Kızlar bende şimdi öğürcüme kusma falan yok ama midem sanki üşütmüşüm gşbi bi tuhaf . SiZşn 9. Haftada mı başladı bulantı ve öğürcüme ?...
Cnm ben valla okul açıldığından beri rapor alıyorum , okula başlamadım , en azından biraz büyüsün okula öyke başlayayım dedim , Sağolsun idarecilerim de hocam sen kendine ve bebeciğine bak , öğretmen geliyo Nasıl olsa istediğimizde diyorlar rahatım ysni . Sende al boşver kafamız rahat etsin , minik Can'larımız da tabiiiiiiDevlette misin sen ?..
Canım benim ilk hamileliğimde seninki gibi gelişmedi büyümefi kalbi geç attı yavaş attı dr ısrar etti bekle dedi ama durdu kalbi ne yazıkki bu acı tarif edilemez ama tahammül et inşallah herşey yolunda gider ama gitmezse bir sonraki daha iyi olsun sağlığın bozulmasın hergün heyecanla senden haber bekledim çok üzüldüm okuyunca ama sabır zaman ilaç biliyorsunGunaydin kizlar.Dun aksam 1 parmak gibi kop koyu kahve rengi leke olmuş misafirliteydim gordugum an içime öküz oturdu.
Eve dönerken dr gittik hemen karindan baktilar. Gebelik kesesi ddüzgün dedi e dedim içindebebek yokmu bende bakiyorum ekrana bebek yok dedi yolk kesesini aararken kesenin arkasında kanama alanı gordu .
Kese 8.80 mm imiş dedik gecen hafta vajinal 5 mm idi adam dedi o zaman bu gebelik bos gebelik vajinal bakalim dedi ama istemedim pprotestanverdi agizdan iiçtim 30 dk sonra aldi beni bi bulanti bas dönmesisimdi kendi dr gidiyorum. Allahtan hayirlisi asla isyan etmek istemiyorum
Canım çok geçmiş olsun. Ne denir ki çok moralim bozuldu benim de. Benim de düşük tehlikem var her güne endişeyle başlıyorum. senin de demek ki sağlıklı değilmiş, bikaç ay sonra öğrensen daha zor olurdu. Neyse ki daha başındasınKızlar geldım ben
kese hala bos
9 gun once 5 mm olan kese 8 mm olmus
yolk sac var sanırım soramadım bebek garantı yok
bos gebelık gıbı duruyor cok yuksek ıhtımal saglıklı bı gebelık degıl dedı
hafatya pazartesı cagırdı dusuk rıskım varmıs kanamam artarsa haber vercekmısım salı gunude sonlandırılacak ve kese otopsıye gıdecekmıs kromozonlar sayılacakmıs . Iste haberler boyle kızlar
İlk haftalarda zor olur dedi drsonraainda goruluor[/QUOTE][QUOhaftalarda zor olur dedi Dr 212, post: 45391683, member: 701458"]bnim de rahmim ters ama karından gördük hep
Evet canım bu değerle kese görünür hatta yolk kesesi bile görünür tabi ikiz gebelik değilse ikiz için yorum yapamam inşallah bebişinide görürsün :)Kızlar sonucu yeni aldım ama doktora gösteremedim araya girdiler beta 8597 çıktı tsh 7.87 yükselmiş bekliyorum bu değerle kese gorunurmu sizce
Kizlarmdoktordan geliyorum
6+6 olmam gerekirken 6+1 cikti. Var mi boyle bir durum yasayan?
Benım guzel katlamadı canım ılk beta 62 sonra 94 sonra duzenlı katlmaya basladı sonra tekrar bozdu %50 katlıyorduCanım allah yardımcınız olsun, sabır versin...
ilk beta hcg değerin kaç çıkmıştı ve günler geçtikçe kaç olmuştu?
Benım once 5 mm sonra 8 mm olduBenim çapı 1.76 cm yaziyor sizin
Kızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?BEN ANKARADA KÜRTAJ + YATAK ÜCRETİ MUAYNE HEPSİNE 600 TL ÖDEDİM AMA HASTANEDE AKRABA İNDİRİMİNDEN YARARLANDIK NORMALDE 1000 FALAN DEDİLER GENETİK TEST YOK SADECE PATOLOJİE GİTTİ
patolojı ne oluyordu kromozonlar sayılacak dedıler ama bos gebelıgın kromozonu oluyormu acaba?
ssk gecerlı oluyormu pekı bende napsam bılemedım 5 bın tl cıkacak gıbı duruyor bıze
Evet canım bu değerle kese görünür hatta yolk kesesi bile görünür tabi ikiz gebelik değilse ikiz için yorum yapamam inşallah bebişinide görürsün :)
Evet canım bu değerle kese görünür hatta yolk kesesi bile görünür tabi ikiz gebelik değilse ikiz için yorum yapamam inşallah bebişinide görürsün :)
canım benim beta hcg değerlerim:Benım guzel katlamadı canım ılk beta 62 sonra 94 sonra duzenlı katlmaya basladı sonra tekrar bozdu %50 katlıyordu
Düzenli artması canımcanım benim beta hcg değerlerim:
11.gün 38
13.gün 74
15.gün 134
17.gün 282
yani 2 kat artıyor ama hala değer çok yüksek değil, önemli olan düzenli artması mı yoksa yüksek olması mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?