- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
aslında yarın gel dedi ama şimdiden işten izin almak istemiyorum. cumartesi gitcem. dün eşimle biraz tartıştım. hem ağrım hem de leke geldi. moralim çok bozuk, ağladım ağlarken iyice kasıldım filan derken zor bi akşam geçirdim yaniCanim biz tedbirimizi alalimda gerisi Allah'a emanet..Kalp atisinida dinletmedi ekrandan gosterdi tam 6 hafta gorunuyor 20 mm olmus.Haftaya dinletecek isallah..Sen ne zaman gideceksin peki umarim guzel haberler alirsin canim
Au bak bemde benzetim benimkine kaç cmdi bu hali bende yarim doktora gidicem biraz daha buyumustur
kızlar günaydın ne güzel sabah sabah güzel haberler okumak :)) benim bebişinde durumu iyi şükürler olsun.. yalnız benim de kafam şu ikili testte.. 19 marttta yapılacak.. o zaman 12 +4 olucam ksmetse.. ya bişey çıkarsa yanılma payı yüksek bi testmiş okuduğum kadarıyla.. tüm gebelik nasıl geçer o moralle Allahım göstermesin.. kaç gündür bu vesveselerleyim..
Ay kıyamam maşallah yaa , haklısın sırf bu yüzden kaç sağlam bebeğin günahına giriyorlar kim bilir.. Allahım bebeklerimizle sevdiklerimizle imtihan etmesin. bulantılardan dolayı namazı bıraktım inş başlıcam yine yavaş yavaş..Günaydınlar, canım diyelim testi yaptırdın ve Allah korusun zeka geriliği var dediler aldıracak mısın Bebeğini ? Eğer cevabın hayırsa bence kesinlikle yaptırma, çünkü yapılabilecek bişey alınabilecek bi önlem yok, sapasağlam dedikleri bebekler bazen rahatsız Dünyaya geliyor, Dediğin gibi Saçma bi test doğruluk payına hiç inanmıyorum, ablam aylarca ağladı hamileliği burnundan geldi , bir hiç Uğruna 2 li test riskli çıkınca down sendromlu dediler ense ölçümü de kalın çıktı, yawrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah , o çocuğun ensesi tabi kalın olur Vücuduna göre değerlendirsene profesör
Ben kızımda yaptırmadım kafam rahattı bol bol okuyup dua ettim.. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
kizimda yapmirmistim ama bi sorun çıkarsa aldirabilecek misin koyabilecek misin önce onu sorman lazım kendine bence üçlü testi yaptirsan yeterli olur o da mecburiyettenkızlar günaydın ne güzel sabah sabah güzel haberler okumak :)) benim bebişinde durumu iyi şükürler olsun.. yalnız benim de kafam şu ikili testte.. 19 marttta yapılacak.. o zaman 12 +4 olucam ksmetse.. ya bişey çıkarsa yanılma payı yüksek bi testmiş okuduğum kadarıyla.. tüm gebelik nasıl geçer o moralle Allahım göstermesin.. kaç gündür bu vesveselerleyim..
Bende düşünmüyorum ikili test yaptırmayı nasıl olsa kötü bişey olsa aldiramayacagim içinGünaydınlar, canım diyelim testi yaptırdın ve Allah korusun zeka geriliği var dediler aldıracak mısın Bebeğini ? Eğer cevabın hayırsa bence kesinlikle yaptırma, çünkü yapılabilecek bişey alınabilecek bi önlem yok, sapasağlam dedikleri bebekler bazen rahatsız Dünyaya geliyor, Dediğin gibi Saçma bi test doğruluk payına hiç inanmıyorum, ablam aylarca ağladı hamileliği burnundan geldi , bir hiç Uğruna 2 li test riskli çıkınca down sendromlu dediler ense ölçümü de kalın çıktı, yawrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah , o çocuğun ensesi tabi kalın olur Vücuduna göre değerlendirsene profesör
Ben kızımda yaptırmadım kafam rahattı bol bol okuyup dua ettim.. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah
Aynen öyle, Rabbimin verdiği can bu , Allah ıslAh etsin ne diyim, NAmazı bende ara ara kılıp bırakıyorum , çok kötüyüm, aslında kılsak belki şifa bulacağız, kızımda 9 ay kılmıştım elhamdulillah ve kızım içgüdüsel ezan duyduğunda elini açıp dua ediyor, biz namaz kıldığınızda o da kılıyor ( 2 Yaşında) bi kuran sesi duyduğunda yine ellerini açıp âmin diyor , dudaklarını hareket ettiriyor namaz kılarken yaptığı gibiAy kıyamam maşallah yaa , haklısın sırf bu yüzden kaç sağlam bebeğin günahına giriyorlar kim bilir.. Allahım bebeklerimizle sevdiklerimizle imtihan etmesin. bulantılardan dolayı namazı bıraktım inş başlıcam yine yavaş yavaş..
