Son adet tarihin ne? Kaç günde bir adet oluyorsun?kızlar nete göre 5+2 günlük hamileyim evdeki test ikinci çizgi silik pozitif cıktı
cuma test yaptırdım kan beta hcg 70 çıktı
sizin kaç beta hcg
23 ocakSon adet tarihin ne? Kaç günde bir adet oluyorsun?
birbirimize nazar mi degdirdik naptik ki :) bende şimdi kusmaktan geliyom 2 saattir yatıyorum tel tv unutayim diye oyalaniyom yok en sonunda çıktı biraz rahatladım leblebi aldım şimdi mideyi boş bırakmaya gelmiyo daha çok kuduruyoKizlar hic kusmam olmamisti bu aksama kadar mahvoldum yya. Bide bbugünbulantim yok diye korkmaya baslamistim sitwyede yazmistimm..
Benim de 25 Ocak.Ben 5+0 ım.Burda geç Döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar,belki ondan hcg öyle.Yükselecektir inşallah.Aramıza hoşgeldin,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza23 ocak
33 günde bir
yani ne kese var ne başka bişi sadece hcg70
Evet canim benim ilk hamileligimde 6+5 te başladı şimdi 6+3 te genelde bebek canlaninca başlar diye duydum bende ama kocakarı bilgiside olabilirAnnem bana hep Dedi adetim geçtikten 20 gün sonra kusmalarım başladı senin de öyle olur diyor sizde öyle mi oldu
senin kaç çıktı canımBenim de 25 Ocak.Ben 5+0 ım.Burda geç Döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar,belki ondan hcg öyle.Yükselecektir inşallah.Aramıza hoşgeldin,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
hoşbulduk bu arada canım.bakalım hala belirsizlik yaşıyorum ve evet hamileyim diyemedimBenim de 25 Ocak.Ben 5+0 ım.Burda geç Döllenme diye bir şeyden bahsediyorlar,belki ondan hcg öyle.Yükselecektir inşallah.Aramıza hoşgeldin,sağlıkla alalım inşallah kucaklarımıza
2-3 günde bir kan ver istersen bakılsın hcg artışına.hoşbulduk bu arada canım.bakalım hala belirsizlik yaşıyorum ve evet hamileyim diyemedim
Sağol canım hepimiz sağlıklı bitiririz inşallah şu 9 ayı :)
adetten 3 gün gecti 70 çıktı2-3 günde bir kan ver istersen bakılsın hcg artışına.
adetimden 3 gün önce bakıldığında 40'dı.Sonra katladı arttı,geçen hafta Perşembe keseyi gördük.
leyl-i efruzdahast: 45402165 .!.:birbirimize nazar mi degdirdik naptik ki :) bende şimdi kusmaktan geliyom 2 saattir yatıyorum tel tv unutayim diye oyalaniyom yok en sonunda çıktı biraz rahatladım leblebi aldım şimdi mideyi boş bırakmaya gelmiyo daha çok kuduruyo[/QUOsdTE]
Sende mi kusmayipta dahasonra kusanlardanmisin ¿?? Valla hic IIolmadi bu rennie sşurupictimbende
Ay inşallah canım ya senin de ağzına bal hokkasi :)
Benimde bulanti azalıyor koku tiksinme tabi devam bugun az az iş yaptım yemek yaptım suan ev Toplu bulasik yok çamaşır lar yikandi katlandı yatma modundayimBenim bulantılarım birkaç gün önce artık hafifledi.zaten çok rahatsız edici olmadı hiç çok şükür.bitse de iştahlansak artık
Allah hakkınızda hayırlı sini eylesin Inşallah ilaç la düş me kürtaj farkli değil ilaçla düştü gene kürtaj oluyorsun niye iki eziyeti yaşıyorsunuz ki düşük çok zordur ben ilkimde pazartesi idi cuma gel narkoz dedi yok madem yok hemen alın bu psikoloji ile durmam dedim uyanık kürtaj oldum düşük sonrasida kürtaj varCanım hayırlısı olsun. Lütfen kafana takma. Bence bir kontrolden geçmesi iyi olur... Dr ne dedi tam olarak olumsuz mı konuştu... Bende bugün de gittim tekrar. Bebek var ama yolk çok büyük bebek 6 haftalık gözüküyor ayrıca kalp atışıda yok. Dr ne kadar olumlu konuşsa da ki beynim durdu o an tüm ingilizceyi unuttum( lakin anladığım hala ufakta olsa bir umut var. Ve ben eğer kalbi atmazsa kürtaj olmak istemiyorum dediğim de ilaç ile deneyebilirz dedi. Bu konuda birazcık olsun rahatladım... Cünkü burda böyle birşey olsun iste iyorum ( rabbim hakkımızda hayırlsıını versin...
Maslahhh cnm 8 hafta 5 günlük galiba tam gidiyo bebek gununle masalhh
Evet canim benim ilk hamileligimde 6+5 te başladı şimdi 6+3 te genelde bebek canlaninca başlar diye duydum bende ama kocakarı bilgiside olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?