2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Icime erkek dogduben de devlete tahlil icin gittim,ultrasyonda bakti iyi dedi bana göstermedi bile..tahlil verdi yolladi☺

canım ben normalde de devlete gidiyorum kendi dr um. tahlilleri istedi. fotosunu ben istedim ama :) yalnız önce yummurta kontrolüne gidiyordum aynı dr a. her defasında yumurtanın resmini de veriyordu heyecan yaptı galiba beni gibi ikidir vermiyordu foto ben de istemeyi unutuyordum. bu sefer istedim :)

ilk hamileliğimde günde 1 kg portakal yediğimi biliyorum.

bir de biber aşerirdim, her türlüsüne. en iyisi de mangalda biberdi?

bibere aşeriyor musun?

yok canım. şu hayatta tek yemediğim şey biber. yemekten bile seçerim yemem. ama her an isteklerim değişebilir bilemiyorum.. hamileyiz sonuçta.. :)

Kızlar 2li tarama ya nezaman çağırdı dr ben 16 sinda inşallah cinsiyet te söylerim dedi

ay ne güzel canım iki haftacık kalmış. ben dün gittim sonuç göstermeye, doktora sinirlenmeye başladım. 5-6 defadır gidiyorum, tanımıyor beni. her defasında baştan hikayemi okuyor bana. dün bir de tsh yüksek dedi evet 25'lik ilaç içiyorum zaten dedim. endokrin mi başladı ilacı, miktarı az, kilolusunuz az gelebilir falan dedi. yoo dedim siz başladınız ve hamilelik başından beri aynı kilodayım.. o zaman bir gün tek bir gün çift iç dedi. değiştiremeyi düşünüyorum doktorumu. 9 ay boyunca tanımayacak herhalde adam beni. yoğun biri de değil aslında, yanındaki sekreter bile hoşgeldiniz ruza hanım diye karşılıyor, adam bilmiyor, ilginç..
son anda söyledi 3 hafta sonra mı 4 hafta sonra mı gel dedi anlamadım. devletteki 12. haftada çağırmıştı. ordan test sonuçlarını alınca giderim herhalde. inşallah öğreniriz cinsiyetleri. ilk sen öğreneceksin aylin.. ne şanslısın... :))

ben de çok düşündüm canım diyetisyen mevzusunu hala da düşünüyorum. :) 70 le başladım, belki ilerleyen zamanlarda giderim. ama bende hepsi var basen kalça zaten vardı göbeğim küçük bi tek. benim ultrasondan başka şansım yok cinsiyet öğrenmek için..

ah canımm.. hiç hatırlatma... ben de bayılıyorum adını bile anmıyorum... neyse ki az kaldı. doya doya yeriz inşallah...

Ben ilk devlete gittim.adam bagira bagira konusuyo bir daha özele gitmek yok,biz daha cok tahlile bakariz dioilk tahlil sonucum da ferritin az cikti adam demir ilaci falan vermio bir de konusuo

Stress yok hormonlar zaten tavan bak çok şükür lekelenmen yok..kız olacak galiba seninki yaz mutlaka

sağol canım. evet, yanma oluyordu. ama antibiyotik kullanmamı gerektireceğini düşünmemiştim epeydir vardı aslında.
Anladım canım.Bir de gebelikte belirti vermeden de olanı varmış da ondan merak ettim.Olsun gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler,geçer inşallah.

Bugün daha iiE="Sedebu, post: 45428327, member: 661311"]Sen Dr'a gidecektin kasık ağrın için gittin mi canım? Nasıl oldu ağrılar?[/QUOTE]
Bugun daha iyiyim a canim ama az omce bitaz is yaptim mahvoldum esimi bekkliyorum 15 .30 da randevum

Calisan bayanlar kimler acaba mesajimi begenenler calisan bayanmlar olsun oradan anlayalm...bazen calismayan bayanlara çok imreniorumnm
hamileyken çalışmak zor olsa gerek allah kolaylık versin bulantiyla çalışmayı düşünemiyorum suanda oglumu yatirdim 1 saatte kestirdim iyiyim

[QUOTEmaşallah daha nk, post: 45428412, member: 472548"]hamileyken çalışmak zor olsa gerek allah kolaylık versin bulantiyla çalışmayı düşünemiyorum suanda oglumu yatirdim 1 saatte kestirdim iyiyim[/QUOTE]
Ohhhh masallah daha ne olsun :))) bende bugün evdeyim gitmedim okula keşke evde olsam hep

İnş caniOTE="Sedebu, post: 45428416, member: 661311"] besyo_86 hadi güzel haberlerle gel inşallah[/QUOTE]
İns canimm hayilrisi

Bugün daha iiE="Sedebu, post: 45428327, member: 661311"]Sen Dr'a gidecektin kasık ağrın için gittin mi canım? Nasıl oldu ağrılar?
Bugun daha iyiyim a canim ama az omce bitaz is yaptim mahvoldum esimi bekkliyorum 15 .30 da randevum[/QUOTE]benimde sol kasigimdan başlayıp kalcami ve bacagimi delirten bir agri var tamda bebeğimin oldugu taraf dun temizlik yaptim ondan mi oldu acaba

Benim dün akşamdan beri kasıklarımda ara ara olan o hamilelik batmalarından yok,bu defa da bel ağrısı çıktı,göğüslerimde Ağrı vardı ama uçları filan acaip acıyor,sütyenimi çıkarttım.Kasık batmalarının olmaması düşündürüyor beni.Öff ya böyle zaman mı geçer sizin de ara ara Gittiği oluyor mu?

cnm kasik batmalari geciyo ama zamanla sıkıntı yapma benimde goguslerim hala sızlıyor gecmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…