Maşallah arkadaşım sana ve bebeğine,kızlar günaydındün doktor kontrolüm çokşükür cok güzel geçti çok heyecanlandım tir tir titriyordum yattığım zaman doktor ultrasonda açtığı gibi hemen gördüm kalp atışlarını beybimin küçücük bir ampul gibiydi yanıp sönüyor gibiyidi çokşükür bundan sonrasında da iyi olduğunu bilelim bu bize yetecek eşimle çok mutlu olduk kızlar birde bu kesenin yuvarlak ve fasulye gibi görünmesinin sebebini sordum o benim keseye bastırmamdan kaynaklanıyor istersen yuvarlak yapayım dedi yani kesenin yuvarlak veya fasulye gibi olmasını kız veya erkek olucak diye bağlamayın diye bilgilendirmek istedim doktorla eşim arkamdan dedikodu yapmışlar çok sabırsızım çok heyecanlanıyorum diye doktorum normalde senin gibi hastlarımızı 1 ay sonra çağırıyoruz ama sen dayanamayacağın için 2hafta sonra gel dedi bebeğim 7 haftalıkmış çok şükür sağlıklıyız bir daha ki randevumuz 15 martta inşallah. darısı duymak isteyen tüm arkadaşlara inşallah
Canım hayırlı olsun, darısı başımıza, ben de sonraki hafta gideceğim kalp atışına 7 haftalık olduğunda. alttan mı dinlettiler yoksa karından mı?kızlar günaydındün doktor kontrolüm çokşükür cok güzel geçti çok heyecanlandım tir tir titriyordum yattığım zaman doktor ultrasonda açtığı gibi hemen gördüm kalp atışlarını beybimin küçücük bir ampul gibiydi yanıp sönüyor gibiyidi çokşükür bundan sonrasında da iyi olduğunu bilelim bu bize yetecek eşimle çok mutlu olduk kızlar birde bu kesenin yuvarlak ve fasulye gibi görünmesinin sebebini sordum o benim keseye bastırmamdan kaynaklanıyor istersen yuvarlak yapayım dedi yani kesenin yuvarlak veya fasulye gibi olmasını kız veya erkek olucak diye bağlamayın diye bilgilendirmek istedim doktorla eşim arkamdan dedikodu yapmışlar çok sabırsızım çok heyecanlanıyorum diye doktorum normalde senin gibi hastlarımızı 1 ay sonra çağırıyoruz ama sen dayanamayacağın için 2hafta sonra gel dedi bebeğim 7 haftalıkmış çok şükür sağlıklıyız bir daha ki randevumuz 15 martta inşallah. darısı duymak isteyen tüm arkadaşlara inşallah
kızlar ya cinsiyet tahminlerinizi bekliyorum hadiiii :))))
Aynen öyle, Rabbimin verdiği can bu , Allah ıslAh etsin ne diyim, NAmazı bende ara ara kılıp bırakıyorum , çok kötüyüm, aslında kılsak belki şifa bulacağız, kızımda 9 ay kılmıştım elhamdulillah ve kızım içgüdüsel ezan duyduğunda elini açıp dua ediyor, biz namaz kıldığınızda o da kılıyor ( 2 Yaşında) bi kuran sesi duyduğunda yine ellerini açıp âmin diyor , dudaklarını hareket ettiriyor namaz kılarken yaptığı gibi
Hep kuran dinlerdim hamileyken sohbetlere giderdim , sohbeti bırak Ufacık bi sese tahammül edemiyorum, kızım Hariç çok şükür eşimin Geliş saatine kadar idare ediyoruz sonra yatış
Benimde ayni kizlar bnm cuma gunu 6 haftalik olcak insallah ilk defa gorcem bebegimi umarim görürüm:))Hosgeldin canım ikimizin de tahmini dogum tarihi ayni☺benim haftaya randevum ins. O zman duyarim.sen duydun mu?
teşekkürederim canım benim darısı başına inşallah karından dinlediler.idrara sıkışık git iki bardak su iç yarım saat 45 dk önceden öyle git alttan bakmaya gerek kalmaz.Canım hayırlı olsun, darısı başımıza, ben de sonraki hafta gideceğim kalp atışına 7 haftalık olduğunda. alttan mı dinlettiler yoksa karından mı?
Bak bunu yapma iste suan ihtiyacin olan son sey stres eslerimiz maalesef her zaman anlayisli olamiyor..Bu yuzden sen minigini dusun lutfen kendinede bebeginede iyi bak..Cumartesi haberlerini bekliyorum canimaslında yarın gel dedi ama şimdiden işten izin almak istemiyorum. cumartesi gitcem. dün eşimle biraz tartıştım. hem ağrım hem de leke geldi. moralim çok bozuk, ağladım ağlarken iyice kasıldım filan derken zor bi akşam geçirdim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?