2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Slm kızlar bnde bugün kalp atışı için kontrole gittim karindan göremedi alttan ultrason la gördü kalp atislarini duyduk çok şükür ama kese bozukmuş ve düşük tehlike si varmış kanama ve ağrım yok progeston verdi sabah akşam kendimi tutamadim ağladım bebeği göremeyince sonrada kalp atışını duymak bir mucize gibi oldu inşallah kızlar mucizem beni bırakmaz dualarinizi bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Progestani agiz yoluylami verdi çok bas dönemdi yapiomiss vajinadan daha rahatmis bigine

Doktora sormaya cesaret edemedim, bu haftada ne cinsiyeti hanimm.. der diye. oğlumu 5.5 aylık öğrenmiştik inşallah bu o kadar uzun sürmez
Hayırlı evlat olsun inşallah :)) genelde büyükler şey der ama erkek çocukları arı gibi olur her yeri belli olur der kızlar et parçası gibi olur derler

Selam kizlar burasi ne kadar hareketliymis boyle yeni buldum sizi
Benim minnakim bugun tam 9 haftalik. 2gun once kontrole gittim minik kol ve bacaklarini gordum ustelik kimildiyodu beklemiyordum cok mutlu oldum
Hoşgeldin canım.Maşallah bebeğinedarısı bizlereinşallah

[QUOTgeçmişoolsuncanimmnbike, post: 45418109, member: 329818"]Kızlar benle kimse ilgilenmedi ya (([/QUOTE]
Ccok gecmis olsun canim hecen bendede alerjik durum vardi burnumm tikaliydi falan,.cok kotuysen istetsen bi vitamim al acilden o rahaylatir

[QUOTgeçmişoolsuncanimmnbike, post: 45418109, member: 329818"]Kızlar benle kimse ilgilenmedi ya ((
Ccok gecmis olsun canim hecen bendede alerjik durum vardi burnumm tikaliydi falan,.cok kotuysen istetsen bi vitamim al acilden o rahaylatir[/QUOTE]
Canım teşekkür ederim. Geçer diye tahmin ediyorum. Bakayım yarın ola hayrola.

esenbikçekme okadarst: 45418180 .!.:
Ccok gecmis olsun canim hecen bendede alerjik durum vardi burnumm tikaliydi falan,.cok kotuysen istetsen bi vitamim al acilden o rahaylatir
Canım teşekkür ederim. Geçer diye tahmin ediyorum. Bakayım yarın ola hayrola.[/QUOTE]
Valla gecmezse cekme okadar serumla vitamin al dediğim gribe IIggeliyor ama bende ise yaramamisti alerjik duruma

Teşşekür ederim biraz içim rahatladı gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyecem

kızlar günaydın dün doktor kontrolüm çokşükür cok güzel geçti çok heyecanlandım tir tir titriyordum yattığım zaman doktor ultrasonda açtığı gibi hemen gördüm kalp atışlarını beybimin küçücük bir ampul gibiydi yanıp sönüyor gibiyidi çokşükür bundan sonrasında da iyi olduğunu bilelim bu bize yetecek eşimle çok mutlu olduk kızlar birde bu kesenin yuvarlak ve fasulye gibi görünmesinin sebebini sordum o benim keseye bastırmamdan kaynaklanıyor istersen yuvarlak yapayım dedi yani kesenin yuvarlak veya fasulye gibi olmasını kız veya erkek olucak diye bağlamayın diye bilgilendirmek istedim doktorla eşim arkamdan dedikodu yapmışlar çok sabırsızım çok heyecanlanıyorum diye doktorum normalde senin gibi hastlarımızı 1 ay sonra çağırıyoruz ama sen dayanamayacağın için 2hafta sonra gel dedi bebeğim 7 haftalıkmış çok şükür sağlıklıyız bir daha ki randevumuz 15 martta inşallah. darısı duymak isteyen tüm arkadaşlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…