tamame haklısın canım...bbeğim kilo almıyor diye yerdim kendimi.gram gram hesap yapardım.. şimdi de dana diyorum. yaşıtlarndan uzun ve kilolu...takmayın çok.ben de sormadım hiç kesenin boyunu. 6.hafta da kese vardı sadec. hiç birşey sormadım. dr.da rahat bi annesin dedi.aslında deneyimliyim. iş olacağına varır...selam arkadaşlar.. birkaç yorum okudum da.. ilk gebeliğini yaşayanlar çok belli gerçekten tecrübesizlik çok kötü birşey..
ben de ilk gebeliğimde burda yazılanlar kadar olmasa da biraz pimpirikliydim ve devamlı birşey mi olacak acaba bebeğim sağlıklı mı endişesi yaşıyordum. ama sağlıklı bir şekilde bebeğimi kucağıma aldığımda bütün bir hamileliği kendime zehir etmişim bu kadar endişeye hiç gerek yokmuş dedim.
şimdi allah nasip ederse ikinci kez hamileyim.bugün keseyi gördüm ve "KESE KAÇ MM?" diye bile sormadım.çünkü sürecin nasıl işleyeceğini az çok biliyorum. kesenin ölçüsünün de hiçbir önemi olmadığını... ileride bebeklerimizin kiloları boyları ölçülecek ve o zaman da birbiriyle karşılaştırıp endişelenenler olacak..inanın bunların hiçbir önemi yok.. rahat olun, gereksiz endişelerle günlerinizi geçirmeyin.. mutlu huzurlu bir şekilde geleceğe dair güzel hayaller kurarak geçirin gününüzü..
:)
kız sen başı Kapalılar çirkin oluyo nazar değmiyo mu demek istiyon :) şaka bi yana açıkta olsak tesettürlü de olsak dikkat etmemiz gerek nazar diye bişey var Kur'an i Kerim'de de geçiyo ben 20 haftalık doğum yaptım demiştim ya zaten bulantı dan kilo da vermiştim hiç Karnım cikmamisti simdi çıkar mi çıkmaz mi bilmiyorum ama bebek var bende diye daracik giyip gerine gerine gezmemek lazım Allah bizide bebeğimizide korusun kem gözlerden
Evet canim kilosu falan iyiymiş benimki daha 500gram bile değildi 20 haftalikken belkide o yüzden çıkmadı ya da içim geniş Allah nasip ederse bu hamileligimde görürüm inşallah bende gobusumu böyle sefaatci olcaklar bize o da herkese nasip olmaz cennette annelik yapıcaz inşallah ilk bebislerimize. Allah şimdiki bebeklerimize ömür sağlık versin. ben tesettürluyum ama tabi şu anki kiyafetlerimi Karnım çok çıktığında giysemde belli olur belki kapanmaz bile önüm o yüzden bi çıksın büyüsün minnaklar nasıl doğduğunda sarıp sarmalayıp her şeyden korucaksak Karnımizdaykende öyle koruruz saklarız.İlahibenim karnım aşırı büyüktü hatta fotoğraf atarım herkes gördü etti bende çok gizlemedim başıma kötü olay olana kadar , namaz kılarken farkettim ferace iyi kapatıyor ama bende ki biraz oturan model daha dökümlüsü olsa çok iyi olur , kimseye demedim soruyorlar var mı birşey yok hayır diyorum
Eki Görüntüle 1786293
26. Haftamda karnım böyleydi ve zaten bebeğim 28. Hafta da 41 cm 1760 doğdu baya güzel büyümüştü ama nasip ..
Canim noldu bebegine?İlahibenim karnım aşırı büyüktü hatta fotoğraf atarım herkes gördü etti bende çok gizlemedim başıma kötü olay olana kadar , namaz kılarken farkettim ferace iyi kapatıyor ama bende ki biraz oturan model daha dökümlüsü olsa çok iyi olur , kimseye demedim soruyorlar var mı birşey yok hayır diyorum
Eki Görüntüle 1786293
26. Haftamda karnım böyleydi ve zaten bebeğim 28. Hafta da 41 cm 1760 doğdu baya güzel büyümüştü ama nasip ..
Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Ben de bi cinsiyet tahmininizi alırım işte miniğimin ilk resmi
Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Hayirli olsun canimm seninle ayni tarihimuzz..Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Canım kasıklarda batma çok anormal bir şey değil ki endişelenme.Benimde gün içinde zaman zaman oluyor.Kizzlar bana dadua eder misiniz cçok korku basti banaains bisey yoktur
Benimde oluodu gun içinde ama som uç gumdur ozeliikle çok AĞRIDI xanimCanım kasıklarda batma çok anormal bir şey değil ki endişelenme.Benimde gün içinde zaman zaman oluyor.
Anladım canım,dua edelim.Bebek büyüdüğü içindir inşallah.Benimde oluodu gun içinde ama som uç gumdur ozeliikle çok AĞRIDI xanim
Çok güzel olmuşsun Mervecim.İnşallah bu defa kucağımıza da alırız.İlahibenim karnım aşırı büyüktü hatta fotoğraf atarım herkes gördü etti bende çok gizlemedim başıma kötü olay olana kadar , namaz kılarken farkettim ferace iyi kapatıyor ama bende ki biraz oturan model daha dökümlüsü olsa çok iyi olur , kimseye demedim soruyorlar var mı birşey yok hayır diyorum
Eki Görüntüle 1786293
Merhabalar şimdi doktordan çıktım 5+2hamileyim kese gözüküyot ama bebek gözükmedi doktor haftaya çağırdı sizce sorunmu var gözükmeye bilirde dedi
Hayırlısı olsun sağlıklı sıhhatli inşallah , hadi bakalım kimin tahmini tutacakiçimden kız geçti niye bilmiyorum :)
Benim içime de başından beri erkek doğuyor , bakalım Hayırlısı erkek istediğimden bilinçaltıma yerleşmiş olabilirBence bir prenses
Saol canım senin de hayırlı uğurlu olsun da Sıkma Canını , herşey güzel olacak inşallah ...Hayirli olsun canimm seninle ayni tarihimuzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?