M minnakkelebekim canımmm çok özledim seni,sizi.Ne güzeldi o heyecanı sizlerle paylaşmak.Kız ağlattınız beni.Demek unutmadınız beniOlabileceğim en güzel yerdeyim desene,dualarınızda.Sağlıkla büyütün yavrularınızı.Allahım bize de kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah.Hepinizi öpüyorum.
Bugün pembe akıntım geldi , başta sakin kalmaya çalışsam da ilerleyen dakikalar da ilk gebeliğim aklıma geldi yine 7+2 de oldu . Duş aldım gazlı bez ve günlük ped koydum tekrar gelirse ya da çok olur mu diye , ilk gebeliğimde de doktor buna benzer birşey yapıp izleyeceğiz Demişti , dua edin lütfen bir de ben şimdi ne yapsam ne etsem hangi duayı okusam bilgi verin lütfen
Profilinde bebeğinizin doğacağı tarih alanı var, orayı doldurursan takvim imza olarak otomatik ekleniyor.Altta bulunan bebek gelişimini nasil eklediniz mesajlariniza ??
irosss Yakacık devlette Burak Giray
canım yulaf ye, leblebi yiyorsan bırak. kuru kayısı ye aç karnına su iç bol bol. bir de sebze tüketin. benim de geçen hafta çok kötüydü. dikkat ettim daha iyiyim şimdi. Bir de zorlayınca, vajinadan leke geliyordu zorlanma olduğu için. ödüm koptu şimdi daha dikkatliyim.Canım aynı sorun bende de var ama bunun için özellikle doktora gitmedim. Kabızlık yaşıyorum kabiz olduğum için Karnım patlicak gibi oluyor.cok Afedersiniz büyük abdest imi yaparken sanki cam parçası çıkıyor o kadar çok canım acıyor kenarda çatlak var.hamile olmadan önce sabahları sert kahve içip 1 saat içinde çok rahat yapabiliyordum ama şimdi doktorum kahveyi yasakladığı için icemiyorum 3-4 gün yapamıyorum
canım bol bol dinlen. ben de çok yorunca oluyor. dinlenince geçiyor. hiçbişicik olmicak merak etme :)Kizlar cok yogun bir nobetin sonu husran oldu kanamam oldu dusuk riski olmus dr istirahat verdi 10 gun rapor fln hayirlisiyla herkesle birlikte bende aliyim yavrumu kucagima dualarinzi bekliyorum
Canımm ilginiz,desteğiniz,dualarınız ve samimiyetiniz için gerçekten çok teşekkür ederim,beni çok mutlu ettinizSedebu Merhaba Bende Kasım Annelerinden Elif canım:) haberini alınca çok çok sevindim. Allah kucağınada almayı nasip etsin İnşallah. Güzel ve kolay bir hamilelik diliyorum senin için güzel anne adayı. Kendine iyi bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?