2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar aranizda ank da olan var mi hangi hastane dr? Gidiyorsunuz. Ben baskent hast.gogsen hocaya gidiyorum.

selam kızlar.beni de alın aranıza ama durumu netleştireyim de bi
test yaptın ikinci çizgi silik çıktı ve dün kan verdim sonuç ptsi cıkacak ve cuma da doktor randevum var.yani şu an ekim sonu gibi ama doktor netleştirsin bi öyle geleyim aranıza:)

Ben dun kan tahlili verdim tsh yüksek cikti bugun doktorum ilac verdi varmi burda tsh yuksek cikan arkadaslar

Ben dun kan tahlili verdim tsh yüksek cikti bugun doktorum ilac verdi varmi burda tsh yuksek cikan arkadaslar

Ben varım canım ben 2 senedir tiroid ilacı alıyorum normalde düşük değerle dev ediyordum bu ay gebelikten dolayi 6.22 yükselmiş ilacı yükseltti bakalım salı. Tekrar kan verecem senin kaç çıktı

Bendede dün kırmızı kanama oldu 100 mg günde üç defa progesterona başladı bugün yok çok şükür

zofran zydis dil üstü hapı verdi bana. ilk gebeliğimde de kullanmıştım. 53 tl. çok etkili ve ağır kusmalarda kullanılıyor.

MaşaAllah gözün aydın canım,ikiz gebelik ayrı bir heyecanlı oluyor :) Daha karında çekişmelerinide izleyeceksin Allah'ın izniyle :)

Bende evlilikten bu yana 20 kilo alip simdi 80 kilo ile hamile kaldim. Henuz cok erken biliyorum ama sizin normal mi sezeryan mi oldu dogum. Bu kilolarimla dogumdan biraz korkuyorum da.
Benim ikiz gebelik olduğu için sezeryan oldu canım ama tek olsaydı normal doğuma hazırlanıyorduk doktorumla.

Bende bugün ilaca başladım canım maximum 6 çıkması gerekiyormuş ama gebelikte normalin aksine düşmesi gerektiği için ilaca başladım bende. Yüksek tsh düşüğe sebep oluyormuş o yüzden doktorun verdiği ilaçları ihmal etmemek gerek Allah muhafaza.

grpaysgl cnm Yılmaz bey senin kan tahlillerini falan yaptırdımı bana sadece ultrasondan baktı bir dahaki aya bakarız dedi tahlillere bu ay 17 sinde gitmiştim birdahaki randevuyu da martın 24 üne bulabildim doluymuş o zamana kadar

1 haftadır hastayım iyilesemiyorum kendimi daha iyi hissediyorum ama geçmeyen bi öksürük balgam sümük var Dr kontrol altında tutalım dedi. Varmı önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…