2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kozlaruuç gündür özellikle aksamlari kasiklarim çok agrimaya basladi kanama lekelenme yok dru aradimm anlattimm..yarin mutlaka gel dedi bana ..ama dedim kanamam lekelenmem yok olsun onu bilemeSin pleaantada olabilir dedi

tamame haklısın canım...bbeğim kilo almıyor diye yerdim kendimi.gram gram hesap yapardım.. şimdi de dana diyorum. yaşıtlarndan uzun ve kilolu...takmayın çok.ben de sormadım hiç kesenin boyunu. 6.hafta da kese vardı sadec. hiç birşey sormadım. dr.da rahat bi annesin dedi.aslında deneyimliyim. iş olacağına varır...

İlahi benim karnım aşırı büyüktü hatta fotoğraf atarım herkes gördü etti bende çok gizlemedim başıma kötü olay olana kadar , namaz kılarken farkettim ferace iyi kapatıyor ama bende ki biraz oturan model daha dökümlüsü olsa çok iyi olur , kimseye demedim soruyorlar var mı birşey yok hayır diyorum

26. Haftamda karnım böyleydi ve zaten bebeğim 28. Hafta da 41 cm 1760 doğdu baya güzel büyümüştü ama nasip ..

Evet canim kilosu falan iyiymiş benimki daha 500gram bile değildi 20 haftalikken belkide o yüzden çıkmadı ya da içim geniş Allah nasip ederse bu hamileligimde görürüm inşallah bende gobusumu böyle sefaatci olcaklar bize o da herkese nasip olmaz cennette annelik yapıcaz inşallah ilk bebislerimize. Allah şimdiki bebeklerimize ömür sağlık versin. ben tesettürluyum ama tabi şu anki kiyafetlerimi Karnım çok çıktığında giysemde belli olur belki kapanmaz bile önüm o yüzden bi çıksın büyüsün minnaklar nasıl doğduğunda sarıp sarmalayıp her şeyden korucaksak Karnımizdaykende öyle koruruz saklarız.

Kizzlar bana dadua eder misiniz cçok korku basti banaains bisey yoktur

Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Ben de bi cinsiyet tahmininizi alırım işte miniğimin ilk resmi

Eklentiler

• image.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 105
Canim noldu bebegine?
Son zamanlarsa daha tatli bir hamile gormemistim

içimden kız geçti niye bilmiyorum :)

Bence bir prenses

Hayirli olsun canimm seninle ayni tarihimuzz..

Çok güzel olmuşsun Mervecim.İnşallah bu defa kucağımıza da alırız.

İnş OTE="Sedebu, post: 45413692, member: 661311"]Anladım canım,dua edelim.Bebek büyüdüğü içindir inşallah.[/QUOTE]
İns canim duani esirgeme son zamanda da söz vermiştim kendime artik rahat olucam diye... Drda diyince lekenmen olmasa da bilemezsin diyince kuşku girdi icme

Merhabalar şimdi doktordan çıktım 5+2hamileyim kese gözüküyot ama bebek gözükmedi doktor haftaya çağırdı sizce sorunmu var gözükmeye bilirde dedi

Merhabalar şimdi doktordan çıktım 5+2hamileyim kese gözüküyot ama bebek gözükmedi doktor haftaya çağırdı sizce sorunmu var gözükmeye bilirde dedi

geç döllenme olabilir benim de ilk gittiğim e görünmedi ikinci de gördük korkma normal olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…