- 27 Şubat 2016
- 8
- 6
- 1
- 33
MaşaAllah gözün aydın canım,ikiz gebelik ayrı bir heyecanlı oluyor :) Daha karında çekişmelerinide izleyeceksin Allah'ın izniyle :)
İkili test için erken degilmi benim de ekim 4 ekim doğum gorunuor.bana 12 haftada gel dedi dr[/QUOTE][QUOTEtest imdekimucize, post: 45373668, member: 741603"]Selamlar hamisler benim son adet 1ocak. Tahmini doğum tarihimiz 7Ekim. Geçtiğimiz hafta tetkikler ikili testler vs yapıldı ve hcG 7+3 te 219.670 çıktı. Sizlerin nasıldı bu değer? Doktorum yüksek olduğunu söyledi pazartesi tekrar kontrolumuz var. hepinize guzel bir hamilelik donemi diliyorummmm
Bilmiyorum ki beni ultrasonda kontrol ederken sekreterine söylerken duydum. 7 yıl kan aldılar iftar tahlili yapıldı.[/QUOTE]İkili test için erken degilmi benim de ekim 4 ekim doğum gorunuor.bana 12 haftada gel dedi dr
Benim az evvel oldu normal canım rahim büyüyor genişliyor uzan biraz dinlenmeye çalış bu dönemde anormal olan en önemli durum kanama galibaMerhaba kizlar. Ben 6 hafta 4 gunlugum ama vajina kisminda agrilarim oluyo. Cok sik degil ama ozellikle ayaga kalktigimda sanki batiyor gibi oluyor. Icinizde bu belirtileri olan var mi ya da neden oluyo yardimci olabilir misiniz. Randevuma daha 1 hafta var. Insallah biseyi yoktur bebegimin.
Allah korusun canim kanama falan. Insanin aklı çikiyo acaba bebegime bisey mi oldu diye. Cok tesekkur ederim cevabin icin cunku cok endişelenmistim.Benim az evvel oldu normal canım rahim büyüyor genişliyor uzan biraz dinlenmeye çalış bu dönemde anormal olan en önemli durum kanama galiba
Dedigin gibi uzanunca hemen geciyor. Sadece ayaktayken batmalar oluyor canim. Sanki adet olacakmisim gibi.Allah korusun canim kanama falan. Insanin aklı çikiyo acaba bebegime bisey mi oldu diye. Cok tesekkur ederim cevabin icin cunku cok endişelenmistim.
Cok sukur bulantisi olmayan ve kalp atisini duyan biri cikti. Bu kadar kisi bulantidan muzdaripken insan korkuyor.ben ben ben :)))
Canim ben ayakta cok durdugumda sol belim agriyor. Bir de vajinam agriyor.İyi akşamlar arkadaşlar. Benim gibi kuyruk sokumu ağrısı olan var mı. . Kalçalarım da ağrıyor hamilelikle başladı bende
Maşallah de kendi kendine nazar etme. Mide bulantısı öyle kötü vuruyor ki, ne yapsan kar etmiyor.Cok sukur bulantisi olmayan ve kalp atisini duyan biri cikti. Bu kadar kisi bulantidan muzdaripken insan korkuyor.
Maşallah de kendi kendine nazar etme. Mide bulantısı öyle kötü vuruyor ki, ne yapsan kar etmiyor.
İnşallah tez zamanda bizimkiler de azalır[/QUOTE
Masallahh.Ayrica umarim sizinkilerde tez zamanda azalir. Ama korkuyorum acaba ters giden birsey mi var diye.
Maşallah , darısı bizlere olsun .Şükür bende mide bulantısı konusunda rahatladım. Sadece kokula fena rahatsız ediyor. Midemde de ara ara hafif bulantı yanma oluyor genelde iyiyim şükür normalde halime dönem mutlu etti beni . Geçen hafta çok kötüyüm bu hafta 3-4 gündür iyiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?