- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Gunaydinlar,hayirli gunler iyi haberler alalim ins. Tum annelerden ..benim ikinci olmasina ragmen bulantim ne zaman basladi hic hatirlamiyorum.insallah zor gecmez.Annem bana hep Dedi adetim geçtikten 20 gün sonra kusmalarım başladı senin de öyle olur diyor sizde öyle mi oldu
Cnm dr düşük olursa kürtaj olmazsin diyormu ben geçen sene aralikta testte çift vizgyi gördüm 1.2 saatte bir sancı arkadaşlar vardı ama biseyde demiyorum arkadaşlar ne oldu senin rengin gitti felan derken tuvalette düştü ama ruh gidiyor bir an sanki etrafı duymuyorsun etraf karsriyor düşük fark ettim ertesi gün dr evet içerde var yok arasi zar gibi parça var gider ama gene kürtaj olcak sin içeri bir steril etmeliyiz dedi ve yaptı devlet hstnesi çıktım eve geldi bu macerada böylece bitti 3 ay durdum 3 ay sonra gelsin yeni umutlat yeni bekleyiş size hayırlısi 1 yil sonra işte darisi size gidecekse hemen gitsiz bana zaman kaybettirmesin ki yeni umutlarin yenilensin ilkse çok zordur taki bidahaki haberini alincaya dek ama inşallah birgün kucağına almak nasip olur yaa o neymiş olmayana üzülmek gibi inan sokaktaki köpekler bile acirdi halime 1 çocuğum oluncaya dek yaa artık sokaktaki iti gorsem köpek ac sefil yara bere bakar aglardim hangimiz daha kötü haldeyiz ilkler zor Nazlı sıkıntılı Allahimm olsun dogsun onun derdi gazı hastalığı v s bu günler bir hayal gibi geccek aklinin ucundan hskkinda hayırlısı cnm rabbim yardimcin olsun ocak Şubat annesi olursun bakarsanızDoğru söylüyorsun cnm. Tek derdim buralarda kürtaj olmak istemiyorum. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah hiç gerek kalmaz
Canim benimde bir tanesi 7+4 bir tanesi 7+2 hersey normal merak etme.bir dahkine vir bakmissin bir hafta one gecmis hic belli olmaz o bebegin gelisimiyle alakali hic uzulme senselam kizlar bugün doktora gitdim hersey iyi dedi ama benim aklim bebegimin haftasina takildi 8+5 olmam gerekirken usg bana 8+3 dedi :/ boyu 1,91 cm gecen gitdigimdede 2 3 gün geriye atmisti beni. neden oluyo hic anlamiyorum. benimle ayni seyler yasayan varmi. benim doktorum normal diyip gecistiriyor sürekli
5+2 de keseyi bebeği gördük. bu cumartesi kalbini duyucaz inşallah.Kizlar iyi akşamlar keseyi ve bebegin kalp atışını kaçıncı haftada gördünüz acaba
Günaydın kızlar
Dun ilk gıttıgım su olumsuz doktorun hastanesıne sordum 1000 tl kurtaj ıcın ıstedıler , acıbademden sonra fıyatları beklıyorum bugun olmazsa doktoru arıcam hem neden daha fazla bekletıyorlar onuda anlamadım
10 .haftadan sonra sancıyla kurtaj oluyormus 8+0 gıt gıde gebelık buyuyor hos kese ona uygun buyumuyor ama
buarada bu sabah merdıvenlerden dustum popomun uzerıne 2-3 basamak kaydım
dusuk rıskım var malum kesenın etrafında kanama ama henuz kanama olmadı ama korktum doktor evde dusurmemeye bak demıstı . cunku muhtemelen alınmazsa dusecek e o zaman neden haftaya kaar bekletıyorlar cok sacma gelıyor bana
