2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

canım valla benim kalp atışıyla birlikte kusmalar öğürmeler başladı

Canım benim ilk hamileliğimde seninki gibi gelişmedi büyümefi kalbi geç attı yavaş attı dr ısrar etti bekle dedi ama durdu kalbi ne yazıkki bu acı tarif edilemez ama tahammül et inşallah herşey yolunda gider ama gitmezse bir sonraki daha iyi olsun sağlığın bozulmasın hergün heyecanla senden haber bekledim çok üzüldüm okuyunca ama sabır zaman ilaç biliyorsun

Canım çok geçmiş olsun. Ne denir ki çok moralim bozuldu benim de. Benim de düşük tehlikem var her güne endişeyle başlıyorum. senin de demek ki sağlıklı değilmiş, bikaç ay sonra öğrensen daha zor olurdu. Neyse ki daha başındasın

[QUOhaftalarda zor olur dedi Dr 212, post: 45391683, member: 701458"]bnim de rahmim ters ama karından gördük hep[/QUOTE]
İlk haftalarda zor olur dedi drsonraainda goruluor

[QUOhaftalarda zor olur dedi Dr 212, post: 45391683, member: 701458"]bnim de rahmim ters ama karından gördük hep
İlk haftalarda zor olur dedi drsonraainda goruluor[/QUOTE]

VALLA HİÇ BİLMİYORUM ONU CANIM BENİ 6+2 DE GİTTİM KALP ATISINI FALAN KARINDAN GÖRDÜK İLKİNDE KORKTIGIM İÇİN ALTTAN MUAYNE OLMADIM HİÇ

Kizlarmdoktordan geliyorum
6+6 olmam gerekirken 6+1 cikti. Var mi boyle bir durum yasayan?

Kızlar sonucu yeni aldım ama doktora gösteremedim araya girdiler beta 8597 çıktı tsh 7.87 yükselmiş bekliyorum bu değerle kese gorunurmu sizce
Evet canım bu değerle kese görünür hatta yolk kesesi bile görünür tabi ikiz gebelik değilse ikiz için yorum yapamam inşallah bebişinide görürsün :)

[QUbende korktum bak acikcay, post: 45393008, member: 734507"]Günaydın arkadaşlar.. Ya çok fena okulda influenza A salgını var , nasıl bir önlem alırım bilemedim. Panikle doktorumu aradım , vitamin ya da bağışıklık güçlendirici bir şeyler önerebilir misiniz diye. Önden önlemle olacak şey değil, çocuklara çok yaklaşma, yakın temas olmasın, maske takabilirsin bol bol elini yıka dedi ama, inanın okulda tüm gün böyle nasıl geçer bilemedim. Yani ne kadar maske de taksan elini de yıkasan sonuçta aynı sınıftasın ve aynı havayı soluyorsun, virüsler zaten korkunç dirençli , offf yaa çok canım sıkkın.[/QUOTE]
ABende korktum bak simdi ( bizdede varmi acaba

Canım allah yardımcınız olsun, sabır versin...
ilk beta hcg değerin kaç çıkmıştı ve günler geçtikçe kaç olmuştu?
Benım guzel katlamadı canım ılk beta 62 sonra 94 sonra duzenlı katlmaya basladı sonra tekrar bozdu %50 katlıyordu

Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var

Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var

BEN ANKARADA KÜRTAJ + YATAK ÜCRETİ MUAYNE HEPSİNE 600 TL ÖDEDİM AMA HASTANEDE AKRABA İNDİRİMİNDEN YARARLANDIK NORMALDE 1000 FALAN DEDİLER GENETİK TEST YOK SADECE PATOLOJİE GİTTİ

BEN ANKARADA KÜRTAJ + YATAK ÜCRETİ MUAYNE HEPSİNE 600 TL ÖDEDİM AMA HASTANEDE AKRABA İNDİRİMİNDEN YARARLANDIK NORMALDE 1000 FALAN DEDİLER GENETİK TEST YOK SADECE PATOLOJİE GİTTİ
patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?
ssk gecerlı oluyormu pekı bende napsam bılemedım 5 bın tl cıkacak gıbı duruyor bıze

patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?
ssk gecerlı oluyormu pekı bende napsam bılemedım 5 bın tl cıkacak gıbı duruyor bıze

BENİM KÜRTAJDA ALINAN PARÇA PATOLOJİYE GİTTİ TEST İÇİN ONDA DA BİRŞEY ÇIKMADI GENETİK TEST FALAN YAPTIRMADIK BİZ. BOŞ GEBELİKTE NE SAYICAKLAR ANLAMADIM..AYRICA BANA BU KADAR ÇOK ÇIKMASININ SEBEBİ KAN TESTİNDE TROİDE FALAN BAKILDI ONLAR OLMASA DAHA UYGUN OLACAKTI SGK GEÇERLİ OLAN HALİYDİ BU TURGUT ÖZAL HASTANESİNDE OLDUM BEN AMA BİLDİĞİM KADARIYLA ORANIN SGK ANLAŞMASI İPTAL OLMUŞ

Evet canım bu değerle kese görünür hatta yolk kesesi bile görünür tabi ikiz gebelik değilse ikiz için yorum yapamam inşallah bebişinide görürsün :)

Karından görünmedi malesef bide vajinal ultrason yapacak korkuyorum çok sıkışık tim ama görünmedi

Karından görünmedi malesef bide vajinal ultrason yapacak korkuyorum çok sıkışık tim ama görünmedi

Benım guzel katlamadı canım ılk beta 62 sonra 94 sonra duzenlı katlmaya basladı sonra tekrar bozdu %50 katlıyordu
canım benim beta hcg değerlerim:

11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282

yani 2 kat artıyor ama hala değer çok yüksek değil, önemli olan düzenli artması mı yoksa yüksek olması mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…