Cnm bende tedirginim ama ışte cuma günü anlaşılır bazen okuyormuş böyle cnm dollenme ile alakalı galibaCanim ben con tedirgin oldum :/
Insallah hersey yolundadur
Canım merhaba. Lütfen böyle düşünme. Benim de bulantim yok. Evet ben de boş gebelik olmasından korktum ama 6+5'de kese içinde bebek ve kalp atışını gördük çok şükür. Herkeste bulantı olmayabilir. Benim 5+3de kesem 6 mm di. Korkmustum küçük mu diye. 1 hafta sonra gel demişti. Icim içimi yemisti. Karından bakti sonra. Göremedi. Alttan gördü. Bebeği ve kalp atışını gösterdi. Ağladım. Boş gebelikten korkuyordum dedim. Kese 15 mm olmuştu.
Ben de sizin gibi çok korktum. Bol bol dua edin.
Kirmizi olmadigi icin pek korkmuyorum ama gördükcede bi ürpermiyorum degil. Aşiri da dehil aslinda az az. Yarin bi olsun bakalm ya beklerim haftaya cba yi yada giderim bu haftaYerleşme kanaması olabilir belki eğer çok artarsa git bende de solda kist var Dedi ama henüz bir akıntı lekelenme olmadı
Hicbirsey demedi. Kötü olsa derdi. Insanlarin 1 hafta oynuyor. Kafanı çok takma. Bebeği gördün değil mi.Doktorun normal mi dedi canim?
Canım olumsuz olsa fazla umutlandirmak istemiyorlar. Hemen soyluyorlar. Ben de erken goremem diye gittim. Sadece kese gelişimine bakacak herhalde diye düşündüm. Çok şükür göründü. Eğer görünmese 2 hafta yerdim kendimi. Ama çok yanlış yapıyoruz. Bebeğe zarar veriyoruz. Herşey olacagina varir.Cok tesekkur ediyorum esenbike. Guzel ornekleri gordukce umutlaniyorum, olumsuz sonuclananlarda ise umidimi kaybediyorum. Bugun arkadasin acisini taa icimde yasadim. Ama senin yazdiklarinla yeniden umutlandim. Yarin 6+6 olacagim. Gecen hafta keseyi gormustuk, boyutunu sormayi unuttum ama olumsuz birsey soylemedi doktorum. Yarin insallah Allahin izniyle guzel haberler alirim. Dualarinizi sizlerde esirgemeyin.
Canım olumsuz olsa fazla umutlandirmak istemiyorlar. Hemen soyluyorlar. Ben de erken goremem diye gittim. Sadece kese gelişimine bakacak herhalde diye düşündüm. Çok şükür göründü. Eğer görünmese 2 hafta yerdim kendimi. Ama çok yanlış yapıyoruz. Bebeğe zarar veriyoruz. Herşey olacagina varir.
hangi şehirde yaşadığını bilmiyorum başına gelenler için çok üzüldüm çok geçmiş olsun 1 sene önce bebeğim gelişmediği için kürtaj oldum bursada Rentıp hastanesinde 400 küsür e mal oldu.kürtajdan sonra parçayı patolojiye göndermişlerdi.bir hafta sonra sonuçlarımı almaya gitmiştim.çok geçmiş olsun ne olur moralini yüksek tut.rabbim bundan sonrakiler için sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
saçmalama 5000 demek te ne demek daha hesaplı hastaneler araştır.allahını seversen 5000 tl ile dünyaya gelecek olan bebeğini en güzel hastanede doğur ama kürtaj 30 dk lık bir işlem narkozla bayıltıyorlar anlamıyorsun 2-3 saat sonrada hastaneden çıkışını yapabiliyorsun. o kadar parayı lütfen çöpe atma.evet sağlık için para verilir ama daha hesaplı hastane bulablirsin.patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?
ssk gecerlı oluyormu pekı bende napsam bılemedım 5 bın tl cıkacak gıbı duruyor bıze
Lekelenmen oldu sanırım?Kirmizi olmadigi icin pek korkmuyorum ama gördükcede bi ürpermiyorum degil. Aşiri da dehil aslinda az az. Yarin bi olsun bakalm ya beklerim haftaya cba yi yada giderim bu hafta
Canım benim Allah büyüktür. Ben de 1 sene 4 ay bekledim. Allahım çok şükür nasip etti. Iyi düşün. Iyi.olsun. Hem kötü birsey yok ki. Bu kadar endişe etme. Neyin ne olduğu belli olmaz. Sen sağlıklı görünene bile heran hersey olabilir. Iyi düşünelim. Ne zaman gideceksin doktora?Insallah goruruz yarin da yine kafamda deli sorularla gecirmem gunlerimi. 2 yildir bekliyoruz. Umarim bir mucize gibi gelen bebegim beni yari yolda birakmaz.
Canım benim Allah büyüktür. Ben de 1 sene 4 ay bekledim. Allahım çok şükür nasip etti. Iyi düşün. Iyi.olsun. Hem kötü birsey yok ki. Bu kadar endişe etme. Neyin ne olduğu belli olmaz. Sen sağlıklı görünene bile heran hersey olabilir. Iyi düşünelim. Ne zaman gideceksin doktora?
Amin canım. Bak görürsün kalbinin atışını göreceksin pit pit :)))Yarin gidiyorum canim. Sanirim endisemin temel nedeni de vaktin yaklasmasi. Allah hepimizin yardimcisi olsun. Kucaklarimizi, yuvamizi bos birakmasin insallah.
Amin canım. Bak görürsün kalbinin atışını göreceksin pit pit :)))
seninle ayni gidiyoruz cnm usg ye gore 8+5 oldu benimkide 1.78 cm di cok guzeller ya solda duruyo benimkide oglum sagdaydi ama bilemedim ben kız hissediyorum bu sefer cunku oglumla farkli hamileliğimMerhaba kızlar. Bugün kontrol vardı 19.6 mm olmuş bizim yavrucak. USG ye göre 8+5 çıktı ama sat a göre 8. Hangisi doğru bilemedim. Karından baktı bu sefer kalp atışını gördük. Fotosunu yukleyim. Cinsiyetle ilgili yorumlari merak ediyorum :)
Çatlayacam ben cinsiyet belli olana kadar :)seninle ayni gidiyoruz cnm usg ye gore 8+5 oldu benimkide 1.78 cm di cok guzeller ya solda duruyo benimkide oglum sagdaydi ama bilemedim ben kız hissediyorum bu sefer cunku oglumla farkli hamileliğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?