- 24 Eylül 2013
- 87
- 64
- 18
Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
allah yardimcin olsun cnm stres yapma insallah sabaha kadar birseyin kalmaz kanaman biter tamamenKizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Amin cnm saol insallah. darisi sizlere hepimiz saglikla aliriz kucagimiza insallahHoşgeldin canım.Maşallah bebeğinedarısı bizlere inşallah
Allahım şifa versin inşallah canım Allahim sana bağışlasın bebisini. Dualarımız seninleKizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Haydaa nerden çıktı yahu. Dualarımız sizinle olsun canım benim. Yat doktor kontrolünde olursun hem. İyi olacak bişey olmaz rahatla nefes al güzel güzelKizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Canım benim de vardı k ile başlayan bi ilsç vardı onu kullanailirsin dedi kullandım geçti. Ama sen yine de sorKızlar dudağımın içinde aft (uçuğumsu içi beyaz yara) çıktı ne yapabilirim krem var ama doktora sormadan kullanmadım yarın randevum var soracağım ama çok sızlıyor bu gece nasıl bitecek bilmiyorum
Canım benim senin için dua ettim.Allahım bebeğini sana,seni bebeğine bağışlasın.Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Ay canım Allah yardimcin olsun. Dinlen. Hiç kalkma.Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
değer 2 ile 2.5 arasındadır canım .benimkini de o değere düşürmeye çalışıyorlar ondan biliyorum2 doktordan birinde var bi tuhaflık ama bakalım ne çıkcak bana görede iyi min. max. değere bakınca çok güzel ama doktor neden düşük dedi anlam veremedim haftaya bigün giderin inşallah haber veririm dahiliyecinin ne dediğini
Benimkinde de morfoloji dusuk dediler ama bak bn de hamileyim çok şükür... Allah sabir sinavindan gecenlerden eylesin hepimiziben de varım kızlar bu ay umutuyumm hsg çekildi tüpler açık eşimin spermleri yavaş ilaç içiyor inşallah bu ay olcak içimden öle geliyor 5şubat bat tarihim
Aa benim de agzimin sol tarafinda aft gibi birseyler cikti? Sen de hamile kalmadan once sigara iciyor muydun cnm ?Kızlar dudağımın içinde aft (uçuğumsu içi beyaz yara) çıktı ne yapabilirim krem var ama doktora sormadan kullanmadım yarın randevum var soracağım ama çok sızlıyor bu gece nasıl bitecek bilmiyorum
Canim Allah günahsız melegini size bağışlasın... yuregini ferah tut Allah a emanet et bebisini...Kizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
Gider gülüm gider... karninda melegin kalbinde Allah sevgisi varken kafanda kotu herhangi bir dusunce barindirma sakin....Üşenmeden sıkılmadan yüzlerce yorum okudum atalarımızın dediği "9 doğurmak" bu olsa gerek :)
Tatlı ve heyecanlı bir bekleyiş için de olmak sevinmekle üzülmek arasın da sıkışıp kalmak sudan sebeplerle ağlamak anlamsız şeylere kahkahalar atmak sürekli endişe duymak vs. vs. Ne zor şey hem kadın hemde anne olmak.
3 yıl önce 14 haftalık bebeğini kontrole gittiğin de öldüğünü öğrenen bir daha aynı acıyı duymamak için bebek istemeyen 40. Yaşını kutlamaya ramak kala ansızın hamile olduğunu öğrenip aynı korkularla 7 hafta boyunca doktora gidemeyen sonra cesaretini toplayıp doktora giden ve bebeğinin kalp atışlarını duyup gelişiminin gayet iyi olduğunu öğrenmesine rağmen hala tedirgin endişeli ağlamaklı ve mutlu bir kadın düşünün.
İşte o kadın benim......
Herşey âlemlerin Rabbi yüce Allah'ın iznin de.Umarım hepimiz için herşey yolun da gider inşaAllah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?