2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
benim 2.82 canım aslında ortalama öyle olmasi gerekiyo ama hamilelige göre düşük dedi doktor bi anlam veremedim endokrin ya da dahiliye bölümüne çıkayımda içim rahat etsin

Hemen netten baktim hcg nin etkisi ile dusmesi normal falan dio serbest t4 t3 onemli falan demis.

ilk hamileliğimde günde 1 kg portakal yediğimi biliyorum.

bir de biber aşerirdim, her türlüsüne. en iyisi de mangalda biberdi?

bibere aşeriyor musun?
peki ilk hamileliginiz kizmiydi canim portakal Myveler kiz bebek demekmis oyle okumustum dogrumudur insallah rabbim gonlumuze gore verir

Hemen netten baktim hcg nin etkisi ile dusmesi normal falan dio serbest t4 t3 onemli falan demis.
Bende baktım canım Betahcg artınca tsh düşüyormus falan yazıyordu ama sonra tsh düşüklüğü anne de unutkanlık yorgunluk sürekli uyuma isteği bebekte zeka ve beden geriliği yazınca korktum. bendeki etkiler neyse evdeyim ilk çocuğum olacak inşallah yatar uyurum ama bebegimde bişey oluşmasın diye gidicem en gec haftaya bugun üzerimden tir geçmiş gibi oldu 9 dan 3 e kadar hastanede olunca bide kollarimda mahvoldu zor buluyorlar damarı mosmor şu an kan oturmuş bi süre veremicem kan hem bebeğime lazım :) bakalım senin doktorun ne dicek haber ver banada sana önemli değil derse ben dahiliye ye çıkınca haber veririm doktor onemserse sende çıkarsın olmazsa içimiz rahat etsin

Kızlar bulantılar beni mahfetti ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum direk kusuyorum üstelik hergün zofer 8 mg hap kullanıyorum ama hiç bi faydası olmuyor kabus gibi ağlamaktan halim kalmadı

Merhaba kızlar hgb değerim 19.2 çıktı yuksekmis aile hekimimiz bakti drumla gorusmedim daha aranızda benzer bişey yaşayan varmi

Canım çok sevindim bugün ne güzel haberler okuduk.Darısı bize.Mervecim ben de gitsem duyulur mu ki kalp atışı?

Ben de varim. Gecen hafta cok stres yaptim bu konuyu ama kesede bebegi gordukten sonra icim rahatladi. Artik takmiyorum. Ayrica cocugu olan birkac kisiden de benzer sekilde hic belirtisiz hamilelik gecirdiklerini duyunca normal karsilamaya basladim artik.

insallah bebegin sag salim.gelir canim ikiz geliyirdu degilmi insallah bir kiz bir erkektir bende kiz istiyorum rabbimden oglum var kizimda olsa yok demem insallah gonlumuze gore verir rabbim bende hamileyim.canim
İnşallah cnm :) bak dualarımız kabul olmuş. Hayırlı olsun çok sevindim :)

benim 2.82 canım aslında ortalama öyle olmasi gerekiyo ama hamilelige göre düşük dedi doktor bi anlam veremedim endokrin ya da dahiliye bölümüne çıkayımda içim rahat etsin

Benim tsh 2.3 çıktı ve mükemmel Dedi doktor :/ şaşırdım sana neden öyle dediğine

Kızlar bulantılar beni mahfetti ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum direk kusuyorum üstelik hergün zofer 8 mg hap kullanıyorum ama hiç bi faydası olmuyor kabus gibi ağlamaktan halim kalmadı

Doktorunla konuş serum iste bazen devlet hastaneleri yapmıyor ama özel de ben gidip alıyordum az da olsa rahatlatıyordu

Canım çok sevindim bugün ne güzel haberler okuduk.Darısı bize.Mervecim ben de gitsem duyulur mu ki kalp atışı?

Kuzum ya sağlıkla alırız kucağımıza inşallah , bence gitme biraz bekle çünkü göremezsen iyice stres olur üzülürsün bende 6+5 diye hesapladığımdan bi Ümit diyordum doktor baya inceledi yakınlaştırdı da gördük daha çok küçük yeni yeni başlıyor o yüzden 15 gün sonra ara kontrole gel Dedi inşallah o Zaman 8 hafta olucak net görürüm Allah'ın izniyle

Canım bi doktora git istersen belki serum falan takılır

Mrb kızlar benim sata göre 6+3 tü Pazartesi doktora gittim 6+5 yazıyodu ultrasonda hangisi doğru acaba ?

2 doktordan birinde var bi tuhaflık ama bakalım ne çıkcak bana görede iyi min. max. değere bakınca çok güzel ama doktor neden düşük dedi anlam veremedim haftaya bigün giderin inşallah haber veririm dahiliyecinin ne dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…