2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((

Canım çok üzüldüm inşallah hiçbirşey olmaz lütfen moralini bozma bak bende yatıyorum..kontrol altına alırlar merak etme,Rabbim yardımcın olsun içini ferah tut ne olursun

Evett kimil kimil ama tabi hissetmek icin cok erken merakla bekliyorum sonraki kontrolu zaman gecmiyo sanki:) pespeseyiz yaaa ama aslinda bnm yumurtlamamda 1 gun kayma var yani aslinda 4ekim dogumumuz ayniyiz
besyo_86

Kızlar dudağımın içinde aft (uçuğumsu içi beyaz yara) çıktı ne yapabilirim krem var ama doktora sormadan kullanmadım yarın randevum var soracağım ama çok sızlıyor bu gece nasıl bitecek bilmiyorum

Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Haydaa nerden çıktı yahu. Dualarımız sizinle olsun canım benim. Yat doktor kontrolünde olursun hem. İyi olacak bişey olmaz rahatla nefes al güzel güzel

Canım benim de vardı k ile başlayan bi ilsç vardı onu kullanailirsin dedi kullandım geçti. Ama sen yine de sor

Normal olan
değer 2 ile 2.5 arasındadır canım .benimkini de o değere düşürmeye çalışıyorlar ondan biliyorum

ben de varım kızlar bu ay umutuyumm hsg çekildi tüpler açık eşimin spermleri yavaş ilaç içiyor inşallah bu ay olcak içimden öle geliyor 5şubat bat tarihim
Benimkinde de morfoloji dusuk dediler ama bak bn de hamileyim çok şükür... Allah sabir sinavindan gecenlerden eylesin hepimizi ondan sonra veriyor zaten Mevlam

Aa benim de agzimin sol tarafinda aft gibi birseyler cikti? Sen de hamile kalmadan once sigara iciyor muydun cnm ?

Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....

Canim Allah günahsız melegini size bağışlasın... yuregini ferah tut Allah a emanet et bebisini...

Gider gülüm gider... karninda melegin kalbinde Allah sevgisi varken kafanda kotu herhangi bir dusunce barindirma sakin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…