- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
Güzel anne adayları hayırlı akşamlarbende Ekim annesiyim 5+5 haftalık hamileyim. Çok şükür bunları yazmak nasib oldu
Merhabalar , dünkü doktor kontrolümde herşey yolundaydı çok şükür, haber vereyim dedim , Dr kalp atışını dinletti miniminnacık Bebeğin kalbi nasıl atıyor , Rabbim büyük... Bulantım için dramamine diye bi ilaç verdi , 2li test için 12. Haftada çağırdı ama yaptırmayacağım ikili test , ablam yaptırmıştı bütün hamileliği mahvoldu boşu boşuna...
Ben de bi cinsiyet tahmininizi alırım işte miniğimin ilk resmi
korkma cnm ben 7+6 da gördüm tam olarak bebisimi kalp atisinida o zaman duydum sıkıntı yapmaTeşşür edwrim içim raharladı biraz
Acı bir olay yasamissin evet ama bence biraz rahat olmak gerekiyor olacağı varsa her şekilde olur stres yapma bence28. Haftamda öldüğünü öğrendim , herhangi bir sebep bulunmadı neden öldüğüne dairteşekkür ederim
İnşallah , biliyor musun yarın doktora gidicem 10:30 da ama şimdiden çok gerginin iki de bir göğüslerimi kontrol ediyorum küçülme var mı sürekli de hamilelik testi yaptım düşme falan olurda da silik çıkar belki diye öyle korkuyorum ki eşim kızsa da elimde değil. İnşallah herşey güzel gider
Hoş buldum canım Hosgeldin canım ikimizin de tahmini dogum tarihi ayni☺benim haftaya randevum ins. O zman duyarim.sen duydun mu?
28. Haftamda öldüğünü öğrendim , herhangi bir sebep bulunmadı neden öldüğüne dairteşekkür ederim
Allah tekrarını yaşatmasın canım cok zor gercekten.
Cok cok yakışmış bu sefer saglıkla kucagına alacaksın allahın izniyle
Ayni seyi yasamisiz en guzel karari vermissin gercekten hamilelik tadi cikartilmasi gereken bise bende ole yapmaya calisiyorumAYNEN BENDE SANA KATLIYORUM KALP ATISINA KADAR İNAN ÇOK GERGİNDİM İLK BEBEĞİM DE DUYAMADAN ALDIRMAK ZORUNDA KALMIŞTIM GELİŞMEDİĞİ İÇİN O YÜZDEN KORKUYORDUM ÇOK ŞÜKÜR GEÇTİ VE KEYFİNİ ÇIKARMAYA KARAR VERDİM :))) İNŞALLAH HERKES BUNU YAPAR :)))
Hoş buldum canım evet aynı tarihlerimiz Bende cuma yada cumartesi gidecem inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah şikayetlerin varmı canım
Diğer gittiğimde yaptırmıştım ama alamadım sonuçları inşallah bu gittiğimde alacam. 4+4 ken kese görülmüştü. Benimde bulantı ve halsizlik oluyor canımHayirlisi insallah..allaha sukur sikayetim pek yok,sabah uyandigimda bulantim olmaya basladi.gun boyu da tuzlu seyler yeme istegi duyuyorum.sen testlerini yaptrdn mi canım? Benim ferritin eksik çıktı yarin da devlette idrar vs. Testlerini yaptiracagim hayirlisi
Hayirli olsun canim hgzehra9capost: 45416705 .!.:Hoş buldum canım
Çok şükür canım hala inanamıyorum beş yıldan sonra nasib oldu. Sizlerin durumu nasıl pıtpıt lar duyuldu mu
Teşekkür ederim canım hoşbuldum :)Hayirli olsun canim hg
Öyle mi diyorsun..
Daha çok küçük annesi :) Dr bile tahmin etmemiştir dahaEki Görüntüle 1786470
Bu da benim fasulye.. cinsiyet tahmini istiyorum ben de.. :)
Doktora sormaya cesaret edemedim, bu haftada ne cinsiyeti hanimm.. der diye.Daha çok küçük annesi :) Dr bile tahmin etmemiştir daha
Bisiy anladigimdan diil hos ama eekek dogdu icime benim ee ilk bakincaÖyle mi diyorsun..benim içimden de öyle geçiyor ama kız olacak gibi hissediyorum. Karışık duygular içindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?