğimin... Kürtaj olmam gerektiğini bebeğin zehirleyebileceğini söyledi... Dün sabah yattım hastaneye kürtaj yapıldı ve malesef ayırdılar bebeğimi benden çok kötüyüm şuan hiç böyle olmamıştım... Listeden beni çıkarabilirsiniz.. Sizler sağlıkla alın inş bebeklerinizi kucağınıza..
Gecmıs olsun ne dıyebılırım sasırdım
Allah daha buyuk acılar vermesın ınsallah canım

Günaydın arkadaşlar.
Bulantı kesildi bende. Böyle olunca korkuyorum acaba bebeklere bişi mi oldu diye :( Rabbim bebeklerimizi korusun ins

Günaydın kızlar
Sonunca cuma oldu.

Dün akşam öyle zorlandım ki anlatamam oğlumu yatırdım yanima eşim agır bı grip geciriyor , cocuk uyumuyor ancak benı onu ıkna edecek bır halım bıle yok 2 dk bır uykuya dalıyorum kabus gıbıydı ya 10 da yataga gırdık hadı dıyorum uyuyalım su ıstıyor :) çişi geliyor tam uyuyorum bı daha susuyorum sonra artık uykum kactı bı baktım yanımda done done uyuyor sonuc olarak ben 12:'30 da gerı uyudum .
3 haftadır her cumartesi erkenden doktora gitmek için 6 'da uyanmıştık. Artık bu cumartesi rahat bi nefes alalım diyorum .
Uyuyalım şöyle 10 kadar :) Hayalim bu . Pazar gunu içinde kadın cagırdım temizliğe , hafta başı buralar çok yogun olacak . İçimden bi ses acaba cumartesi ya da pazar günü ni nobetcı dr usg girsem mi diyor ama hiç cesaretim de yok kızlar, korkuyorum.

Guzel anneler nasilsiniz benm hala hic bulantim yok insan herkesten duyunca bulanti olsun istiyo
ben napayımmmmmm benn bugün 6+5 haftalığız ne bulantı ne kusma yok kasık ağrısıda 4 gndür hiç yok sadece göğüs ağrısı var içim içimi yiyorum bebeğim sağlıklı mı acaba kalp atışları başladı mı acaba diye bir an önce salı gününü iple çekiyorum ;(

Ben çarşambaya randevu aldım stresli bir hafta geçirdim. Bebeklerim iyi mi görmeden içim rahat etmeyecek. :( ama daha 5 gun var...

Ben de şu hiç bulantı ağrı olmadan gebelik yaşayanlara nasıl imreniyorum... Resmen hayatım kararıyor benim ya... İstifra ettikçe ağrım da çoğalıyor.. Her hamileliğimde banyoya taşınıyorum resmen :(

Kanamanız olmadıktan sonra korkmayın kızlar... Allah'ın izniyle sağ salim alacağız bebeklerimizi..

Günaydın arkadaşlar
çok üzüldüm güzelim. Ama allah en iyisini bilir ve hayır aramak lazım , en kısa sürede kendini toparlayınca inşallah bir bebek sana gelir.

Günaydın arkadaşlar
canım çok üzüldüm Allahım sabırlar versin tez zamanda iyileşirsin inş. dualarım seninle.

Merhaba kızlar. Karnıma çok şiddetli ağrılar giriyor. Baştan beri karın ağrım oluyor ama gaz sancısı, ishal ağrısı gibi olurdu. Bugün sanki bıcak saplanmış gibi ağrılarım oldu. Yerimden kımıldayamadım. Napsam bir doktora mı görünsem? Korkmaya başladım.
aynı seyler bende de oluyo. doktora gıttım. calısıyorsan yorgunluktan oluyodur. aksamaları gelnce bol bol dinlen dedi. bide progestan basladıı. daha kullanmaya baslamadım. korktum yan etkilerinden. normal diyenler de var bu agrılar için. bende bebegıme bırsey olcak dıye cok korukuyorum

Günaydın arkadaşlar. Benim de bugün kendi doktorumla randevum var, bakalım nasıl durumlar, inşallah kalp atımı devam ediyordur. Fiziksel hallerime gelince, normalde de hep hassas olan midem hamilelik dönemlerimde tavan yapıyor ve beni çok yoruyor. ilkinde de benzer şeyler yaşadım. geçen hafta çok yogun bir mide sarsılması yaşadım arada kusmak zorunda kaldım ama bu hafta sanki kazınıyormuş gibi hafifledi bir de kokular rahatsız ediyor her zamanki gibi işte. dün akşam sadece bir kase mercimek çorbası ve yarım kase yogurt yiyebildim o kadar. sabakları kahvaltım da sorun yaşamıyorum, yedikten sonra rahatsız oluyorum işte onun dışında iyi gidiyor. Kendi okulumda derlerim öğleden önce bitiyor rahatım ama ben başka bir okulda da çalışıyorum akşamları da oraya geçiyorum, bir de cumartesi saat 2 ye kadar çalışıyorum, biraz kendi tercihim oldu 2. okul. çalışmak iyi geliyor en azından kendimi çok dinlemiyorum, bir de getirisi iyi en azından önümüzdeki dönemlerde çalışmayacağım için birikim olsun istedim. bakalım toplam 16 hafta kaldı zaten okulların kapanmasına :)

Back
X