2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selamlar hamisler benim son adet 1ocak. Tahmini doğum tarihimiz 7Ekim. Geçtiğimiz hafta tetkikler ikili testler vs yapıldı ve hcG 7+3 te 219.670 çıktı. Sizlerin nasıldı bu değer? Doktorum yüksek olduğunu söyledi pazartesi tekrar kontrolumuz var. hepinize guzel bir hamilelik donemi diliyorummmm

[QUOTEtest imdekimucize, post: 45373668, member: 741603"]Selamlar hamisler benim son adet 1ocak. Tahmini doğum tarihimiz 7Ekim. Geçtiğimiz hafta tetkikler ikili testler vs yapıldı ve hcG 7+3 te 219.670 çıktı. Sizlerin nasıldı bu değer? Doktorum yüksek olduğunu söyledi pazartesi tekrar kontrolumuz var. hepinize guzel bir hamilelik donemi diliyorummmm[/QUOTE]
İkili test için erken degilmi benim de ekim 4 ekim doğum gorunuor.bana 12 haftada gel dedi dr

İkili test için erken degilmi benim de ekim 4 ekim doğum gorunuor.bana 12 haftada gel dedi dr[/QUOTE]
Bilmiyorum ki beni ultrasonda kontrol ederken sekreterine söylerken duydum. 7 yıl kan aldılar iftar tahlili yapıldı.

valla kızlar bende bu hafta gittim benden kan 3 tup aldılar idarar verdim bildim kadar ikili test 2 ayda yaıplıyormus 3 aylıkta tedonaz aşısı olunacak galiba benim suan 8 haftatayım ama sanki 9 hafta belirtileri var kızlar kasıklarım arıyor karın bir sıskınlık hissediyorum ama bir sorun yok allah sükür yani iyim

[QUOsadece okulagbavebebik, post: 45373924, member: 732141"]Ya kızlar doktor progesteron hapı verdi ama fitil olarak kullan dedi bu nasıl oluyor kullanan varmı aranizda[/QUOTE]
Ben sadwce okula gideceğim günlerde vajinadan aliorum ...düşük twhlikemi var bende olmadigi halde verdi bende sadece okul günlerinde kullaniorum.çok zor ya vajinadan daggerçi itmioruben okadar koyuyorum ve kalkmiorum yatiorum

Merhaba kizlar. Ben 6 hafta 4 gunlugum ama vajina kisminda agrilarim oluyo. Cok sik degil ama ozellikle ayaga kalktigimda sanki batiyor gibi oluyor. Icinizde bu belirtileri olan var mi ya da neden oluyo yardimci olabilir misiniz. Randevuma daha 1 hafta var. Insallah biseyi yoktur bebegimin.

Benim az evvel oldu normal canım rahim büyüyor genişliyor uzan biraz dinlenmeye çalış bu dönemde anormal olan en önemli durum kanama galiba

Benim az evvel oldu normal canım rahim büyüyor genişliyor uzan biraz dinlenmeye çalış bu dönemde anormal olan en önemli durum kanama galiba
Allah korusun canim kanama falan. Insanin aklı çikiyo acaba bebegime bisey mi oldu diye. Cok tesekkur ederim cevabin icin cunku cok endişelenmistim.

İyi akşamlar arkadaşlar. Benim gibi kuyruk sokumu ağrısı olan var mı. . Kalçalarım da ağrıyor hamilelikle başladı bende

Şükür bende mide bulantısı konusunda rahatladım. Sadece kokula fena rahatsız ediyor. Midemde de ara ara hafif bulantı yanma oluyor genelde iyiyim şükür normalde halime dönem mutlu etti beni . Geçen hafta çok kötüyüm bu hafta 3-4 gündür iyiyim.

Maşallah , darısı bizlere olsun .

Aminn canım inşallah. İçini rahat tut, kişiden kişiye göre değişebiliyormuş bu durum. Keyfini sür tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…