2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canim biz tedbirimizi alalimda gerisi Allah'a emanet..Kalp atisinida dinletmedi ekrandan gosterdi tam 6 hafta gorunuyor 20 mm olmus.Haftaya dinletecek isallah..Sen ne zaman gideceksin peki umarim guzel haberler alirsin canim
aslında yarın gel dedi ama şimdiden işten izin almak istemiyorum. cumartesi gitcem. dün eşimle biraz tartıştım. hem ağrım hem de leke geldi. moralim çok bozuk, ağladım ağlarken iyice kasıldım filan derken zor bi akşam geçirdim yani

kızlar günaydın ne güzel sabah sabah güzel haberler okumak :)) benim bebişinde durumu iyi şükürler olsun.. yalnız benim de kafam şu ikili testte.. 19 marttta yapılacak.. o zaman 12 +4 olucam ksmetse.. ya bişey çıkarsa yanılma payı yüksek bi testmiş okuduğum kadarıyla.. tüm gebelik nasıl geçer o moralle Allahım göstermesin.. kaç gündür bu vesveselerleyim..

Günaydınlar, canım diyelim testi yaptırdın ve Allah korusun zeka geriliği var dediler aldıracak mısın Bebeğini ? Eğer cevabın hayırsa bence kesinlikle yaptırma, çünkü yapılabilecek bişey alınabilecek bi önlem yok, sapasağlam dedikleri bebekler bazen rahatsız Dünyaya geliyor, Dediğin gibi Saçma bi test doğruluk payına hiç inanmıyorum, ablam aylarca ağladı hamileliği burnundan geldi , bir hiç Uğruna 2 li test riskli çıkınca down sendromlu dediler ense ölçümü de kalın çıktı, yawrum Doğdu ki 4.5 kilo maşallah , o çocuğun ensesi tabi kalın olur Vücuduna göre değerlendirsene profesör
Ben kızımda yaptırmadım kafam rahattı bol bol okuyup dua ettim.. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah

Ay kıyamam maşallah yaa , haklısın sırf bu yüzden kaç sağlam bebeğin günahına giriyorlar kim bilir.. Allahım bebeklerimizle sevdiklerimizle imtihan etmesin. bulantılardan dolayı namazı bıraktım inş başlıcam yine yavaş yavaş..

kizimda yapmirmistim ama bi sorun çıkarsa aldirabilecek misin koyabilecek misin önce onu sorman lazım kendine bence üçlü testi yaptirsan yeterli olur o da mecburiyetten

Bende düşünmüyorum ikili test yaptırmayı nasıl olsa kötü bişey olsa aldiramayacagim için

Aynen öyle, Rabbimin verdiği can bu , Allah ıslAh etsin ne diyim, NAmazı bende ara ara kılıp bırakıyorum , çok kötüyüm, aslında kılsak belki şifa bulacağız, kızımda 9 ay kılmıştım elhamdulillah ve kızım içgüdüsel ezan duyduğunda elini açıp dua ediyor, biz namaz kıldığınızda o da kılıyor ( 2 Yaşında) bi kuran sesi duyduğunda yine ellerini açıp âmin diyor , dudaklarını hareket ettiriyor namaz kılarken yaptığı gibi
Hep kuran dinlerdim hamileyken sohbetlere giderdim , sohbeti bırak Ufacık bi sese tahammül edemiyorum, kızım Hariç çok şükür eşimin Geliş saatine kadar idare ediyoruz sonra yatış

Maşallah arkadaşım sana ve bebeğine,
Demek fasulye tırtmış he bizde fasulye ya da daire Bakıyoruz bütün ultrason resimlerine

Canım hayırlı olsun, darısı başımıza, ben de sonraki hafta gideceğim kalp atışına 7 haftalık olduğunda. alttan mı dinlettiler yoksa karından mı?

ne güzel maşallah :)) bu günlerde geçicek cnm ben de vicdan yaptım kılmadığım için ama başlıcam inş hatim falan inin diorlar hamileyken. ona da başlasak gerisi gelir belki çalışmasam yaparım da ama işte bu da bi bahane hergün yarım saat ayrısak olur aslında. Rabbim korusun hepimizin yavrularını..

kızlar ya kan sonuçlarım çıkmış tsh düşük idrar yolu enfeksiyonu yüksek. kan da düşük geliba düşük yüksek dolu sonuç tam anlayamadım ama arkadaşım antibiyotik başlanacak dedi

Canım hayırlı olsun, darısı başımıza, ben de sonraki hafta gideceğim kalp atışına 7 haftalık olduğunda. alttan mı dinlettiler yoksa karından mı?
teşekkürederim canım benim darısı başına inşallah karından dinlediler.idrara sıkışık git iki bardak su iç yarım saat 45 dk önceden öyle git alttan bakmaya gerek kalmaz.

Bak bunu yapma iste suan ihtiyacin olan son sey stres eslerimiz maalesef her zaman anlayisli olamiyor..Bu yuzden sen minigini dusun lutfen kendinede bebeginede iyi bak..Cumartesi haberlerini bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…