2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Cok tesekkur ediyorum esenbike. Guzel ornekleri gordukce umutlaniyorum, olumsuz sonuclananlarda ise umidimi kaybediyorum. Bugun arkadasin acisini taa icimde yasadim. Ama senin yazdiklarinla yeniden umutlandim. Yarin 6+6 olacagim. Gecen hafta keseyi gormustuk, boyutunu sormayi unuttum ama olumsuz birsey soylemedi doktorum. Yarin insallah Allahin izniyle guzel haberler alirim. Dualarinizi sizlerde esirgemeyin.

Yerleşme kanaması olabilir belki eğer çok artarsa git bende de solda kist var Dedi ama henüz bir akıntı lekelenme olmadı
Kirmizi olmadigi icin pek korkmuyorum ama gördükcede bi ürpermiyorum degil. Aşiri da dehil aslinda az az. Yarin bi olsun bakalm ya beklerim haftaya cba yi yada giderim bu hafta

Canım olumsuz olsa fazla umutlandirmak istemiyorlar. Hemen soyluyorlar. Ben de erken goremem diye gittim. Sadece kese gelişimine bakacak herhalde diye düşündüm. Çok şükür göründü. Eğer görünmese 2 hafta yerdim kendimi. Ama çok yanlış yapıyoruz. Bebeğe zarar veriyoruz. Herşey olacagina varir.

Insallah goruruz yarin da yine kafamda deli sorularla gecirmem gunlerimi. 2 yildir bekliyoruz. Umarim bir mucize gibi gelen bebegim beni yari yolda birakmaz.

Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum başına gelenler için çok üzüldüm çok geçmiş olsun 1 sene önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bursada Rentıp hastanesinde 400 küsür e mal oldu.kürtajdan sonra parçayı patolojiye göndermişlerdi.bir hafta sonra sonuçlarımı almaya gitmiştim.çok geçmiş olsun ne olur moralini yüksek tut.rabbim bundan sonrakiler için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.

patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?
ssk gecerlı oluyormu pekı bende napsam bılemedım 5 bın tl cıkacak gıbı duruyor bıze
saçmalama 5000 demek te ne demek daha hesaplı hastaneler araştır.allahını seversen 5000 tl ile dünyaya gelecek olan bebeğini en güzel hastanede doğur ama kürtaj 30 dk lık bir işlem narkozla bayıltıyorlar anlamıyorsun 2-3 saat sonrada hastaneden çıkışını yapabiliyorsun. o kadar parayı lütfen çöpe atma.evet sağlık için para verilir ama daha hesaplı hastane bulablirsin.

Kirmizi olmadigi icin pek korkmuyorum ama gördükcede bi ürpermiyorum degil. Aşiri da dehil aslinda az az. Yarin bi olsun bakalm ya beklerim haftaya cba yi yada giderim bu hafta
Lekelenmen oldu sanırım?
Seninle muhtemel doğum tarihimiz de aynı görünüyor.Canım ben 16 Şubat'ta adetimden 3 gün önce erken gebelik testi Yaptım ve hamile olduğumu öğrendim,aynı gün kan verdim ve pozitifti.1 gün sonra akşam iç çamaşırımda açık kahve leke gördüm,tamam kimyasal gebelik dedik,o akşam arttı,o günden sonra bazen hiç gelmediği de oldu bazen damla damla geldiği de oldu.Ama o akşam biraz daha fazla gelmişti.Fakat ped koymuştum pedime hiç gelmemişti mesela,WC'de peçeteye geliyordu.Sancım olmamıştı.Cuma yine kan verdik Hcg'yi görmek için,istenilen şekilde artmıştı.Sonra geçen pzt son Hcg baktırdık.Tamam güzel artmış dendi.Geçen hafta Perşembe de kese ve yolk sac göründü(4+3 tüm) Lekelenmelerim için Yerleşmedendir dendi.Beni de tedirgin etti açıkçası ama adetten önce ya da adet dönemi gibi olabiliyormuş,bazılarının 1 ay hatta 5 ay sürdüğü bile oluyormuş bu üstüne görme.Bizim sağlık ocağındaki ebe gecen yaz doğum yaptı,o bebeğinde üstüne Görmüş ve azar azar 1 ay gelmiş.İnşAllah umduğumuz gibidir,inşallah çok iyidir bebeklerimiz ve inşallah sağlıklı bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz.Ben Temmuzda 5 aylık bebeğimi kaybettim.Tarifsiz bir acı.Allahım kimseye yaşatmasın.İnşallah olursa bu ilk Çocuğum olacak.Rabbim biz Kadınlara sabır versin,bazıları için çok kolay olan,biz deli gibi isteyenler için de kolaylıkla olsun inşallah.

CuteMom cnm oncelikle gecmis olsun rabbim aratmasin hemen yine bebegin gelsin kurtaj uc ay once oldum 1000 lira ben igdirdayim ama genetik arastirma icin abkaraya ozel hastaneye gonderdi dr 400 lira aldi sen zaten cok abarti fiyatlar veriyodun ama kurtaj icin 5000 cok cok fazla zaten manevi olarak yikiliyosun bide maddi acidan o zarar verir bence tabi sen bilrisin

Insallah goruruz yarin da yine kafamda deli sorularla gecirmem gunlerimi. 2 yildir bekliyoruz. Umarim bir mucize gibi gelen bebegim beni yari yolda birakmaz.
Canım benim Allah büyüktür. Ben de 1 sene 4 ay bekledim. Allahım çok şükür nasip etti. Iyi düşün. Iyi.olsun. Hem kötü birsey yok ki. Bu kadar endişe etme. Neyin ne olduğu belli olmaz. Sen sağlıklı görünene bile heran hersey olabilir. Iyi düşünelim. Ne zaman gideceksin doktora?

Yarin gidiyorum canim. Sanirim endisemin temel nedeni de vaktin yaklasmasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kucaklarimizi, yuvamizi bos birakmasin insallah.

Merhaba kızlar. Bugün kontrol vardı 19.6 mm olmuş bizim yavrucak. USG ye göre 8+5 çıktı ama sat a göre 8. Hangisi doğru bilemedim. Karından baktı bu sefer kalp atışını gördük. Fotosunu yukleyim. Cinsiyetle ilgili yorumlari merak ediyorum :)

Eklentiler

• IMG-20160229-WA0018.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 10
seninle ayni gidiyoruz cnm usg ye gore 8+5 oldu benimkide 1.78 cm di cok guzeller ya solda duruyo benimkide oglum sagdaydi ama bilemedim ben kız hissediyorum bu sefer cunku oglumla farkli hamileliğim

CuteMom canım çok üzüldüm. Allah sana bu gebeliğin ardından daha sağlıklı güzel bir evlat nasip etsin inşallah bu yaşananları unuttursun. Elinden geldiğince sıkıntı yapma kendine sağlığın yerinde olsun ki daha güzel sonuçlar al bir dahakine. Dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…