2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
şu forumda hamilelik belirtisi yaşamayan tek kişi benim herhalde.

yok arkadaşlar, idrar testinde çift çizgiyi görmek ve adet gecikmesi dışında hiç bir belirti yok..

daha doktora da gitmedim, bu cuma kısmetse randevum var.

bende 1 haftadan fazla ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey yok.sadece çok uyuyorum o kadar onun dışında çok şükür rabbime hiçbirşeyim yok.

ben varım ben.hiçbir belirtim yok ama çok şükür bebeğimin kalp atışlarını duyduk rabbim sağlık versin yavruma ve herkesin yavrusuna

bende 1 haftadan fazla ne kasık ağrısı ne göğüs ağrısı ne bel ağrısı hiç birşey yok.sadece çok uyuyorum o kadar onun dışında çok şükür rabbime hiçbirşeyim yok.

aa ben de uyuyorum sahi.
dün gece erken yattım, ona rağmen bugün toplantıda uyuklamaya başladım, en sonunda terk ettim ortamı.

aa ben de uyuyorum sahi.
dün gece erken yattım, ona rağmen bugün toplantıda uyuklamaya başladım, en sonunda terk ettim ortamı.
dün akşam saat 8 de ağzım yarılacaktı esnemekten. gözlerimi açacak halim kalmıyor.hamileliğin en başından beri sadece çok uyuyorum. gündüz işyerinde saat 2den sonra bi başlıyorum esnemeye çok zor açılıyorum.

Ohh rahatım diyorsun Ben normal uyuyorum öyle çok da uyumuyorum.Ama gece 4-5 kez WC'ye kalkıyorum.Sabahın 6 sında da uyanıyorum.Bir de dinç uyanıyorum,uykumu çok iyi almışım gibi.

ha ha yemekten sonra başlıyor bende o hal, dün artık dayanamayacak durumdaydım ama oğlum da yatırmıyor.

dedim gel spor yapalım :)
birlikte walk with leslie yaptık oğlumla
sonra biraz açıldım da saat 10a kadar dayandım uyanık.

Ohh rahatım diyorsun Ben normal uyuyorum öyle çok da uyumuyorum.Ama gece 4-5 kez WC'ye kalkıyorum.Sabahın 6 sında da uyanıyorum.Hiç o saatte kalkmam.Bir de dinç uyanıyorum,uykumu çok iyi almışım gibi.
uyumadan önce su içtiğim için bende gece kalkıyorum tuvalete sabah 6 da kalkıp hem eşime hem kendime kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı yapıp ilacımı içip sonra tekrar uyuyorum 1 saat.ilaçlarımı aksatmamaya çalışıyorum.gün içerisinde yarım 2-2,5 lt su içiyorum.işyerinde tuvalete çok giriyorum sanki göze batıcakmışım gibi hissediyorum

allah yardımcın olsun canım benim oğlunda senden ilgi bekliyor sende de hal yoktur. allah sana güç kuvvet sağlık versin

Amin canim cumlemize insaAllah. Hayirli guzel haberlerini bekliyorum.

Niye ki? Yediklerin mi yaptı?

Ya adetim geciktiğinden beri böyle genellikle , o yüzden su içsem de idrar çok olmuyor bugün de doktor idrarın hiç yok yeni mi yaptın Dedi sabah 8 de yaptım su da içtim ama dedim idrarın birikmesi lazım o Zaman daha net görülüyor dedi

Kızlar yazmıştım buraya. 2, 3 gündür atesim var diye. Çok olmasa da var. Eşim de doktor ama kızıyor evham başka bişey değil diye. Kiyamadi.yine. Oglen yanıma gel bakalım dedi. Kanimda enfeksiyon var mı diye bakacaklar sadece.
Kendi.doktorum progesteron yükseldiği için 0.5 derece daha fazla ateş olur. Atesime baktı. Bu ateş değil dedi. Ama ben ateşli gibi geliyor.
Kan tahlilleri istemişti. Genel olarak hepatit tsh kan idrar vs. Bugün. Onu gösterdik. Herşey normal dedi. 2, 3 hafta sonra gel dedi.

Bu arada benim de beyaz akıntım var. Iç çamaşırı degistiriyorum sürekli. Göğüslerim hassas acıyor. Bazen geceleri bacaklarım ağrıyor. Kasık ağrım yok. Belim ağrıyor bazen o kadar. Bulantinin b si yok :)) yemekten 1, 2 saat sonra midem kazinıyor ve afedersiniz sürekli gehiriyorum :))

Bendede bulantı kendini baya belli etti kızlar pek iştahım yok ama yemem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…