Pardon ikiymisKızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.
Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.[/QUOTE
Benim mide bulantılarım da azaldı arkadaşlar bugün daha iyiydim.canım sat 27 aralık benim doktorun ona göre hesaplıyor.son adet tarihinden itibaren yani.hemen hemen aynı gündeyiz
Rabbim bize bağışlasın emanetlerini bende dinlenmeye yim akşam yemekle uğraştım azıcık durdum ayakta hemen başladı dinlenince geçti çok şükür ayaklar hep havada ☺☺☺Allah korusun canim kanama falan. Insanin aklı çikiyo acaba bebegime bisey mi oldu diye. Cok tesekkur ederim cevabin icin cunku cok endişelenmistim.
Bennnnn:)))Kızlar kalp atışını görüpte bulantısı olmayan var mı aramızda
Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz[/QUOTE]Senin E="emelocco, post: 45376067, member: 576735"]Kızlar size bişey sorcam. Bugün doktora gittik herşey yolunda Allah'a şükür. Doktor 9+4 olduğumu söyledi. Ben de hemen çalışma günlerimize baktım. Bahsettiği günlerde çalışmadık döllenme imkansız yanı. Ultrasonda neden öyle çıktı acaba.
Normalde kaç olması lazım sat 26 aralık ama bu bebeğin boyutlarına göre mi hesaplanıyor anlamadım bi[/QUOTE]edöneminegore g post: 45376651 .!.:Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz
Normalde kaç olması lazım sat 26 aralık ama bu bebeğin boyutlarına göre mi hesaplanıyor anlamadım bi[/QUOTE]Senim doğum benden bir GÜM önce gornuor.9+4 olamaz
Anladım Can'ım@emelocco ultrasonda ölçüm azıcık kayda değişir çünkü baştan popoya böy ölçümü hafta günü veriyor. Benimki sürekli uyumlu günüydü maşallah diyelim. Merak etme takılma da . Oğlum sürekli 2 hafta geride ben geç doğmasını beklerken tam 13 gün erken doğdu :) yani ölçümlerde dikkatli olmaları gerekir ama benim doktorum tam doğum zamanı kilosunu söyledi ultrasonda ve doğuma girdim gerçekten sadece 10 gr değişiktir Bravo dedim ve her zaman eksi artısi varidr unutma.
evet Cnm en iyisi takılmamak böyle şeylere. Ben de yürüyüşe başlıcam bakalım. Gerçekten güzel günlere denk geliyo hamileliğimiz hava süper :)@emelocco rahat ol . Doktorum yine aynı ve aynı şekilde bana hiçbir vitamin Vs vermedi. Hastalık değil hamilelik. Aşırı ağrı ve kanama olmadığı sürece bmadene aylık görüşeceğiz dedi. Git ve normalde yaşamına devam et dedi. Aynen öyle yapıyorum. Allahtan bir şey RİSK oluşması zaten, ilki gibi yaşamımda kısıtlamalar yapmıyorum. Bu hafta yüzmeye başlayacağım inşallah. Bir de havalar düzeldi istanbulda işte okula yürüyerek gidiyorum. Sadece ayakta çok kaldığım için malum bransimdan dolayı, bazen kaşık ağrım oluyor kramp gibi o da geçiyor uzaninca . Az ye bol su iç ve spor yap dedi.
Mervecim bizim kalp atışına daha var ama bulantı olacak diye birsey yok.Benim daha önce hiç olmamıştı.Bunda olur mu bilemiyorum ama henüz yok.Aslında her gebelik farklı olur derler ya şimdi anlıyorum.Kasıklarımda batmalar bu defa daha az,gecen sefer daha hissedilirdi.Bir de o zaman hiç üstüne görmem filan da olmamıştı.İştahım ilk zamanlarında bile çok açıktı.Şimdi normal.Öyle aman aman iştahlı da değilim.Bebişler sağlıklı olsunlar da
O çarpıntı hali,bir de sanki çok heyecanlanmışşın gibi soluk soluğa konuşma halleri sık olmamakla beraber bana da oluyor,önceki gebeliğimde de oluyordu bazen.Endişelenme,panik atak filan değilsinKız beni anlarsın sen sakin olayım derken panik atak oluyorum bugün dükkan da ellerim titriyor konuşurken heyecanlı gibiydim kalbim güm güm , Nasıl geçicek günler bilemiyorum
O çarpıntı hali,bir de sanki çok heyecanlanmışşın gibi soluk soluğa konuşma halleri sık olmamakla beraber bana da oluyor,önceki gebeliğimde de oluyordu bazen.Endişelenme,panik atak filan değilsin
ama günler konusunda katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?