2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yani doktor burada bi pit pot var ama tam anlamiyla 10 gun sonra duyulur dedi.

Benim de aslinda istahim yok ama sanirim isimlendiremedigim bulantim var,okuldan gelince evde gidip gelip tuzlu seyler yiyorum
İsimlendirilemeyen bulantı benim de tam olarak hissettiğim bu.Sabah -Öğlen- akşam bi yokluyor ama ne öğürüyorum ne kusuyorum.Bir de parfümlerin alt orta üst bütün notalarını söyleyebileceğim sanki,kokuları çok seçebilmeye başladım.Ne işime yarayacaksa

Yani doktor burada bi pit pot var ama tam anlamiyla 10 gun sonra duyulur dedi.

Benim de aslinda istahim yok ama sanirim isimlendiremedigim bulantim var,okuldan gelince evde gidip gelip tuzlu seyler yiyorum
Bende birden oluyor napacağımı şaşırıyom :))bugün istifar ettim söylemesi ayıp

HARİKAMaşallah kuzuna.Ne güzel böyle hayırlı haberler almak Kaç haftalıktın sen canım?B,ir de alttan mı üsten mi baktı?
maşallah canım inşallah vaktine kadar sağ salim bekler bebeklerimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza. üstten (karnimdan) baktı canım hesaplarıma göre 7+5 ti doktor 7+1 dedi bidaha 12+1 de görüşcez ikili tarama testi için

benim ara ara kasık batmalarım oluyo dedım doktora hemen progestan verdi. gerkli mi değilmi bilmeden içiyorum simdi. normal falan demedı hıc bu duruma.

Kızlar tahlil yaptıranların sonuçları elinde mi ya da TSH diye bi değer var troid le ilgili onun kaç olduğunu hatırlıyor musunuz ? doktor bana düşük bunun için ilaç kullanman gerekebilir endokrin bölümüne yoksa dahiliye bölümüne çıkıp baktır dedi :/

Kac cikti canim tsh senin benim 9 a cikmisti

Çok teşekkürler Sedebu bi an bayılıyordum kızamıkçık mı var diye 6 haftalık gözüktük biz çok minicik atışı gördük 16 sında tekrar gidicem inşallah değerler de normal çıktı ama yine hormon yapmadı ya :/

benim ara ara kasık batmalarım oluyo dedım doktora hemen progestan verdi. gerkli mi değilmi bilmeden içiyorum simdi. normal falan demedı hıc bu duruma.
Olabilir canım ben de sorayım,aynı şeyden mi bahsediyoruz acaba,bu böyle kramp gibi birşey değil bazen sağ bazen sol hafif Çekilme batma gibi bir şey.Ama benim ilk hamileliğimde doktor normal olduğunu söylemişti.Pregesteronuma da bakılmıştı o zaman da şimdi de.O zaman 40'dı ilk değerim.Bu gebeliğimde 31'di.Hcg ile ona bakılmıştı.Verilmedi bana pregesteron.Neyse sorayım bir dahaki gittiğimde

Günaydın arkadaşlar doktora geldim sıramı bekliyorum stres heyecan ne ararsanız var. İnsallah iyidir bebeklerim dualarınızı bekliyorum :)
insallah bebegin sag salim.gelir canim ikiz geliyirdu degilmi insallah bir kiz bir erkektir bende kiz istiyorum rabbimden oglum var kizimda olsa yok demem insallah gonlumuze gore verir rabbim bende hamileyim.canim

Calisan bayanlar kimler acaba mesajimi begenenler calisan bayanmlar olsun oradan anlayalm...bazen calismayan bayanlara çok imreniorumnm
ben dayanamıyorum cnm ya sadece pazar tatil evde 8 aylık bebeğim gündüz annem bakıyo 7 den sonra ben eve gider gitmez yemekti oğlumla oyna ilgilen yedir uyut çamaşır falan saat kaçı buluyo temizlık yapacak vakit kalmıyor pazar da bazen misafir alıyorum mecburen eşimin ailesi yada arkadaslar vs hafta içi alamadığım için sırf bu temizlik işlerine yardım etti diye eşimle şu an konuşmuyoruz küstüm yani beni çok kırdı

benimde cnm cok kız çekiyor bir erkekten sonra guzel olur ama yinede hayirlisini versin
bende bende inşallah hayırlısı ile prenseslerimiz olur

Kizlar bir hafta boyunca asiri mide bulantisi ,affedersiniz kusma ve koku hassasiyeti yasadim ama simdi gecti normalmidir ? sizce
12-14 haftaya kadar suruyormus bu belirtiler ama benimki bir hafta kadardi merak ediyorum hersey yolundami diye

ben oğlumda yanlardan aldım cnm herkes doğuracağım güne dek kızdır dedi . bendede krdeşimdede tutmadı bu teori bence bu vücut yapısıyla alakalı birşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…