2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

ilk hamileliğimde günde 1 kg portakal yediğimi biliyorum.

bir de biber aşerirdim, her türlüsüne. en iyisi de mangalda biberdi?

bibere aşeriyor musun?

Benim tsh yuksekti...

Geçmiş olsun canım,dermenı var,endşelenme.idrar yollaında sıkıntı var mıydı? idrarını yaparken yanma oluyor muydu?

HARİKAMaşallah kuzuna.Ne güzel böyle hayırlı haberler almak Kaç haftalıktın sen canım?B,ir de alttan mı üsten mi baktı?

ayyyyy tatlımm senin duyulduysa benim de duyulabilir. cumartesi gel dedi ama belki yarın giderim bilmiyorum :) ay ne güzel ben de bi duyup rahatlasam bi de düşük tehliken geçti deseee ahh ahhhh
inşallah rabbim bebeğinin güzel haberlerini almayı nasip etsin sana.stres yapma üzülme mutlu ol karnını aç bırakma azar azar birşeyler atıştır hep.

ben 2li 3lü 4lü ve 5li test yaptırıp hepsinde anomali riskli olup, sağlıklı bebek doğuran duydum, arkadaşımın yakın arkadaşıymış.
kız doğuma bile hüngür hüngür girmiş.

ben de ilk oğlumda yaptırmamıştım testleri, ama ultrasonda bir anomali tespit edince doktorum 4lü testi muhakkak yaptıralım, en azından hazır olursun anomali ihtimaline karşılık demişti. Doktorum ısrar edince yaptırmıştım. Önceki testlerde karar senin demişti.

Yoğun beyaz akıntım var on gündür felan neden olabilir ,sizlerde de varmı hamilelikle alakalı mı bilemedim rabdevuma daha 8 gün var sizlere sormak istedim
beyaz akıntının anlamı rahimi ve bebeği dışardan alabileceğimiz mikroba karşı koruduğu için beyaz akıntımız geliyormuş. internetten de araştırabilirsin.

bir de kızlar ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini pek tutmaz.

ama kilo alma şekline göre (özellikle eski kadınlar bu konuda uzmanlaşmış) cinsiyeti bilen kişiler var.

göbekten almaya başladıysanız erkek, yanlardan başladıysanız kız diyorlar.

oğlumda sırf göbekten ibarettim, 13 kilonun tamamı göbekti düşünün. hiç öyle kol-bacak şişmesi yaşamadım, yüzüm de şişmedi. tamamen göbekten ibaret bin insana dönüşmüştüm.

bunda ise hamilelikten öncesinde kilo almaya başladığım için hiç bilemiyorum, diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum

ah ne güzel mevsiminde olan şeyleri canınız çeksin zaten benim canımda yeşil erik istiyor geçenlerde rüyamda yumruğum kadar yeşil erik ağaçları gördüm millet kapış kapış alıp yiyordu.ben alıp yiyemiyordum.hamilelik için değil yalnız ben erik canavarıyım desem yeri var oturur 1,5 kilo eriği tuza bandıra bandıra yerim ve şuan canım çoooooooooook istiyor ama kilosu 300 tl

Geçmiş olsun canım,dermenı var,endşelenme.idrar yollaında sıkıntı var mıydı? idrarını yaparken yanma oluyor muydu?

sağol canım. evet, yanma oluyordu. ama antibiyotik kullanmamı gerektireceğini düşünmemiştim epeydir vardı aslında.

Canim ben gittigimde yani dun tam 6 haftalikti kalp atisini gordu kanamam var hala ama sabirla haftaya saliyi bekliyorum.. senin haftan onde bekleme istersen cumartesiyi guzel haberleri alip geleceksin bak gor
inşallah canım lekelenme devam etmedi ama kasık ağrısı var çok kasılıyor. ah benim bebeğim de annesi gibi gergin mi olacak acaba
yarın gitsem iyi olacak iş yoğunluğuna göre bakayım canım. yazarım mutlaka

sağol canım inşallah. zorluyorum suya kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…