2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Teşşür edwrim içim raharladı biraz
korkma cnm ben 7+6 da gördüm tam olarak bebisimi kalp atisinida o zaman duydum sıkıntı yapma

Acı bir olay yasamissin evet ama bence biraz rahat olmak gerekiyor olacağı varsa her şekilde olur stres yapma bence

Hosgeldin canım ikimizin de tahmini dogum tarihi ayni☺benim haftaya randevum ins. O zman duyarim.sen duydun mu?
Hoş buldum canım evet aynı tarihlerimizBende cuma yada cumartesi gidecem inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah şikayetlerin varmı canım

Ayni seyi yasamisiz en guzel karari vermissin gercekten hamilelik tadi cikartilmasi gereken bise bende ole yapmaya calisiyorum

Hoş buldum canım evet aynı tarihlerimizBende cuma yada cumartesi gidecem inşallah hayırlısıyla kalp atışlarını da görürüz inşallah şikayetlerin varmı canım

Hayirlisi insallah..allaha sukur sikayetim pek yok,sabah uyandigimda bulantim olmaya basladi.gun boyu da tuzlu seyler yeme istegi duyuyorum.sen testlerini yaptrdn mi canım? Benim ferritin eksik çıktı yarin da devlette idrar vs. Testlerini yaptiracagim hayirlisi

Diğer gittiğimde yaptırmıştım ama alamadım sonuçları inşallah bu gittiğimde alacam. 4+4 ken kese görülmüştü. Benimde bulantı ve halsizlik oluyor canım

zehra9capost: 45416705 .!.:
Hoş buldum canım
Çok şükür canım hala inanamıyorum beş yıldan sonra nasib oldu. Sizlerin durumu nasıl pıtpıt lar duyuldu mu
Hayirli olsun canim hg

Kızlar 2, 3 gündür hastayım. Atesim var biraz. Çok olmasa da. Metabolizmam zayıflamışsınız herhalde.

Kızlar iyi akşamlar bende 2gundur sari yapışkan bi akinti var sizdede oldumu dün vajinal ultrasonla keseye bakildi onun etkisi olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…