- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
- 163
benim 2.82 canım aslında ortalama öyle olmasi gerekiyo ama hamilelige göre düşük dedi doktor bi anlam veremedim endokrin ya da dahiliye bölümüne çıkayımda içim rahat etsin
peki ilk hamileliginiz kizmiydi canim portakal Myveler kiz bebek demekmis oyle okumustum dogrumudur insallah rabbim gonlumuze gore veririlk hamileliğimde günde 1 kg portakal yediğimi biliyorum.
bir de biber aşerirdim, her türlüsüne. en iyisi de mangalda biberdi?
bibere aşeriyor musun?
Bende baktım canım Betahcg artınca tsh düşüyormus falan yazıyordu ama sonra tsh düşüklüğü anne de unutkanlık yorgunluk sürekli uyuma isteği bebekte zeka ve beden geriliği yazınca korktum. bendeki etkiler neyse evdeyim ilk çocuğum olacak inşallah yatar uyurum ama bebegimde bişey oluşmasın diye gidicem en gec haftaya bugun üzerimden tir geçmiş gibi oldu 9 dan 3 e kadar hastanede olunca bide kollarimda mahvoldu zor buluyorlar damarı mosmor şu an kan oturmuş bi süre veremicem kan hem bebeğime lazım :) bakalım senin doktorun ne dicek haber ver banada sana önemli değil derse ben dahiliye ye çıkınca haber veririm doktor onemserse sende çıkarsın olmazsa içimiz rahat etsinHemen netten baktim hcg nin etkisi ile dusmesi normal falan dio serbest t4 t3 onemli falan demis.
Kizlar 6+1 deyim kalp duymadi hoca erken mi
Siz ne zaman duydunuz yardimmm
ben 7+6da duydum cnm bekle stres yapma benim bide crl 3 gun onden gidiyo 8+2ydi yani kalp atışı duydugumdaKizlar 6+1 deyim kalp duymadi hoca erken mi
Kizlar 6+1 deyim kalp duymadi hoca erken mi
Canım çok sevindimÇok teşekkürlerSedebu bi an bayılıyordum kızamıkçık mı var diye 6 haftalık gözüktük biz çok minicik atışı gördük 16 sında tekrar gidicem inşallah değerler de normal çıktı ama yine hormon yapmadı ya :/
şu forumda hamilelik belirtisi yaşamayan tek kişi benim herhalde.
yok arkadaşlar, idrar testinde çift çizgiyi görmek ve adet gecikmesi dışında hiç bir belirti yok..
daha doktora da gitmedim, bu cuma kısmetse randevum var.
İnşallah cnm :) bak dualarımız kabul olmuş. Hayırlı olsun çok sevindim :)insallah bebegin sag salim.gelir canim ikiz geliyirdu degilmi insallah bir kiz bir erkektir bende kiz istiyorum rabbimden oglum var kizimda olsa yok demem insallah gonlumuze gore verir rabbim bende hamileyim.canim
benim 2.82 canım aslında ortalama öyle olmasi gerekiyo ama hamilelige göre düşük dedi doktor bi anlam veremedim endokrin ya da dahiliye bölümüne çıkayımda içim rahat etsin
Kızlar bulantılar beni mahfetti ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum direk kusuyorum üstelik hergün zofer 8 mg hap kullanıyorum ama hiç bi faydası olmuyor kabus gibi ağlamaktan halim kalmadı
Canım çok sevindimbugün ne güzel haberler okuduk.Darısı bize.Mervecim ben de gitsem duyulur mu ki kalp atışı?
allah razi olsun canim rabbim isteyen herkeze dua eden herkeze nasip etsin insallahİnşallah cnm :) bak dualarımız kabul olmuş. Hayırlı olsun çok sevindim :)
İnşallah canım inşallah.
8.haftaya kadar da çatlarım,haftaya bir gideyim ben.Büyür inşallah o zamana kadarmerve100
Canım bi doktora git istersen belki serum falan takılırKızlar bulantılar beni mahfetti ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum direk kusuyorum üstelik hergün zofer 8 mg hap kullanıyorum ama hiç bi faydası olmuyor kabus gibi ağlamaktan halim kalmadı
Aynen canım. Kızamıkçık hastalığına karşı bağışıklık kazanmissin. Zaten küçükken aşılarını oluyoruz. Bende ilk görünce korktum :))Rubella ıgg reaktif ne demek acil kızlar
2 doktordan birinde var bi tuhaflık ama bakalım ne çıkcak bana görede iyi min. max. değere bakınca çok güzel ama doktor neden düşük dedi anlam veremedim haftaya bigün giderin inşallah haber veririm dahiliyecinin ne dediğiniBenim tsh 2.3 çıktı ve mükemmel Dedi doktor :/ şaşırdım sana neden öyle dediğine
Doktorunla konuş serum iste bazen devlet hastaneleri yapmıyor ama özel de ben gidip alıyordum az da olsa rahatlatıyordu
Kuzum yasağlıkla alırız kucağımıza inşallah , bence gitme biraz bekle çünkü göremezsen iyice stres olur üzülürsün bende 6+5 diye hesapladığımdan bi Ümit diyordum doktor baya inceledi yakınlaştırdı da gördük daha çok küçük yeni yeni başlıyor o yüzden 15 gün sonra ara kontrole gel Dedi inşallah o Zaman 8 hafta olucak net görürüm Allah'ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?