canım dur sakin ol, benim kaç tane arkadaşım her ay kanamaları olmalarına rağmen doğurdu çocuklarını. iyi düşün sen. benim de lekelenmelerim oluyor ara ara ama iyi düşünmeye çalışıyorumRüya yine kabusa dönüyor..Kanamam geldi kızlar bu sefer de olmuyor sanirim Dr.mesaj attim ameliyattaymis.progestone iciyorum zaten iki katina cikardim karnimda batma var nefesim kesiliyor..Ne olur dua edin .Boğazıma oturdu hersey
Sağol canım benim bu 3. Gebeliğim. İlkini sağlıkla sorunsuz aldım kucağıma. Sonra ikincisini 7-8 haftalıkken kaybettim. Ozmn da çindeydim. Zor bir dönemdi. Dr. La iletişime geçmek imkansızdı ve ben düşüğümü evde yaptım. Hafta sonuna denk eldiği için ulturasona sokmadığı gibi sadece kanama oranına bakarak bana bebeğin sağlam dedi. O zmn tecrübesizdim ağrım olmadıpı için öyle düşündüm ama ümitsizdim yine... Lakin hatırladığım onda bebeği gie görmemiştik sanırım tam emin değilim. Daha sonra 4 yıl boyunca denedik dönem dönem ve hep hüsrandı... En son enfeksiyon tedavisi gördüğüm ay hamile kaldım... Bu sayfada ki eski yazılarımı okursan nedendir bilmem hiç bu bebeğim sağlıklı olduğuna inanamadım. Ya uzun uğraş sonunda gelmesi ya da içime doğması. Bir bebeğiö daha olsun çok istiyorum Allah biliyor ama bu sefer daha metametliyim. Sonuçta kusurlu olanlar düşüyor biliyorum... Ama tam anlamıyla bir sonuca varmışta değiliz pazartesi gelişimine bakılığ karar verilicrk. Bakalım ne olacak. Beni en çok yoran belirsizlikler... Belki kürtaj olmak için türkiyeye dönerim sonuç bir netleşsinde. Çok teşekkür edrim tesellin için. Ama yine de rabbim kimsyee yaşatmasınCnm dr düşük olursa kürtaj olmazsin diyormu ben geçen sene aralikta testte çift vizgyi gördüm 1.2 saatte bir sancı arkadaşlar vardı ama biseyde demiyorum arkadaşlar ne oldu senin rengin gitti felan derken tuvalette düştü ama ruh gidiyor bir an sanki etrafı duymuyorsun etraf karsriyor düşük fark ettim ertesi gün dr evet içerde var yok arasi zar gibi parça var gider ama gene kürtaj olcak sin içeri bir steril etmeliyiz dedi ve yaptı devlet hstnesi çıktım eve geldi bu macerada böylece bitti 3 ay durdum 3 ay sonra gelsin yeni umutlat yeni bekleyiş size hayırlısi 1 yil sonra işte darisi size gidecekse hemen gitsiz bana zaman kaybettirmesin ki yeni umutlarin yenilensin ilkse çok zordur taki bidahaki haberini alincaya dek ama inşallah birgün kucağına almak nasip olur yaa o neymiş olmayana üzülmek gibi inan sokaktaki köpekler bile acirdi halime 1 çocuğum oluncaya dek yaa artık sokaktaki iti gorsem köpek ac sefil yara bere bakar aglardim hangimiz daha kötü haldeyiz ilkler zor Nazlı sıkıntılı Allahimm olsun dogsun onun derdi gazı hastalığı v s bu günler bir hayal gibi geccek aklinin ucundan hskkinda hayırlısı cnm rabbim yardimcin olsun ocak Şubat annesi olursun bakarsanız
Maslahhh cnm 8 hafta 5 günlük galiba tam gidiyo bebek gununle masalhh
Tesekkur ederimBenım once 5 mm sonra 8 mm oldu
buarada gebelık takvımını kısıler bılgılerınızın oldugu alandan kaldırabılırsınız
arastiriyorum ama sadece boya göre yorumladiklari yaziyo.. bende anlamiyorum ya :/
geçmiş olsun cnm o zaman şimdiden gidince soyle bari hepsini tahlil iyi olur ona göre tedaviye baslarsınYok Cnm 4+5 gitmiştim keseyi görmüştük cuma gidicem bende 4 martta o zaman isteyecem tahlil hem kan hem idrar cnm bende kansızlık var. Bir mantar vardı bende
