Icime erkek dogduben de devlete tahlil icin gittim,ultrasyonda bakti iyi dedi bana göstermedi bile..tahlil verdi yolladi☺
ilk hamileliğimde günde 1 kg portakal yediğimi biliyorum.
bir de biber aşerirdim, her türlüsüne. en iyisi de mangalda biberdi?
bibere aşeriyor musun?
Kızlar 2li tarama ya nezaman çağırdı dr ben 16 sinda inşallah cinsiyet te söylerim dedi
bir de kızlar ultrason görüntüsünden cinsiyet tahmini pek tutmaz.
ama kilo alma şekline göre (özellikle eski kadınlar bu konuda uzmanlaşmış) cinsiyeti bilen kişiler var.
göbekten almaya başladıysanız erkek, yanlardan başladıysanız kız diyorlar.
oğlumda sırf göbekten ibarettim, 13 kilonun tamamı göbekti düşünün. hiç öyle kol-bacak şişmesi yaşamadım, yüzüm de şişmedi. tamamen göbekten ibaret bin insana dönüşmüştüm.
bunda ise hamilelikten öncesinde kilo almaya başladığım için hiç bilemiyorum, diyetisyene mi gitsem diye düşünüyorum
ah ne güzel mevsiminde olan şeyleri canınız çeksin zaten benim canımda yeşil erik istiyorgeçenlerde rüyamda yumruğum kadar yeşil erik ağaçları gördüm millet kapış kapış alıp yiyordu.ben alıp yiyemiyordum.hamilelik için değil yalnız ben erik canavarıyım desem yeri var oturur 1,5 kilo eriği tuza bandıra bandıra yerim ve şuan canım çoooooooooook istiyor ama kilosu 300 tl
Önce sağlıklı olsun sonra gönlünden geçen inşallahcanım kız istiyorum daha çok ama çok da fark etmez aslında ilk zaten. çok sağol canım.
Ben ilk devlete gittim.adam bagira bagira konusuyo bir daha özele gitmek yok,biz daha cok tahlile bakariz dioilk tahlil sonucum da ferritin az cikti adam demir ilaci falan vermio bir de konusuocanım ben normalde de devlete gidiyorum kendi dr um. tahlilleri istedi. fotosunu ben istedim ama :) yalnız önce yummurta kontrolüne gidiyordum aynı dr a. her defasında yumurtanın resmini de veriyordu heyecan yaptı galiba beni gibi ikidir vermiyordu foto ben de istemeyi unutuyordum. bu sefer istedim :)
inşallah canım lekelenme devam etmedi ama kasık ağrısı var çok kasılıyor. ah benim bebeğim de annesi gibi gergin mi olacak acaba
yarın gitsem iyi olacak iş yoğunluğuna göre bakayım canım. yazarım mutlaka
Anladım canım.Bir de gebelikte belirti vermeden de olanı varmış da ondan merak ettim.Olsun gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler,geçer inşallah.sağol canım. evet, yanma oluyordu. ama antibiyotik kullanmamı gerektireceğini düşünmemiştim epeydir vardı aslında.
Kalp atisinii bugun duyamadik sizIcime erkek dogduben de devlete tahlil icin gittim,ultrasyonda bakti iyi dedi bana göstermedi bile..tahlil verdi yolladi☺
Ben de çok merak ediyorum ya...O zaman 7.haftada gideceğiz demek ki.Alttan mı bakmıştı canım?Kalp atisinii bugun duyamadik siz
Sen Dr'a gidecektin kasık ağrın için gittin mi canım? Nasıl oldu ağrılar?Calisan bayanlar kimler acaba mesajimi begenenler calisan bayanmlar olsun oradan anlayalm...bazen calismayan bayanlara çok imreniorumnm
benimde cnm cok kız çekiyor bir erkekten sonra guzel olur ama yinede hayirlisini versincanım kız istiyorum daha çok ama çok da fark etmez aslında ilk zaten. çok sağol canım.
hamileyken çalışmak zor olsa gerek allah kolaylık versin bulantiyla çalışmayı düşünemiyorum suanda oglumu yatirdim 1 saatte kestirdim iyiyimCalisan bayanlar kimler acaba mesajimi begenenler calisan bayanmlar olsun oradan anlayalm...bazen calismayan bayanlara çok imreniorumnm
Bugun daha iyiyim a canim ama az omce bitaz is yaptim mahvoldum esimi bekkliyorum 15 .30 da randevum[/QUOTE]benimde sol kasigimdan başlayıp kalcami ve bacagimi delirten bir agri var tamda bebeğimin oldugu taraf dun temizlik yaptim ondan mi oldu acabaBugün daha iiE="Sedebu, post: 45428327, member: 661311"]Sen Dr'a gidecektin kasık ağrın için gittin mi canım? Nasıl oldu ağrılar?
cnm kasik batmalari geciyo ama zamanla sıkıntı yapma benimde goguslerim hala sızlıyor gecmediBenim dün akşamdan beri kasıklarımda ara ara olan o hamilelik batmalarından yok,bu defa da bel ağrısı çıktı,göğüslerimde Ağrı vardı ama uçları filan acaip acıyor,sütyenimi çıkarttım.Kasık batmalarının olmaması düşündürüyor beni.Öff ya böyle zaman mı geçersizin de ara ara Gittiği oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?