Selam kizlar burasi ne kadar hareketliymis boyle yeni buldum sizi
Benim minnakim bugun tam 9 haftalik. 2g
Hg canimm ya girdun demek bende senden bigun sonra gorunuorumm
Progestani agiz yoluylami verdi çok bas dönemdi yapiomiss vajinadan daha rahatmis bigineSlm kızlar bnde bugün kalp atışı için kontrole gittim karindan göremedi alttan ultrason la gördü kalp atislarini duyduk çok şükür ama kese bozukmuş ve düşük tehlike si varmış kanama ve ağrım yok progeston verdi sabah akşam kendimi tutamadim ağladım bebeği göremeyince sonrada kalp atışını duymak bir mucize gibi oldu inşallah kızlar mucizem beni bırakmaz dualarinizi bekliyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Hayırlı evlat olsun inşallah :)) genelde büyükler şey der ama erkek çocukları arı gibi olur her yeri belli olur der kızlar et parçası gibi olur derlerDoktora sormaya cesaret edemedim, bu haftada ne cinsiyeti hanimm.. der diye.oğlumu 5.5 aylık öğrenmiştik inşallah bu o kadar uzun sürmez
Hoşgeldin canım.Maşallah bebeğineSelam kizlar burasi ne kadar hareketliymis boyle yeni buldum sizi
Benim minnakim bugun tam 9 haftalik. 2gun once kontrole gittim minik kol ve bacaklarini gordum ustelik kimildiyodu beklemiyordum cok mutlu oldum
Ccok gecmis olsun canim hecen bendede alerjik durum vardi burnumm tikaliydi falan,.cok kotuysen istetsen bi vitamim al acilden o rahaylatir[/QUOTE][QUOTgeçmişoolsuncanimmnbike, post: 45418109, member: 329818"]Kızlar benle kimse ilgilenmedi ya((
Canım teşekkür ederim. Geçer diye tahmin ediyorum. Bakayım yarın ola hayrola.[/QUOTE]esenbikçekme okadarst: 45418180 .!.:Ccok gecmis olsun canim hecen bendede alerjik durum vardi burnumm tikaliydi falan,.cok kotuysen istetsen bi vitamim al acilden o rahaylatir
bencede kız benim kesede ayni fasulye gibi oglum yuvarlakmis hep bakalim nolucakÖyle mi diyorsun..benim içimden de öyle geçiyor ama kız olacak gibi hissediyorum. Karışık duygular içindeyim
Alttan dedi cnm evet baş dönmesi yaptı banada o yüzden alttan kullanmaya başladımProgestani agiz yoluylami verdi çok bas dönemdi yapiomiss vajinadan daha rahatmis bigine
Au bak bemde benzetim benimkine kaç cmdi bu hali bende yarim doktora gidicem biraz daha buyumusturEki Görüntüle 1786628
Bu da oğlumun 8 haftalık kesesi benziyor sanki
Teşşekür ederim biraz içim rahatladı gelecek haftayı sabırsızlıkla bekliyecemne sinir bozucu doktorlar yahu valla böyle doktorlar duydukca afakanlar basıyor benim aklıma hiç kötü bişey gelmiyo sizin doktorlardan böyle şeyler duyunca içim fena oluyo bende 5+6 da gittim kese vardı 2 hafta sonra gel bebeği de görelim inşallah dedi böyle desin canımı yesin 2 hafta sonra geldiğinde bebek olmayabilir dese geçer mi benim için 2 hafta. sende içini ferah tut canım hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında genelde 6 hafta bittikten sonra görünüyolar bebisler
Ay maslahhh cnm ne güzel rabbim hayirli saglikli evlat nasip etsin cnmEki Görüntüle 1786470
Bu da benim fasulye.. cinsiyet tahmini istiyorum ben de.. :)
Canim gecmis olsun dikkat et kendine bol vitaminli meyvalardan yemeyi ihmal etme..Kızlar 2, 3 gündür hastayım. Atesim var biraz. Çok olmasa da. Metabolizmam zayıflamışsınız herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?