- 22 Eylül 2015
- 78
- 38
- 3
- 31
Hiç önemli değil bence canım 1 haftaya kadar oynuyo o bidahaki gittiğinde de senin takip ettiğin doğru çıkar bence bende 7+5 diye hesapliyodum 7+1 dedi bugün doktor 3-4 günün lafını mi yapcam 7+1 olsun benim olsun :)Mrb kızlar benim sata göre 6+3 tü Pazartesi doktora gittim 6+5 yazıyodu ultrasonda hangisi doğru acaba ?
Kizlar 6+1 deyim kalp duymadi hoca erken mi
Siz ne zaman duydunuz yardimmm
Ben ilk defa kan testi yaptırdım ikili tarama ya kadarda yaptırmayı düşünmüyorum inşallah gerekmez. tabi troid lere baktırcam o ayrı. eskiler değil tahlil doktor görmüyomus nasıl duruyorlarmis acaba ben 5 hafta sonra gitcem bebegimi görmeye daha şimdiden merak ediyorum bari hareketlerini anlasakta onla idare etsek doktora gidene kadar :)@leyl-i efruz sali gunu doktora sorarim insallah sorun cikmaz.ayyy bu testlerden vallahi biktim dert dert...3 gun once yaptirdigim hemogramla bugunku ayni değil nasil is bu
Zaten daha once de kullaniyodum tiroid hapi hamile kaldigimi ogrenince birden yukselmis dozu artti sadece
Ben geçen sefer sadece 3'lü yaptırmıştım.O,2'liye göre daha anlamlıymış.Aklında olsun canımBen ilk defa kan testi yaptırdım ikili tarama ya kadarda yaptırmayı düşünmüyorum inşallah gerekmez. tabi troid lere baktırcam o ayrı. eskiler değil tahlil doktor görmüyomus nasıl duruyorlarmis acaba ben 5 hafta sonra gitcem bebegimi görmeye daha şimdiden merak ediyorum bari hareketlerini anlasakta onla idare etsek doktora gidene kadar :)
sağol canım.Anladım canım.Bir de gebelikte belirti vermeden de olanı varmış da ondan merak ettim.Olsun gebelikte kullanılabilen antibiyotiklerden verirler,geçer inşallah.
Kızlar yazmıştım buraya. 2, 3 gündür atesim var diye. Çok olmasa da var. Eşim de doktor ama kızıyor evham başka bişey değil diye. Kiyamadi.yine. Oglen yanıma gel bakalım dedi. Kanimda enfeksiyon var mı diye bakacaklar sadece.
Kendi.doktorum progesteron yükseldiği için 0.5 derece daha fazla ateş olur. Atesime baktı. Bu ateş değil dedi. Ama ben ateşli gibi geliyor.
Kan tahlilleri istemişti. Genel olarak hepatit tsh kan idrar vs. Bugün. Onu gösterdik. Herşey normal dedi. 2, 3 hafta sonra gel dedi.
0,01 çıktı canım benim de düşük ama daha dr a gösermedim yarın soracam.Kızlar tahlil yaptıranların sonuçları elinde mi ya da TSH diye bi değer var troid le ilgili onun kaç olduğunu hatırlıyor musunuz ? doktor bana düşük bunun için ilaç kullanman gerekebilir endokrin bölümüne yoksa dahiliye bölümüne çıkıp baktır dedi :/
Ayyy nerden düşündün kız olacağını?Stress yokhormonlar zaten tavan bak çok şükür lekelenmen yok..kız olacak galiba seninki yaz mutlaka
Ayyy nerden düşündün kız olacağını?ben dr öyle hissediyorum. Sakinleştim ağrılarım da hafifledi. Çok sağol canım benim çok iyi geldi söylediklerin. Yarın doktorun randevusu doluymuş. C.ertesine kaldık artık napalım. Sabretmek anneliğin ilk kuralı
Ay evet ya haklısın benimki daha ilk günden triplere girdi lekelenmeler ağrılarÖyle hissettim gerginlik , trip , naz kızlara has durumlar gibi ya bizimkiler nazlı olacak gibi geliyorhadi bakalım az kaldı cumartesine benimki de salı Gel tezkere
2 doktordan birinde var bi tuhaflık ama bakalım ne çıkcak bana görede iyi min. max. değere bakınca çok güzel ama doktor neden düşük dedi anlam veremedim haftaya bigün giderin inşallah haber veririm dahiliyecinin ne dediğini
Ben ikiz bekliyorum canim rabbim nasip ederse...Aranizda ikiz anneleri var mı?
Ben ikiz bekliyorum canim rabbim nasip ederse...
Canım allahkorusun hiç birsey olmayacak .. Lütfen stres yapmaKizlar Allah rizasi için dua edin banaa icerde çok kanamam var dedi Dr bebek asada dedi direk yatis verdi hastanedeyim(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?