cnm çok geçmiş olsun cok üzüldüm ya Allahtan hayırlısı tbiki inşallah bundan sonra evlatlarını sağsalim kucağına alırsın hayırlısıyla. fiyat bana cok yüksek geldi bir iki güvendiğin baska hastaneye de sor istersenKızlar buarada bı konu actım ama burayada yazayım
aranızda kurtaj olanlar var zorunlu kurtaj fıyatalrı nedır acaba ozel hastanelerde zıra bızden 2500 tl ıstenıyordu cok degılmı daha genetık tahlıl var
cnm bnim adet günü 28 çıktı bir daha da kana falan baktırmadım 7+4 de bebişi kalp atısını keseyi herseyi gördümkızlar nete göre 5+2 günlük hamileyim evdeki test ikinci çizgi silik pozitif cıktı
cuma test yaptırdım kan beta hcg 70 çıktı
sizin kaç beta hcg
cnm ben 7+4 te gittim usg de 6+5 çıktı geç döllenme olabilir hiç kafama takmadım açıkcası bunu ilk bebeğimde 41 hafta da normal doğum yaptım bebeğim usg de 39 görünüyordu problem olmadı yani 3400 doğdu boyu 50 cm di.selam kizlar bugün doktora gitdim hersey iyi dedi ama benim aklim bebegimin haftasina takildi 8+5 olmam gerekirken usg bana 8+3 dedi :/ boyu 1,91 cm gecen gitdigimdede 2 3 gün geriye atmisti beni. neden oluyo hic anlamiyorum. benimle ayni seyler yasayan varmi. benim doktorum normal diyip gecistiriyor sürekli
Ben 5+6 da gittim sadece keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde aç gel tahlilleri yapalım dedi yarın gidicem 7+5 olcaz inşallah yarın belki seninde bu hafta bakar tahlillerineKızlar gebeliğin başında bazı testler yapılıyormuş ya onlar ne Zana'n yapılıyor , bnm tüp bebek doktorum bişi demedi henüz kalp atışı için gittiğimizde , bu haftada çağırmıştı , acaba bu hafts mı ister ?.. Olsnlar varsa hangi haftada istedi doktorunuz kızlar ?...
canım ben 5+4 ken geçen hafta keseyi görmeye gittim o zaman tahliller verdi. bu perşembede kalp atışı için gidicem 6+6 olmuş olucak inşallah. her doktorun kendine göre zamanlaması var aslında ama sen bi gittiğinde hatırlat yaptırmam gerek tahiller varmı diyeKızlar gebeliğin başında bazı testler yapılıyormuş ya onlar ne Zana'n yapılıyor , bnm tüp bebek doktorum bişi demedi henüz kalp atışı için gittiğimizde , bu haftada çağırmıştı , acaba bu hafts mı ister ?.. Olsnlar varsa hangi haftada istedi doktorunuz kızlar ?...
Hımm senin haftana göre bnm de bu haftaki kontrolüme denk geliyor , bu hafta der belki , bide tüp bebek doktorum artık gebelik takibi yspmıyormuş , belki bu sefer de kalp sesini duyup emin olduktan sonra başka doktora yönlendirecekse temelli orda yaptırayım diye de söylememiş olabilir , neyse perşembe öğrenirizBen 5+6 da gittim sadece keseyi gördüm doktor 2 hafta sonra gel hem bebeği görelim hemde aç gel tahlilleri yapalım dedi yarın gidicem 7+5 olcaz inşallah yarın belki seninde bu hafta bakar tahlillerine
canım ben 5+4 ken geçen hafta keseyi görmeye gittim o zaman tahliller verdi. bu perşembede kalp atışı için gidicem 6+6 olmuş olucak inşallah. her doktorun kendine göre zamanlaması var aslında ama sen bi gittiğinde hatırlat yaptırmam gerek tahiller varmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?