yok senın guzel artmıs 2 katından az olmaması dıyorlar doktorlarcanım benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282
yani 2 kat artıyor ama hala değer çok yüksek değil, önemli olan düzenli artması mı yoksa yüksek olması mı?
Can'ım ben ilk idrar testinde pozitifi gördüm ve dr a koştum ve sonra hiç test yapmadım.böyle şeylerle kafanızı bulandırıp stres olmayın lütfen çünkü önümüzde uzzzuuuun bir maraton var şimdiden böyle yaparsak her tekme atmadığında ultrasona koşarızKimyasal ya da boş gebelikte beta hcg değerleri nasıl oluyor kızlar?
Bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım...
Hayırlısıyla keseyi kalp atışını bir görebilseydim
Can'ım ben ilk idrar testinde pozitifi gördüm ve dr a koştum ve sonra hiç test yapmadım.böyle şeylerle kafanızı bulandırıp stres olmayın lütfen çünkü önümüzde uzzzuuuun bir maraton var şimdiden böyle yaparsak her tekme atmadığında ultrasona koşarızKimyasal ya da boş gebelikte beta hcg değerleri nasıl oluyor kızlar?
Bu endişeler hiç bitmeyecek sanırım...
Hayırlısıyla keseyi kalp atışını bir görebilseydim
MEVET CANIM BENİM 6+5 OLMASI GEREKİRKEN 6+2 ÇIKTI SONRA 2 HAFTA GİTTİĞİMDE DE 8+2 ÇIKTI +2 -2 OYNAMA OLABİLİYORMUŞ
Cnm ben ilk gittimkese için 1 hafta geriydi cuma gidicem bakalım bebek jafyasina yetişmiş mi yoksa geç dollenme miKizlarmdoktordan geliyorum
6+6 olmam gerekirken 6+1 cikti. Var mi boyle bir durum yasayan?
bugün sayfada baya kötü haber okuduk insan ister istemez etkileniyor canım hamilelik öyle bişey ki insan daha çok hissediyo başkasının acisini kendi başına gelmiş gibi benimde gece çok fenadi bulantım 3-4 kere kustum bugün hafif var bulantı dün Allahım geçsin derken bugün neden az diyorumBenim bugunm bulantim az gibi yao. Bile korkutur hale getirdi beni...bugüncçok panigim nedense
Canim ben con tedirgin oldum :/Cnm ben ilk gittimkese için 1 hafta geriydi cuma gidicem bakalım bebek jafyasina yetişmiş mi yoksa geç dollenme mi
geç döllenme olabilir canım üzülmeCanim ben con tedirgin oldum :/
Insallah hersey yolundadur
Sanirim ondan da olabilir cidden gerilim böle saçma sapan yaleyl-i efolabilir t: 45396637 .!.:bugün sayfada baya kötü haber okuduk insan ister istemez etkileniyor canım hamilelik öyle bişey ki insan daha çok hissediyo başkasının acisini kendi başına gelmiş gibi benimde gece çok fenadi bulantım 3-4 kere kustum bugün hafif var bulantı dün Allahım geçsin derken bugün neden az diyorum
Canim gec dollenmedir belki bence normal kafaya takma 1 hafta ondede olabilir geridede olabilir. Bazen 2 hafta bile olabiliyor gec yumurtlamissindir uzulup bebisi de uzmeKizlarmdoktordan geliyorum
CNim bzen benimde hic kalmiyor bazen artiyor normal sanirim bunlar ben tahliller icin devlet hastanesine gittim bebislerime bakti yine gordum onlari surekli görsem benden mutlusu yok sankiiyidirler bence bu annelik icgudusu. Endiseliyi hormonlar tavan.hepsi bu yuden rahat ol benceMerhaba arkadaşlar bulantı hiç kalmadı bende çarşamba kontrol ins bebeklerim iyidir. Günler geçmiyor sanki.. bir iyi olduklarını öğrensem. .
Canım merhaba. Lütfen böyle düşünme. Benim de bulantim yok. Evet ben de boş gebelik olmasından korktum ama 6+5'de kese içinde bebek ve kalp atışını gördük çok şükür. Herkeste bulantı olmayabilir. Benim 5+3de kesem 6 mm di. Korkmustum küçük mu diye. 1 hafta sonra gel demişti. Icim içimi yemisti. Karından bakti sonra. Göremedi. Alttan gördü. Bebeği ve kalp atışını gösterdi. Ağladım. Boş gebelikten korkuyordum dedim. Kese 15 mm olmuştu.CuteMom cok uzgunum. Umarim rabbim hayirli zamanda hayirli evlat nasip etsin hepimize. Benim de dillendiremedigim ama icimi kemiren bir suphe bu bos gebelik. Yarin gidecegim kontrole ve zaman gecmiyor sanki. Kalbim pir pir. Tipki senin gibi bulantimin olmamasi belkide beni bu supheye iten. Umarim aklimi kemiren bu suphe basima gelmez. Umarim sen de kisa zamanda toparlanip yine hamile kalirsin.
hangi şehirKızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
haftan baya varmis canim sen görmedin mi bebeği ben 2 hafta olcak kese gördüm sadece 5+6 da çarşamba gitcem tekrar 7+5 teSanirim ondan da olabilir cidden gerilim böle saçma sapan ya( yarin doktora gidesim var
Benim de 2, 3 gün oynuyor. Kese ve bebek gelişmesi önemli sanırım. Sonradan esitleniyormus.Kizlarmdoktordan geliyorum
Doktorun normal mi dedi canim?Benim de 2, 3 gün oynuyor. Kese ve bebek gelişmesi önemli sanırım. Sonradan esitleniyormus.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?