Cevap verdiğin çok teşekkür ederim canım.Benim de göğüslerim fena.Senin de kasıklarda batma yok mu şu an?cnm kasik batmalari geciyo ama zamanla sıkıntı yapma benimde goguslerim hala sızlıyor gecmedi
bende 1 haftadan fazla ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey yok.sadece çok uyuyorum o kadar onun dışında çok şükür rabbime hiçbirşeyim yok.Benim dün akşamdan beri kasıklarımda ara ara olan o hamilelik batmalarından yok,bu defa da bel ağrısı çıktı,göğüslerimde Ağrı vardı ama uçları filan acaip acıyor,sütyenimi çıkarttım.Kasık batmalarının olmaması düşündürüyor beni.Öff ya böyle zaman mı geçersizin de ara ara Gittiği oluyor mu?
ben varım ben.hiçbir belirtim yok ama çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk rabbim sağlık versin yavruma ve herkesin yavrusunaşu forumda hamilelik belirtisi yaşamayan tek kişi benim herhalde.
yok arkadaşlar, idrar testinde çift çizgiyi görmek ve adet gecikmesi dışında hiç bir belirti yok..
daha doktora da gitmedim, bu cuma kısmetse randevum var.
bende 1 haftadan fazla ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey yok.sadece çok uyuyorum o kadar onun dışında çok şükür rabbime hiçbirşeyim yok.
dün akşam saat 8 de ağzım yarılacaktı esnemekten. gözlerimi açacak halim kalmıyor.hamileliğin en başından beri sadece çok uyuyorum. gündüz işyerinde saat 2den sonra bi başlıyorum esnemeye çok zor açılıyorum.aa ben de uyuyorum sahi.
dün gece erken yattım, ona rağmen bugün toplantıda uyuklamaya başladım, en sonunda terk ettim ortamı.
Ohh rahatım diyorsunbende 1 haftadan fazla ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey yok.sadece çok uyuyorum o kadar onun dışında çok şükür rabbime hiçbirşeyim yok.
dün akşam saat 8 de ağzım yarılacaktı esnemekten. gözlerimi açacak halim kalmıyor.hamileliğin en başından beri sadece çok uyuyorum. gündüz işyerinde saat 2den sonra bi başlıyorum esnemeye çok zor açılıyorum.
uyumadan önce su içtiğim için bende gece kalkıyorum tuvalete sabah 6 da kalkıp hem eşime hem kendime kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı yapıp ilacımı içip sonra tekrar uyuyorum 1 saat.ilaçlarımı aksatmamaya çalışıyorum.gün içerisinde yarım 2-2,5 lt su içiyorum.işyerinde tuvalete çok giriyorum sanki göze batıcakmışım gibi hissediyorumOhh rahatım diyorsunBen normal uyuyorum öyle çok da uyumuyorum.Ama gece 4-5 kez WC'ye kalkıyorum.Sabahın 6 sında da uyanıyorum.Hiç o saatte kalkmam.Bir de dinç uyanıyorum,uykumu çok iyi almışım gibi.
allah yardımcın olsun canım benim oğlunda senden ilgi bekliyor sende de hal yoktur. allah sana güç kuvvet sağlık versinha ha yemekten sonra başlıyor bende o hal, dün artık dayanamayacak durumdaydım ama oğlum da yatırmıyor.
dedim gel spor yapalım :)
birlikte walk with leslie yaptık oğlumla
sonra biraz açıldım da saat 10a kadar dayandım uyanık.
Niye ki? Yediklerin mi yaptı?Bende idrar olmuyor nerdeyse ya hep ishalim
Amin canim cumlemize insaAllah. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum.Benim 7.haftada tek kese göründü. Şimdi 8.haftadayım beta hcG değerim 219.670 çıktı yarın kontrolüm var acaba ikiz mi dedi doktor. Veya farklı bir problem olabilir dedi. Inşallah problem yoktur da ikiz gebeliktir. Allah size de sağlıkla kucaklamayi nasip etsin bebisinizi
Niye ki? Yediklerin mi yaptı?
Bence kabız olmaktan iyidir canım bol su tüket ama aşırı da olursa doktoruna bildirBende idrar olmuyor nerdeyse ya hep ishalim
Yani doktor burada bi pit pot var ama tam anlamiyla 10 gun sonra duyulur dedi.Kalp atisinii bugun duyamadik siz
Benim de aslinda istahim yok ama sanirim isimlendiremedigim bulantim var,okuldan gelince evde gidip gelip tuzlu seyler yiyorumBendede bulantı kendini baya belli etti kızlar pek iştahım yok ama yemem lazım
kasik batması gibi degilde kalcamdan bir agri vuruyo az temizlik yaptım dün ondan oldu sanırımCevap verdiğin çok teşekkür ederim canım.Benim de göğüslerim fena.Senin de kasıklarda batma yok mu şu an?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?